אוי ואבוי לי!! מקרה אמיתי : (((((((( - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • עכשיו חברה מהעבודה שלי שלחה לי את זה במייל, זה מקרה אמיתי. מדובר בחברה של חברה שלה
    מייל:ortal_halag@walla.co.il
    מסנג'ר: ortaly10@hotmail.co.il
13 תגובות
עמוד 1
  • אימאל'ה
  • אימאל'ה

• אנשים ממש משעמם להם אה?

• אנשים ממש משעמם להם אה?
  • אורטל הרגת אותי עכשיו, זה מזכיר לי איזה פעם שהייתי עם אביאל בקניון הזהב והוא ביקש ללכת לשירותים ליוותי אותה עד לכניסה והוא נכנס מה לעשות שירותי גברים ואני עומדת בכניסה וכל רגע קורא לו אביאל אביאל והוא עונה אחרי כמה דקות הוא לא עונה לי התחלתי כמו משוגעת לצעוק אביאל תענה והוא לא עונה פתאום יוצא איזה גבר מהשירותים ואומר לי גברת מה את צועקת ככה הילד בשירותים מה את רוצה ממנו אמרתי לו על אונס שמעת פעם אז הוא אומר אין לך מה לדאוג בסוף נכנסתי פנימה והילד היה עוד על האסלה מה זה כעסתי עליו ומיליון ואחד שאלות שאלתי אותו לגבי האדם הזה שיצא מהשירותים לאיזה סרט נכנסתי באותו יום עד כדאי כך שלא יכלתי להמשיך להסתובב יותר מקניון.

• אוי ואבוי איזה נורא
  • אני עדיין מכניסה אותו לשירותי נשים ונכנסת איתו לתא או מחכה לו צמוד

מיטל
  • זה ממש מלחיץ.......חברה שלי עדיין מתעקשת איתי שזה קרה באמת
    מייל:ortal_halag@walla.co.il
    מסנג'ר: ortaly10@hotmail.co.il
  • תודה לאל שזה לא קרה באמת, מזל...
    אבל ילד לא שולחים לבדו לשירותים ציבוריים, אם את עם הילד בקניון -אל תשלחי אותו לבד לשירותים ציבוריים בחיים!!!
    תקחי אותו שיעשה את צרכיו בשירותים של הנשים ותהיי צמודה אליו, אני בטוחה שאף אישה לא תתנגד שילד -בן יכנס לשירותי נשים.
  • מזל שזה לא היה באמת

[[[
  • סליחה אבל אני לא מבינה מה הבעיה להכנס עם הילד לשירותי הנשים???
    נכון ילד בן 12- 13 זה כבר מביך בשבילו אבל ילד בן 9... אני לא חושבת שזה בעיה...
    ובינינו עזבו עכשיו קרה לא קרה...יכול לקרות

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה