בן שנתיים בכי מתוך שינה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום

א. הבן שלי בן שנתיים וחודשיים ולעיתים קרובות מתוך שינה הוא קם בוכה חצי דקה וחוזר לישון. מה זה? הוא חולם חלומות רעים? משהו מציק לו? זה קורה כבר חצי שנה. גם פעם בחודשיים-שלוש קורה שהוא קם בלילה בוכה כמעט 40 דקות ולא מגיב לכל מה שאנחנו עושים. כאילו הוא עדיין חולם. לוקח לו זמן לחזור לישון כאילו שהוא מפחד להרדם. אתם מכירות את זה?

ב. נולדה לי בת לפני שבוע. ההבדל ביניהם הוא שנתיים וחודשיים. הילד בזמן האחרון עצבני. הוא מתעצבן כשאנחנו מלבישים אותו, כשהוא לא מקבל מה שהוא רוצה הוא מרביץ לנו או לעצמו או מתיישב על הרצפה בעצבים. כועס כל הזמן. צועק.יש לציין שהוא ככה כבר חודש אז לא נראה לי שזה קשור לזה שיש לו אחות קטנה בבית.
    האם זו תקופה? אמרו לי להתעלם מזה וזו התנהגות שתחלוף לבד.

תודה על התשובות מראש
4 תגובות
עמוד 1
  • עד היום יש לבן שלי נידודי שינה אין לי עדיין ילד נוסף כדי להגיד אני מאמינה שיש קשר אני ידע עוד ארבע חודשים

אור של חיי
  • קודם כל היי..
  • 1. לגבי הבכי - גם לגדולה שלי זה קורה הרבה, וגם הקטנה לפעמים. אכן, הם חולמים. אפשר ללטף, לחבק, לא לדבר איתם. הם יפסיקו לבד....אני אומרת להם גם "שמע ישראל" לפני השינה
    המסנג'ר שלי: ortaly10@hotmail.co.il
  • יש לו ספר של רזיאל המלאך מתחת לכרית. הוא ישן בנחת באהבה ולא בעצבים.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה