דווקא עכשיו :-(- עידכונון בהמשך - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • דנדוש קמה לי הבוקר עם התקף חזק מאוד של שיעול לקחתי אותה לרופאה מתברר (כאילו שלא ידוע לי) שיש לדנדוש סטרידו וגם שיעול אלרגי כתוצאהממזג האוויר היא חייבת להיות במקומות עם לחות גבוהה שמתי אותה במעון כי הרופאה אמרה שאין מניעה ולא צריך אינהלציה
    באתי לקחת אותה הביתה בדרך נכנסנו לקניון הייתי צריכה לקנות לה מטרנה ושוב המשיכה להיחנק משיעול פתאום התחילה להקיא מלא ועם גושים סיימתי לשלם ניקיתי אותה מייד וטסתי איתה הביתה דנדוש ביינתיים המשיכה להיחנק משיעול וכל פעם מנפחת את הריאות חזק
    בסוף נשברתי וכן עשיתי לה טיפול אינהלציה שעזר בטיפה רציתי להזמין לה רופא הביתה אבל בסוף כולם המליצו לי ללכת איתה למוקד גם החום התחיל טיפה לעלות לא קריטי אבל.................... הספיק לי כדי לתת לה נרופן
    במוקד דיווחתי להם ואמרו מצויין בנוסף אגב לפעם ההיא שהקיאה הקיאה עוד פעמיים משיעול. כמו כן הרופא במוקד הוסיף בטניזול 6 כדורים וגם אמר לעשות אינהלציות 4 פעמים ביום כי השיעול חמור ולא יפה ואמר שאם מחר תקום בלי חום תוכל ללכת למעון
    והכל שלושה ימים לפני החינה
    ואני כבר יודעת שלא אישן הלילה איתה
16 תגובות
עמוד 1
  • טוב שהיא מקיאה היא מוציאה את כל הליחה שיש לה
    תעשי לה אלנהציות עוד 3 ימים היא תהיה כמו חדשה
    תרגישו טוב
  • יפיתוש זה מה שאמר הרופא גם 3 ימים 4 פעמים ביום נתנו לי קופסא גדולה של בודיקורט עם כמות הרבה יותר גדולה ממה שתמיד קיבלתיואת הבטניזול היום 2 כדורים מחר בבוקר שניים ומחר בערב 2
    מקווה רק שרופאת הילדים שלה לא תכעס שאני נותנת לדנדוש כי היא נגד סטרואידים וגם אני נגד אבל המצב עכשיו חזק יותר

• ישקף אלוקים ממעון קודשו
    ויך כל שונאי עמו כהרף עין
    הנה ה' קם וניצב על אנך
    ישקם לכוס רעל, אבל לא יין
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
  • תרגישו טוב
  • תודה

את המתנות הכי שוות בחיים מעניקים לנו הורינו - את חיינו
    וילדינו - את חייהם והזכות לגדלם

• אני יועדת דבר אחר , האם כבר מתחיל התקף דרידור אז דרך היחידה להוריד אותו זה עם סטאורידים . עם עושים אונלציה זמן אז זה מונע את לקיחת בינטוזיל בכדורים שזה באמת כבר תרופה מאוד חזקה . לא מבינה את הרופא שלך .... גם היא נגד סטאורידים אז לפחות שתמליץ על אינלציות עם מי מלח .
    במקרה שלכם היתי בודקת את עניין של חדר מלח כטיפול מונעה.
    http://www.holdthatpic.com/
  • אוי מסכנונת.
    מקווה שיעבור במהרה
  • תודה בנות האמת היה שיפור קל היום רק בערב השתעלה וקצת במעון לא משהו חריג כמו אתמול בבוקר הכנתי לה מטרנה היא קוראת לזה מטנה אין את האות ר דיווחתי למטפלות במעון שיש לה בטניזול עם המטרנה בבקבוק ושזה סטרואידים אחרי שהלכתי שפכו את זה שחלילה אחד הילדים האחרים לא יגע בזה והאמת לא ידעתי שאסור לתת לה בבקבוק שלה במעון וכן האחריות שלהן שאף ילד לא ישתה מבקבוק שלא שלו אבל מה לעשות ככה יצא שאת המנה של הבוקר בקושי לקחה גם

• תבקשי מרשם ל"איירוצ'יימבר" ...אם היא עם ונטולין..
    זה מתקן מסכה קל בלי רעש סיליקון רך מחברים את המשאף בצד אחד ומסיכה לפה..30 שניות וזהו..גם 10 שניות טובות ורגועות עושות עבודה. בדוק
  • מיכלי יש לי גם את המכשיר הזה שבהתקפים הקשים שהיו לה בזמנו לפני הניתוח היתה חולה כל שני וחמישי ולא עזר בכלל רק האינהלציה היתה עוזרת בגדול הפכה לילדה ממש נהדרת בטיפול משתפת פעולה ממש נהדר ועוד עוזרת לי אפילו כבר לא לוקחת מוצץ בעת הטיפול

• אני לא הייתי שולחת למעון כשיש שיעול , חבל ששלחת.
    ולדעתי גם אל תשלחי אותה מחר
    אם יש אפשרות תלכי איתה לים שתנשום אוויר לח. במעון הם משתוללים וכשהם ככה כמו שדניאלה זה רק יגביר את השיעול. עדיף שתנוח בבית עם אינהלציות
    תרגישו טוב

כי אין בעולם אהבה כמו אהבה של אמא

נשיקות לירון וגאיה

[center]

• ניסית חדר מלח? נסי....
  • תודה בנות היום דנדוש כבר בכלל לא השתעלה המצב היה מצויין גם בגן היתה רגועה לגמרי ישנה ואכלה יפה נראה לי הטיפול הראשוני התחיל ישר להשפיע מיידית חוץ מזה אין לי בעיה לעשות אינהלציות קיבלתי קופסא מלאה של בודיקורט להמשך טיפולים ולמקרי חירום ויש מיים תמיד בבית של האינהלציה ויש טרבולין בהתחלה יום שני לא היה לי טרבולין אז שמתי לה אירוונט וגם לא היה בודיקורט אז שמתי וינטולין והרופא אמר שזה היה מצויין ששמתי חוץ מזה דנדוש גם ישנה לי היום רצוף בלילה בלי להתעורר שזה היה סימן מצויין

• קודם כל הסטרואידים האלו - ממש לא בריא...אם לא צריך - אל תתני סתם
    מייל:ortal_halag@walla.co.il
    מסנג'ר: ortaly10@hotmail.co.il
  • שתרגיש טוב
  • גם אני נגד הבטניזול ובכלל נגד סטרואידים גדלנו עם זה בבית כי אמא שלי אישה חולה ואני לצערי יודעת מזה. לגבי דנדוש,] באותו יום היתה עם התקף חזק מאוד מהסטרידור והרופא במוקד אמר שאין מנו. בבית המרקחת אמא שלי קנתה את התרופות ואמרה לרוקחת שאני ממש נגד ולא רוצה לתת לילדה את זה אז אמרה שאפשר לתת לה רק כדור אחד וזה מה שעשיתי באותו ערב וגם תרופת סבתא נהדרת

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה