טוב אז.................. :-)+ כמה קטעים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • דנדוש מסודרת כבר לחתונה של אחותי קנינו לה שימלת שושבינה עלתה לנו 160 ש"ח היום קניתי לה בנימרוד נעלי שושבינה וגם סנדלי אלפנטן ומשום מה ולא יודעת באיזו רשות אחת הבחורות שם אמרה שיש לדנדוש בעיה עם כף הרגל ושאנחנו צריכים לקחת אותה לאורטופד למרות שלפני שלושה חודשים נבדקה ונאמר שהכל תקין לא משנה הסנדלים ונעלי השושבינה עלו לי 340 ש"ח
    וגם אני כבר מסטדרת קניתי ב - TO GO במבצע 2 זוגות ואת השלישי כביכול קיבלתי (2+1) יצא 280 ש"ח על 3 זוגות

ועכשיו הקטע המצחיק שהיינו בנימרוד היה שם ילדון שאמא שלו מדדה לו נעליים בזמן שמדדתי לה את נעלי השושבינה היא ניגשה אליו חיכתה שיסתכל ויאמר משהו היא אמרה לו תיאה (תראה) אמר לה יפה חזרה אלינו ואז הוא התקרב אליה והיא פתאום חיבקה אותו ושמה את הזרועות שלה על הכתפיים שלו אז הילדון אמר לה לא ככה חיבק אותה והרים אותה והיא כולה עם חיוך מרוח
9 תגובות
עמוד 1
  • איזה מתוקים

ישקף אלוקים ממעון קודשו
    ויך כל שונאי עמו כהרף עין
    הנה ה' קם וניצב על אנך
    ישקם לכוס רעל, אבל לא יין
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
  • אין נסיכה
  • איזה מתוקים

[[[
  • תתחדשו!!
    איזה כיף.. בטח היא תהיה מהממת!
  • חחחחחחחחחחח איזה חמודההההה
    מייל:ortal_halag@walla.co.il
    מסנג'ר: ortaly10@hotmail.co.il

• איזה מתוקים
  • מתוקיםםםםםםם
  • מתוקים

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה