מיכל אם כלכך קשה לך לצאת עם שלושה ילדים. ואם הבנת את זה רק אחרי שהילד היפה שלך נולד. אז אולי תני אותו לאימוץ וככה יהיה לך קל עם שניים.
זה בדיוק מה שאת אומרת לאותה בחורה. תפילי זה כאילו את אומרת תרצחי ואת זה אני לא אגיד על בנך. גם הילד שלה שברחם הוא ילד חי כמו שהילד שלך חי.
הפלה זה כאילו תרצחי. לפני שנכנסה להריון היתה צריכה לדאוג לא להכנס אם זה המצב אבל כי היא כבר נכנסה היא צריכה לחשוב מה לעשות עם שלושה ילדים כמו שאת מסתדרת עם שלושה ילדים כי אין מה לעשות כי הוא כבר נולד ככה היא תסתדר עם שלושה ילדים כי תינוק אחד ברחם כבר נוצר גם אם לא נולד הוא קיים ונושם.
אז לפני שאת מציעה למישהי לעשות הפלה תפילי את את הילד שלך האחרון שנולד. להפיל במקרה שלנו כי אני לא אגיד לך להמית אותו חלילה זה פשוט לתת אותו לאימוץ. בדיוק אותו הדבר. חבל שאת לא מבינה את זה. מקווה שאותה בחורה מבינה את זה שהכי קל לנשים שלא באותו מצב להגיד תעשי הפלה ביג דיל פחות הריון וכל עוד היא לא המשפחה שלך ולא אחותך ולא מישהי שיקרה לך את תציעי לה לא מה שאת עצמך היית עושה.
ונכון היא ביקשה עצה אבל מראש אמרה שאין מצב להפלה ואת וחברותיך מנסות לשכנע אותה למה כן לעשות הפלה. אתן כמו אוטיסטיות שלא עונות על השאלה שהיא שאלה אלא מתמקדות דווקא במה שלא שאלה ובמה שציינה שלא רוצה לעשות.
שיהיה לכן החלמה מהירה
פשוט עצוב.
לאותה בחורה הריונית "אני מכאן" עדיף מותק לא לשאול פה שאלות כי אם תשאלי פה שאלות ותעשי מה שמציעים לך את תצטערי מאוד אחרי זה.
תשאלי משפחה. תשאלי את אחיותיך אם יש. תשאלי פסיכולוגית. זה עדיף על לשאול פה ולקבל תשובות שעלולות להרוס את חייך. שאלות כאלו חשובות לא שואלים בפורומים. מיכל לא היתה עושה הפלה אבל להציע לך לעשות היא תציע. לה יש שלושה ילדים לך אין ואם תפילי יכול מאוד להיות שגם לא יהיה לעולם. חבל חבל חבל!!! יאלה צאי מיזה. את ידועת לפעמים שיחות עם פסיכולוג יכול לעזור וזה לא כדי להעליב. מנסיון שלי. דרך הקופה גם אני הולכת לפסיכולוגית מדהימה וזה בחינם. מה רע בשיחות עם מישהי מבינה מקצועית? להרגיע את הנשמה? זה הדבר הכי טוב שאפשר לעשות בזמן הריון. את לא יודעת כמה אני מחכה בקוצר רוח לכל פגישה. שווה נשמה באמת שווה. ככה גם תצאי לדבר עם אנשים לא וירטואלים ועם מישהי מקצועית ובחינם וגם לא תעשי שטות של אנשים שמציעים לך שטות.
תקשיבי למה שכתבה לך ליא. כסף כלכלה זה הפיך הפלה זה לא הפיך וחבל!!!!
