היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אני (יניב לקח אותה) עשיתי לה בגיל ארבעה חודשיים בכתה ממש מעט
אמא שלי עשתה לאוריה בגיל חודשיים בתכשיטי דניאל...
אני ממש לא אוהבת עגילים לבנות ,אף פעם לא אהבתי...
גאיה וקורן שלנו
[] []
אני עשיתי לה בגיל 4 חודשים וזה ממש יפה לדעתי רק חבל שכבר באותו יום נפל ןלה עגיל אחד והחור ישר נסתם ועכשיו אני מפחדת לעשות לה עוד פעם....
אני חושבת שזה יפה אבל לא אעשה לבנות שלי עד שיגדלו ויבקשו לעשות. אין סיבה למהר
כשהיא ביקשה בגיל שנתיים ושלושה חודשים עשינו לה.. קניתי לה סוכריות גומי ושאלתי אותה אם היא רוצה ואמרתי שאולי זה יכאב קצת והיא רצתה. אז היא אכלה סוכריות ולא בכתה לרגע.. אני מחכה שטליה תבקש
עשיתי למוריה בגיל 4 חודשים הכול היה בסדר
גם אני ממש אבל ממש לא אהבת זה נראה לי כל כך גרוזיני, אולי נעשה בגיל מאוחר יותר כנערה ולא בגיל המוקדם. *********************
כשעדן תבקש אני אקח אותה בלי רע לא היינו מעריכים את הטוב! שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!
באהבה, ליאת.
לשתי הגדולות בגיל שנה בערך, בע"ה גם לניצן יהיה כך
אני לא אוהבת את זה, אני מאמינה שעור של תינוק צריך להיות חלק ונטול כל קישוטים. גם לא שמה צמידים וחוטים אדומים. בגדים נטו, וגם שיהיו כמה שיותר עדינים ונוחים. בכל אופן כשהיא תבקש נעשה לה. גופה מבצרה
אני מאוד אוהבת עגילים לתינוקות... אני חושבת שזה מהמם ומוסיף המון... חיכינו עד גיל 4 חודשים ואז עשינו להן.... ממש בקושי בכו... (אחת בכלל לא והשנייה קצת..) וכשהלכנו שבועיים אחרי זה להחליף עגילים גם נועם ביקש ועשינו לו...
אני חושבת שבגיל של יעל יהיה לך קצת יותר קשה כי היא כבר גדולה ומבינה ואחרי העגיל הראשון היא תפחד לעשות את השני..
אני עשיתי לתאיר בגיל 8 חודשים
לא אוהבת את זה בגיל כ"כ קטן אני חושבת שיש לילדה זכות בחירה ולא שקובעים לה, אם תהיה לי בת רק כשהיא תבקש אני אעשה לה. זה מזכיר לי אריאל מאוד אוהב לגעת ליוסי בקעקוע שיש לו ברגל - אז מה בגלל שהוא אוהב ואמר לי פעם "רוצה כזה" אז אני אעשה לו קעקוע
חחחח.. תמי... קצת סתרת את עצמך...
אנחנו לא חיכינו שהבנות יבקשו, עשינו להן כי אנחנו חושבים שזה יפה ואם הן לא יחשבו כמונו בעתיד תמיד אפשר להוריד והחור נסתם...
קעקוע זה קצת יותר מדיי בשביל להשוות.... אבל כמו שלא תסכימי לקעקוע את גם לא חייבת להסכים לעגילים בעתיד..
בקיצור, כל אחת חושבת אחרת... במקרה שלי למזלי בעלי הסכים איתי ולא היה צריך לשכנע..