אמא שקשקי :-))) סקר - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מעניין אותי לדעת אם גם אצלכם זה ככה
    כל פעם כשלולי ניכנסת לשירותים היא בודקת את האסלה ואז מבקשת ממני לשקשק חחחח לנקות את האסלה עם המברשת
    אפילו שהאסלה נקיה ומבריקה היא לא מיתיישבת לפני שאני מנקה והיא בודקת שוב ומכוונת אותי איפה לשפשף שחס וחלילה לא אפספס נקודה
    גם אצלכם זה ככה?
8 תגובות
עמוד 1
  • חחחחחחחחחחחחחחחחח איזה מתוקה.
    אצלינו זה עוד לא הגיע לזה
    בלי רע לא היינו מעריכים את הטוב!
    שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!

באהבה, ליאת.
  • אצלי לנועם היה טירוף של לנקות את האסלה אחרי פיפי/קקי... אבל אף פעם לא לפני..
    וגם זה בגלל שהוא רצה לנקות בעצמו....
    או שלפעמים כשהוא רואה נייר באסלה הוא חייב להוריד את המים לפני שהוא מתיישב...
    עונים על סקרים ומרויחים כסף... בקלות.... אני הרווחתי כבר 650 ש"ח!
    http://www.ipanel.co.il/index.php?page=join&content=join&referrer_id=33148

• חחחחחחחחח אצלנו היא ממש לא שמה לב לזה......עולה, עושה וזהו
    מייל:ortal_halag@walla.co.il
    מסנג'ר: ortaly10@hotmail.co.il
  • חמודה
  • לנו לרוב אין בעיה- הם גם ככה עומדים. לקקי אנכנו נכנסים איתם.
    אבל אם הם נכנסים אחד אחרי השני ויש טפטוף על המושב אז רום מבקש לנקות גם לפני שהוא עומד ליד. הרבה פעמים הוא גם לוקח נייר טואלט לבד ומנגב ולא מבקש ממני.
  • ואחרי כל השיקשוקים היא מורידה מים כמובן
  • אצלנו שחר חייב להוריד את המים לפני

שומרני אל מיצר רע
    הגן עלי מכל צרה
    שמור אהוביי ובני עמי,
    ושמור עלי גם מעצמי
  • אצלי הוא עדיין לא גמול, אבל מבקש ללכת לשירותים וחייב להוריד את המים ולקחת נייר אבל לא לנגב את הטוסיק/פיפי אלא את האף
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה