טוב זה לא ייתכן ככה..כנסו כולן !!!!!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • [right]
    הפורום מת בגלל כלבה אחת ...

אני לא מוכנה אחרי שהוסכם שלא עונים לה שתעלמו מהפורום כי אתן פוחדות.

ממי באמת אתן פוחדות?

הכל כאן וירטואלי מה שלא וירטואלי זה החברות שנירקמה פה וצריך לשמר

אל תתנו לאיזה מפגרת להרוס..

תחזרוווווווווווווווו לכתוב
    </div id="right>"
13 תגובות
עמוד 1
  • תשני את זה לחרם על הפורום או עצומה - עד שאורן שץ יועיל בטובו לטפל בעניין

בדיוק באתי לפתוח שרשור של איזה פחדניות וברחניות נהיו לנו פה

אשכרה התחרפנתן על השכל - לעזוב פורום בגלל בחורה עלובה

שמתן לב כמה בנות לא מגיבות כאן יותר????

איפה השרשורי אהבה/מזל טוב/ ימי הולדת/ קיטורים???

דייייייייייייייי נמאס כבר- אפשר למנות על יד אחת כמה בנות רושמות כאן במשך היום וזה לא קשור לזה שהפורום בקושי זז בגלל קשיים טכניים שזה גם משהו שההנהלה הנכבדה צריכה לשפר!!!
  • את האמת הדס אני ממש לא רוצה שמישהי תאחל לילדה שלי למות. אני לא הייתי מסוגלת לקחת את זה בקלילות.
    אני מודעה לעובדה שיש לה בעיה שכלית קשה ושהיא פסיכופטית ברמות שלא ברות טיפול, אבל אני לא אתן למישהי את הלגיטימציה לאחל לילדה שלי דברים כל כך אכזריים!!!
    אז אני לא נעלמתי, אבל גם עד עכשיו לא הגבתי ולא השתתפתי במה שהלך פה.
    משערת שעם מה שכתבתי פתחתי לעצמי פה, אבל אני בקושי רב נאלצת להסכים איתכן ולהרים
  • כמו שסיוון אמרה
    אבל אני עודני פה

• וזו בידיוק המטרה שלה
    קשה לה לראות שאנחנו אוהבות וטוב לנו יחד ויש מפגשים
    הרי היא אומללה ואין לה חברות אז היא עושה פה טרור אבל אנחנו לא ניתן לה
    ואני ינצל במה זו לומר תודה לכל מי שהיתקשרה ושלחה הודעות כי אכפת לה
    מסתבר שמכל הרע שהיא עושה יוצא רק טוב
    פתאום אני מגלה לכמה בנות באמת אכפת ממני
    תודה בנות יקרות
    אני אתכן
  • כשיש מפגע תברואתי מתקשרים למוקד 166 ומדווחים נכון???
    אז גם למפגע הזה שפוגע בפורום הזה יש כתובת
    http://www.seoisrael.co.il/%D7%99%D7%A6%D7%99%D7%A8%D7%AA_%D7%A7%D7%A9%D7%A8/

יש טלפון בצור קשר וזה למשרדים שאורן יושב בהם - קדימה בנות להרים את הכפפה לצלצל ולהודיע שהגיעו מים עד נפש ושיתחילו לפעול.

לי אישית מאוד צורם שחברה מהפורום שילדה לפני שבועיים מבקשת עזרה באיך מתמודדים עם 2 ילדים ומקבלת 6-8 תגובות - תגידו לי אתן נפלתן על הראש פתאום אין כאן אמהות ליותר מילד אחד????

אני אישית שלחתי הודעת SMS לאיילת שאם היא רוצה עיצות אשמח לעזור לה.

או מלי ג. שלנו שחזרה ומשתפת אותנו בגעגועים לבעלה שבמילואים וזוכה ל תגובות בודדות???

איפי - שרושמת שהקטקטים חזרו ופעם זאת הייתה סיבה למסיבה לכתוב 3 עמודים שמתחיל בקטקטים כסדרת ילדים אהובה ונגמר בקניית תחתוני סקס

טוב... הבנתן א הפואנטה הגיע הזמן שתחזרו להגיב כמו פעם ואל תפחדו מבחורה עלובת נפש שיום אחד רושמת שיש לה בנות, יום שני אין לה ילדים, יום שלישי היא גרה בצפון וביום רביעי היא גרה בחולון.

אז היא רושמת מוות לילדים שלנו אז????????? מבחינתי היא רושמת את זה על קרח ביום חמסין או מסננת מים .

אנחנו קצת יותר אינטיליגנטיות ממנה והגיע הזמן לפעול בעניין.

• טוב הסיבה היחידה שלא הייתי פה היא חוסר הזמן, והשוק שחטפתי מזה שנעלם לי הבעל לשלושה שבועות
    "...אם פעם אראה אתכם לרגע נעצבים,
    בכל כוחי אדאג שתהיו שוב מאושרים.
    ליבי מונח בידכם, אתם רק צריכים לקחת,
    מקצה עולם אגיע להיות איתכם ביחד..."

• מלי
  • אני פה
    בלי רע לא היינו מעריכים את הטוב!
    שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!

באהבה, ליאת.
  • הדסושק'ה!
    צודקת..
    אני קצת פחות פה כי עוברים עליי כל מיני דברים.
    אבל אני משתדלת!!

אבל גם alma צודקת בהחלט שכשיש הודעה של נועה יש לה 800 קריאות, גם אם לא מגיבים זה כבר משהו!!
    ויכול להיות שזה באמת הסיט את דעתי מהודעות חשובות באמת!
  • בנות, אתן לא קולטות נכון? ממש, אבל ממש לא קולטות

[[[
  • היא בהחלט מקבלת במה ולמה שהיא תפסיק אים כל מה שמדברים זה רק עליה.
    אז בנות אני אוהבת אותכן מאוד, ואף פעם לא הגבתי לשרשור מגעיל שלה, כי לא צריך לתת לה במה פשוט לנסות להעיף אותה בדרך חוקית ומקובלת. וזהו לחזור לשיגרה ולהודעות המשמחות שלנו
  • אוקיי דיברתי איתה אתמול הבטיחה שתפסיק להציק

אני מורידה את הדביקים ומעכשיו חוזרים להיות פורום כמו שהיינו קודם

המשך שבוע טוב לכולם
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה