היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
החלטתי לעשות סקר על הבית שלנו , בהשראתה של מיכל פופרוקן, כאן בפורום תמיכה
21 תגובות
עמוד 1
סחתיין על הסקרים היום
1. מהם הצבעים השולטים בבית? יש לנו רק חדר אחד וזה שלנו הצבעים שם זה חום והקיר בצבע שמנת בסלון גם חום 2. איזה קו עיצובי שולט בבית? לא יודעת כ"כ איך להגדיר אבל אני רוצה שבע"ה בבית שלי יהיה צבעים חמים שמחים ושלווים
3. האם אתן אמיצות בעיצוב ?.. לא התנסתי בזה אז אין לי מושג
נראה לי שאסתפק בבית משלי עם עיצוב מהמם [/url
1. מהם הצבעים השולטים בבית? כל חדר וחדר - סלון ופינת אוכל בשני גוונים של חום מוקה (בהיר). - מטבח - כתום-צהוב, כמו תפוז, עם שבלונות של פרפרים בלבן. - חדר שינה - לבן. - רוצים לצבוע את החדר של הילדה בשמנת, עם ציורי קיר.
2. איזה קו עיצובי שולט בבית? האם כל הבית באותו סגנון או משתנה מחדר לחדר. קווים נקיים וישרים.
3. האם אתן אמיצות בעיצוב ?...הכוונה לצבעים בוהקים כגון ירקרק לימוני אדום, אפור, גחול - צבעים עזים - כן ולא, תלוי.
אנחנו גרים בדירה שקיבלנו מחמי וחמתי.. זאת דירה גדולה יחסית (4 חדרים) בשכונה טובה בבניין קצת ישן, למרות שאנחנו מאוד רוצים לעבור (אחרי שיהיה לנו מספיק לבית החלומות שלנו), שיפצנו את הדירה כל הבית בצבעי אופרייט ואפור..
הסלון שלנו מאוד מאוד ביתי וחם, עם ווילונות ותמונות גדולות, הקיר כניסה לבית בצבע אפור עכבר עם נצנצים ומראה ענקית..
בעוד פחות משנה אנחנו נכנס לבית החדש שלנו ב"ה..... שאני מבטיחה שאני אשים תמונות בלי נדר!!!! אני חולה חולה חולה על עיצוב פנים!!!!!!!!!! מה שהולך להיות מטבח לבן עם כסף.....סלון פינתי לבן, פינת אוכל לבנה קירות גבס ועוד ועוד ועוד מלא דברים שתכננו אני ובעלי..... בבית שאנחנו גרים בו בשכירות יש קירות גבס עם ספוטים, מטבח לבן...קירות לבנים קו ישר נקי נטו על לבן.... סלון וונגה- חום שוקולד...החדר שלנו גם חום וונגה......החדר של אוריה לבן עם ורוד... זה התיכנון: מטבח לבן, אבל עם אי לבן ושיש- לא העץ הזה: סלון פינתי לבן- אבל בלי כל שאר הקישקושים והאדום הזה שם: פינת אוכל בצבע לבן:
איזה סקר חמוד! פשוט כיף לקרוא על הטעמים של כל אחת
1. מטבח - ארונות פנינה. שיש אדום עם נצנצים . 2. סלון - הצבע השולט שמנת עם נטיה קלה ביותר לורוד עדין, ספות עור שוקולד מריר.משקופים עם פנלים עתיקים, תמונות שמן, פמוטים קריסטל מאסיביים. את פינת האוכל מחליפה עכשיו לפינת אוכל מריץ' אנד טיילור.הנה " מאוד אוהבת רהיטים כבדים מעץ מלא.מארה"ב או אירופה. לא ממזרח הרחוק .בלי יותר מידי קשקושים - אבל מאסיבי ועשיר זה בעיקרון הסגנון ששולט בסלון ופינת אוכל. 3. חדר שינה שלנו - מיטה מעוצבת צבע וונגה עם תוספת בראש המיטה בצבע בורדו מבריק. משהו מהמם , אבל די חורקת כבר , היא בת 5. חולמת על חדר שינה חדש , גם מריץ' אנד טיילור. מיטה מאסיבית מאוד (חייב 4.חדר אורונות - ארון גדול בנוי בתוך הקיר עם דלתות הזזה בצבע אגוז וזכוכית חלבית. חדר ילדים - בטח ראיתם בפייס
בס"ד
1. הצבעים השולטים בבית? לבן....הבית לא שלנו- שכירות לצערי (עד שנעבור אי"ה לצפת, לבית משלנו) 2. אוהבת עיצוב כפרי- ריהוט כבד מעץ כהה. 3. לגבי אומץ בעיצוב- אני לא קוראת לצבעים עזים אומץ....אני מעדיפה צבעים שקטים... פיצפיצון יפה שלי...
הצבעים השולטים בבית: חום וונגה (ריהוט ומטבח) ויש לנו 2 קירות (באיזורים אחרים) בצבע בורדו אחד בכניסה מול הסלון ואחד במטבח
החדר של עידן בעיקר כחול ירוק יש לו ציור קיר ע-נ-ק-י של מלך האריות (סימבה עומד על מופאסה וזאזו על העץ) והריהוט בחדר שלו בצבע שמנת
אנחנו כרגע נמצאים בדירה שכורה, אז לא משקיעה בה יותר מדי.
הסלון שלנו בצבע שוקולד מריר וכך גם חדר השינה שלנו. אני מאד אוהבת את הגוון הזה.
הרהיטים של הנסיכה בצבע שמנת וכשנעבור לדירה משלנו בע"ה אצבע לה את הקיר בסגול לילך ואוסיף ציורי קיר.
אני אוהבת קו נקי.
בנוגע למטבח עוד לא סגורה על עצמי מה אעשה.
[
[orange][size=3]ואי
..]
[.]
[.
פופההההההההההה הבית שלך פשוט מהמממםםםםםםםםם
..]
[.]
[.
אז במילה אחד אני לא אוהבת את הבית שלי
] אנרגיות חיוביות ויהי מה אלישבע
סקר חביב ביותר אני אוהבת עיצוב קלאסי ונקי הבית שלי כולו צבוע בצבע בז' והרהיטים כולם בצבע וונגה כולל המבטח. עשינו קיר גבס בבית וספוטים בכל הבית. נשארו לי עוד כמה דברים כדי להשלים את העיצוב שלו: לקנות פינת אוכל, לעצב את הקיר של הפינת אוכל (אני עושה אותו בצבע כנראה ברונזה עם ציורי פרחים עליו, ראיתי שיש לטמבור את מה שאני רוצה) ולקנות וילונות לבית.
הבית שלי לצערי לא שלי שכירות שונאת את הבית שלי חוץ מהגינה
וואאהווו!! אנחנו מהמשוגעים שצובעים כל שנה את הבית לפני פסח ועושים את זה לבד!
מהם הצבעים השולטים בבית? כל חדר בצבע אחר. הסלון בשמנת + קיר בסוויד מטאלי מהמם.
2. איזה קו עיצובי שולט בבית? הבית בסגנון מודרני.
3. האם אתן אמיצות בעיצוב ?...מאוד אמיצה! מתה על הקירות הצבעוניים והמשוגעים.
ממליצה בחום לגשת לבית טמבור ולראות את האפקטים שיש היום בצבע. זו חוויה לעיניים והם גם נותנים ייעוץ בחינם. שווה!
הבית שלי כרגע במצב די מגעיל כי קניתי אותו לפני תקופה קצרה אחרי שחייתי בו בשכירות 3 שנים.
אנחנו כרגע אוספים כסף לשיפוץ. בפסח צבענו וסידרנו קצת כדי שיהיה נסבל.
כעיקרון כמעט כל הבית שלי בצבע בורדו.
ספות עור כבדות בצבע בורדו יין , רהיטים בעץ בהיר פינת אוכל מעץ מלא עם מושבים בבורדו מטבח - ארונות בצבע פנינה ושיש שחור
אנחנו אוהבים שילוב של הרבה אור אבן וצבעים חמים - פחות בקטע של מודרני או היי טק.... יש בסלון קיר אבן ובפינת האוכל נישות עם אבן ובן פסלים בבית חלונות גדולים עם הרבה אור החדרים בצבע שמנת חוץ מחדר הילדים והחללים הגדולים בבית צבע שדומה לצהוב כהה- בז' (קשה לי לתאר) ופופה וליאור 555 בתים מהממים!!! [url=http://www.zoobooz.com/mommygraphics.php] Mom graphics [url=http://www.zoobooz.com/pregnancy-graphics.php BEFORE YOU WERE CONCIVED I WANTED YOU
BEFORE YOU WERE BORN I LOVED YOU
BEFORE YOU WERE HERE AN HOUR I WOULD DIE FOR YOU
THIS IS THE MIRACLE OF MOTHER'S LOVE
אני יכולה להמליץ על דק לגינה שעשיתי והוא שיפר לי את הגינה פלאים, לא ידעתי שדק ישנה כך את מראה הגינה המוזנחת שהייתה קודם, השנה כבר הזמנתי חברה עם המון המלצות בשביל בניית פרגולות בחצר ובקדמת הבית, מקווה שיצא יפה, אם כן, אשלח תמונות...