שינה בלילה---מיואשת..איזה הרגל רע.. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אוף אני כבר לא ישנה..התנוקת שלי בת שנה וחצי ישנה אתנו במיטה....איזה טעות הא??בדעבד טעות ממש רצינית...יש לילות שאני לא מעבירה אותה ואז מוצאת את עצמי עוד שנייה על הרצפה או בבוקר כולי תפוסה..
    ואם היא נרדמת ואנחנו עוד לא אז מעבירים אותה ואז ב3 בערך היא בוכה ואנחנו הולכים מביאים אותה חזרה למיטה איך שהיא מניחה את הראש על הכרית--נרדמת...
    לא מוכנה בשום אופן לישון במיטה שלה..נסיתי לשים כרית שלי--לא
    אור קטן דולק-לא
    מה לעשות שתישן במיטה שלה?למי יש רעיונות..לא יכולה לשמוע את הבכי ההסטרי הזה...אגב קשה לי להרדים על הידיים-אני בהריון..יש הנחה..
9 תגובות
עמוד 1
  • כדאי לך להרגיל אותה עכשיו לפני שיבוא הבייבי כי אז באמת יהיה קשה ואת לא תרצי שהיא תעיר את הקטן/קטנה.
    אזיהיה קצת בכי אבל זה ישתלם.
  • את חייבת להרגיל אותה! יכול להיות שכבר צפוף לה שם?.....

אולי מיטה מעבר חדשה תעשה את השינוי? כמובן שצריך לחגוג את המאורע, לשים בלונים ועניינים....

בכל מקרה - אנחנו בגיל הזה היינו מרדימים הרבה פעמים בעגלה - ושמים אותה במיטה. עדיף שתתרגל לזה מאשר לישון איתכם.....
    המסנג'ר שלי: ortaly10@hotmail.co.il
  • להרדים בידיים בגיל שנה וחצי זה כבר לא לעניין ללא קשר להריון. מה פתאום. היא כבר גדולה.
    אולי באמת לקנות לה כבר מיטה חדשה ואז עם המיטה החדשה להקנות את ההרגל החדש של להירדם שם.

כי אין בעולם אהבה כמו אהבה של אמא

נשיקות לירון וגאיה

[center]

• שמעי , מה יותר טוב מלישון על אמא ואבא ?
    הכי כיף ! גם בגיל 5!
    אבל יאללה , היא כבר גדולה- יהיו ימים קשים של צרחות (ואני באמת לא מקנאת בך)
    אבל בסוף זה כנראה ישתלם !
    שיהיה בהצלחה
  • 4 רופאים אמרו לי שעד גיל 3 זה בסדר לתת לילד לישון עם ההורים.
    ברור שעדיף שלא, בשבילנו.
    אבל בשביל הילדים אמרו לי שזה בריא ונותן להם יותר ביטחון ופחות פחדים
  • אצלינו היא לא מוכנה להיות במיטה שלנו, אפילו בשבת בבוקר שאנחנו רוצים להביא אותה שהיא ערה היא ישר יורדת מהר והולכת...
    בנוגע להירדמות- אנחנו לפעמים מרדימים בעגלה ולפעמים במיטה שלה עם נדנוד קל, ומנורת לילה דלוקה
  • אני חושבת שבגיל הזה יש עניין של בדיקת גבולות

היא רואה שזה מצליח לה... צר לי להגיד, אבל הילדה שולטת בכם.

ייקח לך בדיוק שבוע של מלחמה כדי להרגיל אותה למיטה שלה, ואני מדברת מתוך ניסיון. אנחנו עשינו את זה אמנם כבר בגיל 10 חודשים, לימדנו את הילדה להירדם לבד במיטה שלה.
    הרבה מהחברים שלנו לא מאמינים שאנחנו פשוט מניחים אותה עכשיו במיטה והיא נרדמת עד הבוקר (לפעמים טיפה'לה בוכה, ולפעמים ללא מחאה...). אבל זה אחרי תקופה של לימוד ועקשנות מצידנו.

הכי טוב להתחיל את השינוי ביום חמישי בערב (היום!!!) כי ככה יש לך שני לילות של סופ"ש שלא נורא אם ישנים פחות ואפשר להשלים.
    תודיעי לה שמהיום היא ישנה במיטה שלה כל הלילה, את יכולה להוסיף לעניין פרסים על לילה שלם במיטה, ופשוט תתעקשי ותתמידי.

בהצלחה!!

• גם אני הייתי במצבך בדיוק וכשהייתי בהריון השני החלטתי לסיים את זה (בגלל חוסר מקום ובגלל החשש להולדת התינוק)
    כשהייתי בערך חודש וחצי לפני הלידה השנייה רכשנו לו מיטת מעבר (הוא היה בן שנה וחצי) וכמה לילות פשוט ישנתי לצידו על מיזרן לפעמים בלילה הוא הצטרף אלי למזרן .
    כשהקטן נולד המשכתי לישון איתם בחדר כי היה לי נוח עם האכלות בלילה. לאט , לאט עזבתי את החדר.
    חושב לציין שהיום הוא חי בשלום עם המיטה שלו ולפעמים אפילו מבקש להגיע אליה .
    הוא עדיין מתעורר לפנות בוקר ואני לוקחת אותו למיטה שלנו אבל , לפחות זה יש לנו כמה שעות בלעדיו
  • נשמע כאילו אני כתבתי את ההודעה הזאת לפני שנה

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה