היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אני ממליצה על המלך שלמה אבל בעניין של מחירים וכאלה לא אוכל לעזור.
המלך שלמה זה ממש מלון טוב, יש שם מתחם לילדים וברכה, ומאוד קרוב לטיילת.
--- אמא מאושרת ומושלמת של קסם ופלא.
--- "כי אין לי צורך במכונית בשביל לכתוב שירים ואני לא צריך טובות שיעשו לי אחרים גם אין לי צורך בגג בשביל למנוע גשם וזאת לא אשמתי ואני לא אשם אני צריך רק אהבה אני צריך רק את היד שתלטף אותי בחושך וכשאני לבד רוצה להיות אחד שיש לו כמה חברים שלא צריך תירוץ להסתובב עם אסימונים בכיסים"
אגמים - אם את נוסעת עם שקד ממליצה לך בחום לקחת את החדרים התחתונים שיש לך ממש בריכה במרפסת מלון מעולה!!!
ישקף אלוקים ממעון קודשו ויך כל שונאי עמו כהרף עין הנה ה' קם וניצב על אנך ישקם לכוס רעל, אבל לא יין מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
מלון אגמים!!!
גאיה וקורן שלנו
[] []
יש לנו נופש צבא קבע אז כל שנה אנחנו באילת והספקנו להיות כבר כמעט בכולם.... באיזה מחירים את מחפשת? אם יש לך תקציב גדול אני ממליצה בחוםםםםם על רויאל ביץ'....פשוט מלון מדהיםםםםם. לא הייתי הולכת על הכל כלול כי הארוחות במלונות באילת ממש גדולות, אז אפשר לוותר על צהריים ולקחת רק בוקר וערב. עוד מלון שנהננו בו במיוחד הוא מלון הרודס, יש שם שלוש מלונות עם שלוש "רמות", לכו על האמצעי...
ממליצה בחום על מג'יק סנרייז באיילות ,המקום פשוט גן עדן לילדים היינו לפני שנה וממש נהנינו ,זה הכל כלול וזה ממש תענוג עם הילדים ....
תודה רבה לכן
ישקף אלוקים ממעון קודשו ויך כל שונאי עמו כהרף עין הנה ה' קם וניצב על אנך ישקם לכוס רעל, אבל לא יין מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
אני עם מורן. אגמים- חדר על המים או מלון ספורט- הכל כלול. בלי רע לא היינו מעריכים את הטוב! שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!
באהבה, ליאת.
מאוד רוצה לנסוע לאגמים- אמרו לי שהוא מדהים אנחנו אוהבים את המג'יק סנרייז שהוא הכל כלול והוא היחידי עם בריכה מקורה נכון שהוא באיילות ולא בתוך אילת, אבל אם אתם עם רכב זה לא משנה.