היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אני ידעתי שהוא לא יבחר בנטלי. אני יודעת על נטלי דברים שאני לא אספר כאן. אבל גם מהתכנית עצמה כמה אפשר להיות עם מישהי שכל מה שיש לה להגיד זה אני מתה עליך אין עליך מאוהבת כיף לי...שום דבר חכמה! ולסיום צריך ללמוד מדפנה לחשוב חיובי ויהיה חיובי
אני גם מאוכזבת...
גאיה וקורן שלנו
[] []
הייתי בטוחה שהוא יבחר בנטלי מאודד מאוכזבת
אני לא יכולה לכתוב כאן שלא יתבעו אותי. אבל שמת לב שלא הראו את אבא של נטלי בכלל במפגש? שמת לב שהיא ״התביישה״ להוריד את החלוק ליד גיא אבל מצלמים אותה עם בגד ים ובתנוחות סקסיות? ראית את הפרק שהיא אומרת שאף פעם היא לא הייתה בתל אביב? בדיסקוטקים? את מאמינה לזה?
גם אני רציתי שהוא יבחר בנטלי.... אוףףףף... מורני... מזל שלא נשברתי ולא נכנסתי לאתר שפירסמת... נכנסתי עכשיו והיו שם תמונות מהמפגש "סולחה" שלו עם נטלי.... חחח איך הייתי מתבאסת... עוד יותר.... עונים על סקרים ומרויחים כסף... בקלות.... אני הרווחתי כבר 650 ש"ח! http://www.ipanel.co.il/index.php?page=join&content=join&referrer_id=33148
האמת שגם אני מאוכזבת אבל אני יודעת כבר שבועיים שהוא בוחר בדפנה. עוד לפני שוולרי עפה ידעתי שזאת הבחירה שלו. עובדת שלי יוצאת עם בחור שהוא חבר טוב של גיא גיאור. בלי רע לא היינו מעריכים את הטוב! שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!
לא רוצה לצאת בהצהרות..... אבל זאת הפעם האחרונה שאני נופלת שבי לתוכניות לוקש האלה! "...אם פעם אראה אתכם לרגע נעצבים, בכל כוחי אדאג שתהיו שוב מאושרים. ליבי מונח בידכם, אתם רק צריכים לקחת, מקצה עולם אגיע להיות איתכם ביחד..."