שאלה בקשר לרישום לגן פרטי.. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי אני לא מאמינה שמצאתי גן לשנה הבאה ב"ה
    נועם תהיה בספט' בת שנה ועשרה חודשים ב"ה..ואחרי סיבובים כל יום כל היום נראה לי שהתקבעתי על גן...מחר אני הולכת לרשום אותה המנהלת בקשה ציק דמי רישום 300 שח ואיזה חמודה היא ממש התחשבה שאני לא עובדת והסכימה לי לרשום אותה מאוקטובר כי כל החודש חגים ..מה אני צריכה לדעת לפני שאני חותמת על החוזה-חוברת..של ההתקשרות בנינו ההורים לבין הגן?
    אגב אולי כדאי לנסות להוריד לה גם את אוגוסט.??או שזה כבר יותר מדי?
    אגב על חוגים משלמים בנפרד?כמה בד"כ??
9 תגובות
עמוד 1
  • היי דנה

קודם על בשעה טובה לנועם שניכנסת לגן

ה-300 ש"ח זה כדיי להבטיח את המקום לנועם בגן
    בדרך כלל ה-300 ש"ח האלו יתקזזו מהתשלום האחרון של השנה
    את אוגוסט לצערינו משלמים מלא למרות שרוב החודש חופש אבל זה חוק יבש שלא ניתן כל כך להזיז

בקשר לחוגים
    איזה חוגים אמרו לך שיש בגן?
    בדרך כלל גובים מההורים סכום מרכזי בתחילת השנה שניקרא "ועד" וממנו לוקחים לחוגים

בהצלחה
  • הדס תודה מאמי על זריזות התשובה..
    רגע ה300שח לא מתקזז על ביטוח וכאלו?לפי מה שאת אומרת זה יורד מתשלום חודש אוגוסט כביכול?
    יש בגן חוג רתמיקה ותאטרון אמרה שגובים בהתאם בתחילת שנה כמה זה בד"כ בערך לדעתך?מה עוד לוקחים תשלום?זו ילדה ראשונה שלי ועד עכשיו הייתי איתה בבית אז אין לי מושג..תודה
  • כן זה יורד באוגוסט
    ביטוח זה תשלום בניפרד של משהו כמו 120 ש"ח
    בערך החוגים + כל המיסביבים שעושים לילדים בחגים וכ"ד זה בערך עוד 400 ש"ח אולי קצת יותר (חד פעמי לכל השנה)

אל תוותרי על חוזה חתום שיהיה לך העתק אצלך תמיד טוב
    אל תוותרי כל תשלום שלך אליה לדרוש קבלה
    ואל תוותרי על משהו אם לא יראה לך שגן אל תתביישי להתלונן ולבקש שיעשו כמו שאת חושבת וכמו שאת רוצה שהילדה שלך תחונך.

אל תשכחי הילדה היא שלך וזה שהם שומרים עליה במשך היום לא נותן להם זכות לחנך אותם נגד הרצונות חינוך שלך

בהצלחה לך ולנועם

טיפ: אולי ביום הראשון שתשאירי אותה שם ותלכי היא לא תבכה אבל תעשי לעצמך ולה טובה... כל פעם שאת משאירה אותה בגן והולכת תלכי על תעמדי ליד הגן להקשיב כי כשהם בוכים האימהות נישברות וניכנסות וזה הורס לילד את ההיסתגלות כי הילד מצפה שכל פעם שהוא בוכה אמא תיכנס

תתעלי על עצמך זה לא קל אבל לתכי מהגן ומיצידי תצלצלי מליון פעם ותקשיבי לקולות רקע
    תאמיני לי שגם בטלפון שתצליחי לזהות אם זאת נועם שבוכה או לא..
    בהצלחה
  • באמת מי הגאון שהמציא את החוק המעצבן הזה......!!!!!
  • תבקשי להוריד גם את אפריל....לא רק ספט' ואוג' ...הרי פסח זה שבועיים חופש...

נותנים לך תיקחי..אל תבקשי את כל היד..
  • כל גן יש לו תנאים אחרים. אצלנו הרישום עולה 500 ש"ח, ולא מתקזז מאף מקום.......
    מייל:ortal_halag@walla.co.il
    מסנג'ר: ortaly10@hotmail.co.il
  • ????????? מה זה 500 לא על חשבון חודש ראשון בקיזוז??
  • גם אצלנו דמי הרשמה זה 300 ש"ח והולך על ביטוחים וכד'
    בכל גן זה קצת שונה.
    המלצה חמה מאוד - לפעמים יש לבעלת הגן כושר שיווקי מצויין - כדאי לעמוד ע"י הגן בשעה בה באים לקחת את הילדים ולשאול הורים על הגן, האם הם מרוצים...
    כמו כן - עם כמה שזה נשמע הזוי - לברר כמה פעמים בשבוע מנקים את הגן, אם יש שטיחים האם שואבים אותם, לברר מה קורה עם ילד שרוצה להתחיל גמילה מחיתולים והאם יש שרותים שמתאימים לגיל הזה.
    בהצלחה רבה
  • אצלנו לקחו בתחילת השנה כסף לביטוח ודמי הרשמה לא זוכרת סכום
    לא מתקזז

מסכימה עם לינברי

כנסי גם למטבח תראי איך הוא עובד
    מי מכין את את האוכל
    אצלנו יש חברה שמביא את הא.הצהרים אז ככה שהם לא מבשלים לילדים בגן
    איפה ישנים ואיך ישנים

אצלנו התשלום כולל חוגים תבריי עם הגננת

תנסי לדבר איתה איך היא יכולה להתחשב בך לגבי אוגוסט בדרך כלל משלים מלא

שומרני אל מיצר רע
    הגן עלי מכל צרה