מעניין מי את. שכתבת שאת אחת מפה. את יודעת לפעמים לא להיות בסתר זה לא בושה אם הית מספרת מי את וחברות שאוהבות אותך מפה היו מחבקות ואולי גם עוזרות על באמת. את אומרת שאת כל היום בבית אז זאת באמת הסיבה שאת צריכה חברים מסביבך ואנשים שיאהבו אותך. את גם לא יכולה לדעת איך יגיב בעלך אם תדברי איתו תשתפי אולי פתאום תכירי צד מדהים שלו? נשמה אסור לך להיות עם זה לבד חשוב שתשתפי אבל לא בפורום כי פה את מקבלת עצות חבל על הזמן פחד אלוהים אם תקשיבי לעצות האלו.אפילו באת במטרה ובידיעה שאת לא עושה הפלה והן משכנעות אותך למה כן צריך לעשות.
גם אם אימך תשמור רק על הגדול זה בסדר לפחות יפול ממך נטל של הילד הגדול.
ונשמה כןןןןןןןןןן כןןןןןןןןןן את יכולה לבקש מבעלך לצאת לשישי שבת לנוח אצל אימך או איפשהו לבד. מותר גם לך לצבור כוחות. תסבירי לו שאת רוצה לצבור כוחות שאת הרוגה. את לא בוגדת בו שיתקשר לאיפה שתהי. תלכי לנוח אני חושבת שאם תנוחי תדברי אחרת ותחשבי אחרת באמת.
אם את רוצה לצבור כוחות זה חשוב מאוד לנוח. לכי אל תדפקי לו חשבון. את בהריון. שימי לו את הילדים ולכי. שיחשוב מה שהוא רוצה. ל כ יייייייייייייי לנוחחחחחח את חייבת את זה.
נשמה בכל מקרה כל מה שכותבים לך על הפלות תמחקי כאילו את לא רואה. אם היית אומרת אני רוצה לעשותל הפלה מראש ניחא אפשר להציע לך על זה אפשר לתמוך בך בזה אם זה מה שרצית וכתבת מראש. אבל מראש כתבת שאת לא רוצה והן מנסות לשכנע אותך לעשות וזה כי הן לא את והן לא במצבך. ואםםם היית יודעת כמה יש נשים שקשה להן להכנס להריון. אם היית יודעת שגם אם יש לך שני ילדים וחלילה תפילי את השלישי ויבוא היום שתרצי עוד יש סיכוי של קושי להכנס. עם השנים דברים יכולים להשתנות בגוף. אני הייתי בשוק חיי שנים שבעלי לא הצליח עם הכניסה להריון הזרע שלו היה דפוק שנים על גבי שנים ובכל זאת באה הגדולה אחרי שנים שבאנו לעשות את השניה זה התהפך עלי ואצלי היו בעיות. את לא יכולה לדעת היום מתי יהיו לך בעיות להכנס וכשלאישה יש בעיות הסיכוי קלוש להכנס להריון ברוב המקרים.
זהו
בהצלחה בכל מה שתחליטי רק אנא בלי הפלות תאמיני לי שעוד שנתיים שלוש תצחקי על השרשור המגעיל הזה ואת תראי שמה שכתבתי לך זה אמת.
בהצלחה
בהצלחה
בהצלחה
שלא תפילי חס וחלילה. אני מתפללת שלא תפילי. שתוכלי לכתוב פה את סיפור הלידה שלך.
שתשימי פה תמונה של העולל המתוק היפה והמקסים.
חודש אחרי זה שתעשי לו חודשלדת שמח
אחרי זה חודשיים שלוש וכך הלאה
ואז יום הולדת שנה
תחשבי כמה כיף
אל תוותרי על זה נשמה
תחשבי שאם תפילי יכול להיות שאת מפילה פרופסור לכי תדעי מה יצא מהילד הזה לכי תדעי איזה ילד גאון עמד לצאת לך. לכי תדעי כמה מאושרת הוא יכול לעשות אותך.
בבקשה שמרי עליו.
המשך בהצלחה אמןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן

תכתבי פה שאת לא מפילה פליז נשמה. אני אישית חטפתי דאגה.
בהצלחה נשמה

בטוחה שלא תפילי בטוחה שאת נורמלית.