היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אבל בסוף החלטתי שחובה לשתף, כי זה יכול לקרות לכל אחת מאיתנו.
כמו שאתן יודעות חמי וחמתי נסעו לארה"ב (לאס וגאס, מיאמי, קריביים וכו'). ביום חמישי הקרוב הם היו אמורים לחזור אבל ככל הנראה זה לא יקרה. כשירדו מהאניה במיאמי (היו בשיט לקריבים) חמי נעצר בלי שום הסבר, פשוט באו תפסו אותו והכניסו למעצר. היה קשה להשיג עם מי לדבר ולהבין למה מי ומה אבל התברר שלפני 10 שנים הוא קיבל דוח בלאס וגאס, ולא שילם אותו. במהלך השנים הוצא נגדו זימון לדיון בבימ"ש והוא כמובן לא הגיע (הוא לא ידע, הוא היה בישראל), ובגלל שהוא לא שיתף פעולה עם הרשויות הוא נעצר. לא נותנים לחמתי אפשרות לדבר איתו או אפילו להעביר לו תרופות. הוא היה צריך לחכות ליום שני (כי היה שבת אצלם) כדי לראות שופט. והשופט בהחלטה מאוד חכמה ונבונה החליט להאריך מעצר לשבועיים ללא אפשרות לחנינה או תשלום ערבות. המעצר של השבועיים נועד כדי לתת זמן לפרקליטות בלאס וגאס להגיש בקשה להסגרה ממשטרת מיאמי ולהתחיל במשפט נגד הפושע הנורא מכל. כרגע השגרירות נלחמת והם גם לקחו עו"ד. הקטנוניות והחלם חוגגים שם. עצרו בן אדם בן 65 בשביל דוח אומלל, ואפילו לא נותנים לו לקבל תרופות או לדבר עם אשתו. נשמע הזוי?!?! אבל מציאותי לחלוטין.
אז בנות תיזהרו, לא להתעסק עם החוק בשום מדינה אחרת, מה שצריך לעשות, גם אם זה אומר לשלם דוח עלוב!!!
ובלי קשר, אם למישהי יש קשרים, או רעיון מה אפשר לעשות, בבקשה אשמח לקבל עצות
כמה ששמחתי שחמי וחמתי נסעו ככה אני אשמח שהם יחזרו, יש גבול לכל דבר, הם אנשים טובים, לא מגיע להם דבר כזה
25 תגובות
עמוד 1
אלוהים!
[[[
באמת הזוי
לצערנו במדינה שלנו רק דרך העיתון אפשר להזיז דברים. יש כאן משהי בפורום שיש לה קשרים בעיתון אולי היא יכולה לסדר לך כתבה קטנה על העוול שנעשה לחמך, תבררי.
תודה בנות. יעל גם לי זה נשמע אבסורד, אבל זה ככה מה נעשה? ליא את יודעת אולי מי זאת?
רשמתי לך הודעה היא נעלמה *************************
שומרני אל מיצר רע הגן עלי מכל צרה שמור אהוביי ובני עמי, ושמור עלי גם מעצמי
אולי אוכל לעזור לך. תאשרי אותי במסנג'ר.
יעל, אמא של יונתן
סיפור מוזר לגמרה , שעוצרים במדינה אחרת (פלורידה) על עיברה מנהלית . הכי מוזר שאם היה צו מעצר פדרלי למה לא עצרו אותו בכניסה לארה"ב לפני שבועיים ? מי שיכול לעזור זה רק קונסוליהשקיימת במאימי . http://www.holdthatpic.com/
אני לא זוכרת מי זו, אבל בעבר בזכותה התפרסמה כתבה על נועה ומה שהיא עשתה פה בפורום ורק לאחר הכתבה המשטרה התחילה לפעול. תשאלי את אמאלה 4 היא בטוח זוכרת מי זו.
ואיפה השגרירות הישראלית בכל העיניין? ואיפה חמתך כרגע? יש מי שיעזור לה שם?
חמתי כרגע שם עם זוג חברים שנסעו איתם אבל הם חוזרים מחר לארץ והיא נשארת לבד אם לא ישחררו את חמי למעצר בית (בית מלון) במהלך היום הזה אז גיסתי נוסעת אליה. ממש כואב לי עליה
סיווני תפני לעיתונות
וואוו אני בשוק...
במאמי יש את הקונסולה הכללית.... בתור אחת שעבדה בישביל משרד החוץ בחוץ... חמתך צריכה ליצור קשר עם הנציגות שם !!!!! ואז לערב אותם !
וואווו איזה הזוי!!!!!!!!!!!!! ממש לא נעים!!!!!! מי שיש לה קשרים בעיתון זו נטלי eli1808....
הילדים האהובים שלי, שחר נולדה ב-6.2.2007 אורי נולד ב-31.5.2009
וואו בהחלט סיפור הזויייייייייייי מקוה שהעניין יפתר להם ובמהרה
יו אני בהלם
סוף טוב הכל טוב. שחררו אותו אחרי ששילמו את הדוח (כשבהתחלה אמרו שגם אם ישלמו זה כבר לא יעזור). לא יודעת יותר מדי פרטים מעבר לזה, רק שמסכן הוא בכה כשאמרו לו שהוא משתחרר. ומטעויות לומדים - הנה משהו שכבר לא יקרה לו יותר
אני בשוק
ישקף אלוקים ממעון קודשו ויך כל שונאי עמו כהרף עין הנה ה' קם וניצב על אנך ישקם לכוס רעל, אבל לא יין מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
וואוו איזה סרט רע..
מזל שזה נגמר. בלי רע לא היינו מעריכים את הטוב! שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!