החלקה יפנית... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בעד או נגד?
    מי שעשתה...
    זה ייבש את השיער?
    כמה זמן החזיק?
    כמה עלה?

בא לי לעשות... בזמן האחרון השיער שלי איבד כיוון
22 תגובות
עמוד 1
  • מה זה בכלל?

• גם לי השיער לא מסתדר כ"כ אבל זה בגלל חילופי מזג האויר ואני לא הייתי עושה החלקה יפנית לא כ"כ בריא לשיער
  • אני עשיתי החלקה ברזילאית.
    עלה לי 1000 שקל וכל חצי שנה בערך חידוש עולה 600 שקל
    אבל כל ספר זה מחירים אחרים..
    אני מאודדדד מרוצה השיער שלי היה נוראי ועכשיו הוא דווקא די בריא וגם התארך לי מאוד ונראה ממש יפה. אני יכולה לשים לך תמונה אם תרצי
  • עם את עושה תבדקי שהחומרים לא מסרטנים היה אז בטלויזיה.
    אני מאוד רוצה אבל זה יקר

אור של חיי
  • עשיתי פעם ברזילאית ובאמת היה סבבה
    אבל זאת ההחלקה שהייתה עליה כתבה- עם החומרים המסרטנים
  • עשיתי גם החלקה יפנית פעם אחת לפני הברזילאית. זה נראה כמו פאן אבל מחזיק כמובן הרבה יותר. אחרי זה התחלתי עם הברזילאית כבר שנתיים וזה מהמם!
    הנה תראי זה הברזילאית

וזה היפנית שעשיתי לפניה

ורק לצורך העניין איך השיער שלי נראה בטבעי
  • זה נראה אותו דבר
  • עשיתי לבת שלי החלקה יפנית, יצא לה מהמם, ושבוע שעבר עשיתי לה שורשים ועשיתי לעצמי גם. לפחות ככה אני תמיד מסודרת ונראית נורמלי.
  • מאז הכתבה לא עשיתי ועכשיו בהריון אני לא אעשה..
    חוץ מזה שיש כל שני וחמישי כתבות על דברים שמסרטנים, תאמיני לי שלדבר בפלאפון זה יותר מסוכן. והספר הוא זה שנושם את רוב החומר, אני תמיד שמה מגבת על הפנים
  • אם השיער שלך גלי - אז למה לעשות החלקה?....
    מייל:ortal_halag@walla.co.il
    מסנג'ר: ortaly10@hotmail.co.il
  • וואללה סיקרנתם ועשיתם לי חשק
    אבל זה ממש יקר
  • סיוון פה בהרצליה רצו בין 2000-3000 תאמיני לי מטורפים, עשיתי בראשון ויצא מעולה, גם לעדן שלה יש באמת שיער קשה.
  • אני עשיתי בעבר החלקה ברזילאית, ולא החזיק לי הרבה זמן,
    עכשיו עשיתי את ההחלקה היפנית, וזה נראה מדהים,
    מעולם לא אהבתי את השיער שלי כמו עכשיו!!!
    אני חופפת ויוצאת, בלי התעסקות ארוכה ומייגעת בשיער....

אגב, אחי עשה לי את ההחלקה , הוא מעצב שיער,
    הוא עובד בבית, אז מי שגרה באיזור המרכז ,
    אני יכולה לשאול אותו כמה יעלה לה....
    מי שרוצה שתשלח לי מייל
    sr.gohar@gmail.com

שרית,
    אמא של יואבי הנסיך ורותם הנסיכה!!!

יום נישואין
  • וואי אתן עושות לי חשק....
  • אני עם ברזילאית ואני מאוווווווודדדדדד מרוצה. אני במקור עם שיער מקוזרל נורא אז עבורי מדובר בנס...
    המחירים במרכז ממש מטורפים !!! אני גרה בבאר שבע ואמא שלי מתעסקת עם זה, אני יכולה לאמר לכן שהמחיר נקבע לפי אורך השיער ובד"כ המחיר לא מגיע ל 1000. קחו בחשבון שרצוי לקנות גם שמפו שהוא די יקר ואפשר להתפנק גם בסרום שעושה את השיער מושלם!!

• אחי גר בבת ים,
    אם תרצי תשלחי לי מייל, ואני אתן לך את הטלפון שלו...

שרית,
    אמא של יואבי הנסיך ורותם הנסיכה!!!

יום נישואין
  • ברזילאית אני לא עושה יותר אף פעם
  • מישהי מהעבודה אצלנו עשתה יפני - האמת זה מדהים וכבר שנה מחזיק לה, כמו טבעי לחלוטין
    מייל:ortal_halag@walla.co.il
    מסנג'ר: ortaly10@hotmail.co.il
  • בנות שיש להן שיער ממש מתולתל -
    קחו בחשבון שזה נראה זוועה שיוצאים השורשים! צריך לחדש את זה כל 3 חודשים בערך כי אחרת זה ממש לא יפה.
    מי שיש לה שיער גלי אז זזה נראה פחות נורא שהשורש יוצא.
    אני כבר הרבה זמן שוקלת לעשות אבל כל ספר שהייתי אצלו ממש לא המליץ לי עם סוג השיער שלי

מיטל
  • הספר שלי אמר לי 2500 אני בטוחה שעוד נצליח להוריד... הוא ובעלי מכירים כבר המוווון שנים הם היו פעם חברים טובים

אורטל, בעקרון השיער שלי סבבה לגמרי הבעיה שמאז הלידה יש לי שוונצים כאלה מזעזעים
  • בנות מה זה בא לי לעשות אבל באמת זה יקר
  • אני עשיתי החלקה יפנית לפני שבוע ויצא מהמם!!!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה