היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
הי, אפשר מאוד להבין את הצורך והרצון שלך בילדים ובהפרשים קטנים... אבל עם זאת, תחשבי באמת על איך את מרגישה ומתפקדת בהריון, אם יש צורך לדחות קצת כדי לתת לגוף להתאושש אז תדחי מעט את ההריון הבא...הריון עם ילד שנמצא בבית וצריך אותך שונה ממצב של הריון ראשון שאת אדון לעצמך פחות או יותר... תני לגוף שלך להתאושש קצת לדעתי. גם הפרשים של 3 שנים בין ילדים הם הפרשים טובים, ומה שחשב הוא האהבה שאתםמקרינים לילדים ומה שאתם משדרים לילדים, גם ילדים בהפרשים של 3-4 שנים יגדלו להיות חברים טובים בבית שמעודד את זה
הילדים האהובים שלי, שחר נולדה ב-6.2.2007 אורי נולד ב-31.5.2009
שכחתי לכתוב לך שאורי שלך מתוק אמיתי!!!! אחלה שם בחרתם לו
הילדים האהובים שלי, שחר נולדה ב-6.2.2007 אורי נולד ב-31.5.2009
ממי כן בא לא בא, הריון קשה או קל בסופו של דבר רק את יודעת עד כמה זה המקום והזמן להביא כרגע עוד ילד. יהיו עוד ילדים, זה בטוח, השאלה מתי זה הזמן הנכון להביא אותם.
סורי על הבוטות מקווה שאת מבינה אותי
לפי מה שאת מספרת - וואוווו, לא פשוט.....
אני הייתי מחכה עוד קצת לדעתי.....אולי מתייעצת עם רופא נשים מומחה, שייתן את חוות דעתו.
לפי איך ש"בילית" בהריון הקודם, ומניסיון של הריונות צפופים - יהיה לך קשה מאד לתפקד כך! מה שגם שהטקנצ'יק שלך ייפגע מזה, לא תהיי שם בשבילו כמו שאת עכשיו....לא פשוט, בקיצור....גם שבריאים לחלוטין ואין בעיות, ברוך ה', האישה צריכה לתפקד כרגיל כאילו אין הריון, להתרוצץ, להרים גם עם בטן.....איך תעשי את זה אם ההריון הבא שלך יהיה בסיכון וייחייב שמירה?..... מייל:ortal_halag@walla.co.il מסנג'ר: ortaly10@hotmail.co.il
אחת מהעבודה שלי ילדה בשבוע שעבר בשעה טובה את הרביעי שלה בקיסרי (1 ו-2 - קיסרי חירום, 3 ו-4 - קיסרי מתוכנן). ההפרש הממוצע אצלה הוא שנתיים, באחד מהמקרים זה היה קצת פחות (אבל יותר משנה וחצי). כמובן שאצל כל אחת זה שונה, וצריך לעקוב מתחילה ההריון היכן השליה משתרשת - חשוב שזה לא יהיה על הצלקת המקיסרי. אני לא יודעת בת כמה את, ומן הסתם זה משפיע על כמה את רוצה לחכות בין ילד לילד, אבל בכל מקרה לחכות עוד כחצי שנה זה לא מה שיעשה הבדל כזה גדול. אני גם ממליצה לך ללכת להתייעץ עם עוד רופא/ה, ולקחת בחשבון כגורם בהחלטה את העזרה שאת יכולה לקבל עם אורי מהסובבים אותך במידה ויהיו אשפוזים במהלך ההריון.
בהצלחה!
נדמה לי שקראתי שבין 2 לידות צריך 18 חודשים. ולדעתי לא יקרה כלום אם תכנסי להריון עוד מעט - בכל שלב יהיה לך קשה עם עוד ילד בבית וגם איך שעבר ההריון הקודם לא מעיד על איך שעבר ההריון הבא ויכול להיות שגם עכשיו יהיה לכם קשה להכנס להריון אז חבל שתתחילו לנסות כשכבר תרצו ואז זה יקח מלא זמן.
יעל, אמא של יונתן
כפי שהבנתי לא עברת בסופו של דבר טיפולים ונקלטת להריון ספונטני וטבעי- נכון? אני יכולה לספר לך משהו על עצמי, את אריאל הבן הגדול שלי הבאתי אחרי 5 טיפולי IVF ואז אמרו לי שבשנה הראשונה אחרי הלידה הגוף של האשה זוכר ויותר קל לו לקלוט הריון נוסף. כשאריאל היה בן 9 חודשים עשיתי טיפול IVF נוסף ובטיפול הראשון נקלטתי להריון עם רואי.
את אריאל ילדתי בלידה רגילה ואילו את רואי ילדו אותי בניתוח חירום ולהפתעתי אחרי 5 חודשים גיליתי שאני בהריון טבעי (אחרי שלא נתנו לי סיכוי להריון טבעי בכלל). הרופא שלי לא אמר כלום לגבי זה שעברתי קיסרי ועוד הריון מיד אחריו ולגבי הלידה שמתקרבת לה לאט לאט - הרופא שלי אמר לי שבעקרון אני יכולה ללדת טבעי אם אין סיבה לקיסרי (עכוז, שליה וכו').
אני נמצאת עכשיו בשמירת הריון ולהגיד לך שזה קל עם 2 זאטוטים בבית - לא! אבל מסתדרים.
הריון ראשון אצלי הייתי בשמירה, הריון שני עבדתי עד הסוף ועכשיו שוב שמירה.
חוץ מזה שכל הריון שונה מהשני וזה לא אומר שיהיה לך הריון שני קשה או קל
את צריכה לקחת את כל מכלול הדברים שקשורים אליך ולעשות חושבים האם יש לך עזרה במצב של שמירה, האם יש לך כח לעבור כרגע עוד הריון קשה? וכו'
מצד שני גם אף אחד לא יכול לדעת מתי תקלטי להריון שני
אומרים שכדאי ועדיף לחכות לפחות שנה שהצלקת תחלים.
התגובה שלי תהיה קצת שונה משל הבנות שכבר הגיבו.... ההריון השני שלי הוא העתק מדוייק של ההריון הראשון. עד שבוע 16 הקאתי את נשמתי (בממוצע 6 פעמים ביום, כבר הגעתי למצב שלקחתי כדורים של חולי סרטן שעושים להם כימוטרפיה
גיסתי ילדה את שתי הבנות שלה בקיסרי בהפרש של שנה וחודש... ככה שמבחינת הקיסרי כנראה זה אפשרי
לי יש הפרש של 11.5 חודשים בין קיסרי לקיסרי. נראה לי, יותר קטן מזה בלתי אפשרי...
אתן פשוט מקסימות שלבכות ..לא להאמין שהגבתן לי כהכ מכל הלב ו..
קייצר תודה ענקית
אפפאחת לא בילבלה לי את המוח ..כל אחת פה נתנה לי הרבה על מה לחשוב ואור על התמונה שיהא הייתה מטושטשת ברמות
רעות מקסימה תודה על המחאה .. גם אורי ושחר מקסימים ויפים
DRAZ תודה על התגובה שלך ..לקחת זופרן נכון? גם לי רצו לתת וסירבתי קיבלתי כל יום 2 מנות עיורי לוריס בגלל ההקאות.. רצו לחבר לי זונדה ולא הסכמתי יש משהו בדברייך תודה
alma מותק תודה רבה שהיהי המשך תקין ומשעמם וולד בריא ושלם
טל יעל אורטל סיגלית סייוני shuliko sivkush תודה לכן על התגובות החכמות והחמות תודה לכן מתוקות ..
כן, קיבלתי זופרן - קשה לי להבין איך אפשר לסרב לזה, זה פשוט הציל אותי.