הדס כפרה כנסי שניה נשמה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אולי תבואי מחר עם אנג'ל? אם את באה מחר עם אנג'ל אני נשבעת לך בילדי שאני לא כותבת פה יותר. מבטיחה. בואייייייייייייייייייייייייי בואייייייייייייייייייייייי מתה לראותך. חמודה. יודעת שעובדת אבל אולי תוכלי לבוא בבוקר קצת פליזזזזזזזזזזזזז. תאמיני לי לא תצטערי ואני אגיע.

אמן שתוכלי
    אמןןןןןןןןןןןןןןן

בכל מקרה החלטתי סופי ועכשיו שאתמש באימל שלך כמו שהצעת ולא אכתוב פה יותר כדי לא להציק.

ש/רופה עליך
    בואי נשמה בבקשה לא תצטערי

אוהבת
8 תגובות
עמוד 1
  • נועה, מה נסגר?
    חשבתי שמהפעם הקודמת הפקת לקחים- הייתי בטוחה!
    התכתבנו על זה באימייל, הייתי בטוחה שהבנת את הדברים ממי בצורה נכונה..

ממש התאכזבתי לקרוא את ההודעות שלך..

• אדווה קראת מה שכתבתי לך בפייסבוק? למה את לא עונה לי שם?

הפקתי לקחים והם שאסור לאיים.

לא אכתוב פה יותר וזה כי החלטיתי את זה סופי אחרי שגיליתי שאחותי גולשת פה קבועה איתכן. ממש היום גיליתי את זה. אני בשוקקקקקק. נפגשת איתכן אוהבת אותכן וכועסת עלי למה אני עושה שטויות.

טוב לא אכתוב פה יותר
    יאלה ביי

רק מקווה שאנג'ל תבוא מחר לפגישה איתי כי אני בטוח אגיע.

אנג'ל אם את לא באה את אפס.
  • בפייס?
    לא קיבלתי ממך כלום..
    מה שלחת לי?
    ומאיזה שם??

• אולי זה נשלח למישהי אחרת?
    יש לי בפייסבוק שם לא אמיתי שהמצאתי
    נעמה דקד
    תוכלי לכתוב לי לשם משהו ואשלח לך את מה שרציתי לשאול? אם בא לך.
    חשבתי שסתם לא רצית לענות. כנראה שהגיע ליעד אחר.
  • אני לא יכולה מחר אני מתלווה לטיול עם הבת שלי .

הייתי באה בכייף
  • תהנו בטיול. מחר אנג'ל תראה אותי ותצלם אותנו יחד ואם אחרי זה תרצי להפגש ממש ממש אשמח. חמודה. תהניייייייי בענקקק
  • אני אבדוק שוב אם קיבלתי משהו ממך- האמת היא שהרבה זמן לא בדקתי את תיבת הדואר שלי בפייס..

את נפגשת היום עם יפית? באיזו שעה?

• יוווווווו איזה אישה הזויה
    מייל:ortal_halag@walla.co.il
    מסנג'ר: ortaly10@hotmail.co.il
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה