HELP תהליך הגמילה שלנו - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אז ככה תהליך הגמילה הגיע גם אלינו למרות שזה הולך בצעדי נמלה
    אנחנו לא מתייאשים
    אז אתמול כל היום אריאל היה רק עם תחתונים וברח לא פעמיים וכמובן עשינו מזה צחוק שלא נורא וכמו בקלטת של האסלה הקסומה, "אופס ברח"
    מכיוון שהוא היה סחוט מיום שלם שהוא לא רצה לישון הוא נשפך בסביבות 19:00, אז באתי לשים לו טיול ללילה והוא מתוך שינה אומר לי "לא טיטול- בוגר אריאל".

היום זה כבר היה סיפור אחר פיפי אומנם הוא לא פספס ובצהריים הוא ביקש טיטול עם פיל בשביל לישון צהרים - זרמתי, אחה"צ הוא ביקש להוריד טיול כי יש לו פיפי ורצה רק מכנסיים וכל הזמן אמר שיש לו קקי וזה משהו שעדיין מפחיד אותו בלעשות בסיר או בשירותים למרות שזה מלווה בשיר "קקי צא, קקי צא"
12 תגובות
עמוד 1
  • היי מותק!

גם לגאיה בתהליך הגמילה היה פחד לעשות קקי בשירותים , במשך חודש היה
    לילדה עצירות קשה בגלל זה...
    עד שביום בהיר אחד , הילדה הפסיקה לפחד
    את האמת ניסיתי לתת לה פרסים בשביל שתעשה קקי בשירותים, אבל גם זה לא עזר...
    לגביי עזרה להתקלח בדוש - הייתי מציעה לך להתקלח איתו ולהראות לו שלך זה מאוד כיף להתקלח בדוש, וממש לא מפחיד...

שיהיה בהצלחה וגמילה מהירה

גאיה וקורן שלנו

[]
    []
  • אין מה לעשות
    להחליף ולשים בגדים חדשים

אצלנו תהליך הגמילה מקקי היה מאוד קשה לקח מלא זמן בגלל פחד של שירותים והתנתקות של הקקי
    לא להתרגש מזה
    להגיד אריאל לא נורא בפעם הבא תגיד לאמא או לאבא שיש קקי ונחליף לך

תבדקי פחות או יותר מתי הוא עושה את הקקי ולפי זה תנסי לעמוד על ה"משטר" לשאול אותו אם יש קקי
    לא בכוח להושיב אותו
    תניחי לו סיר אולי יהיה לו יותר קל

אל תדאגי זה חולף תזרמי איתו תני לו את הזמן
    יש כאלה שלוקח להם יותר זמן

שומרני אל מיצר רע
    הגן עלי מכל צרה
    שמור אהוביי ובני עמי,
    ושמור עלי גם מעצמי
  • הוא לא מוכן להכנס למקלחת עם אף אחד מאיתנו
    בגע שאני פותחת מים בדוש - הוא בורח ומתחיל לבכות

לתת פרסים לא נראה לי רעיון- כי הוא ירצה כל הזמן והאמת שזה גם לא עובד עליו
    לגבי החלפת בגדים זה מובן מאליו וכמובן ששום דבר לא נעשה בכעס אלא בחיוך ואפילו בנימת צחוק בשביל שלו יבהל

יותר מזה הוא פיקח ומבין לבד שכשבורח לו פיפי לרצפה הוא בא אליי אוצר לי אמא סמרטוט לנקות פיפי אריאל והוא רוצה לבד לנקות בלי עזרה - מרגיש לי כמו לקיחת אחריות על מעשה
  • אצלנו הגמילה מהקקי לקחה המון זמן והמון היה לנו קשה מאוד

אבל ידעתי שברגע ששחר ירגיש שהוא משתחרר מזה שבורח לו הוא יצליח לבד
    כל פעם שהצליח זרקנו לו עידוד
    אפילו פעם אחת עשינו "מסיבה " בגלל שעשה בסיר קקי

שומרני אל מיצר רע
    הגן עלי מכל צרה
    שמור אהוביי ובני עמי,
    ושמור עלי גם מעצמי
  • אני יודעת שצריך זמן והאמת אני לא לוחצת
    אני מחר אדבר שוב עם הגננת ואספר לה את מה שהתרחש בשישי- שבת ושתנסה לשאול אותו בגן אם הוא רוצה פיפי ונזרום איתו.

יש לו זמן עד אוגוסט- עד הלידה
  • לנו היה קטע כזה שקניתי חבילת מדבקות גדולות וכל פעם שהוא היה עושה בסיר הוא היה מדביק עליו מדבקה. הוא ממש חיכה להדביק את המדבקות
  • עוד משהו, אם יוצא לו בחיתול, או בתחתונים, תלכי איתו לשירותים ותזרקו לאסלה (שיגיד ביי ביי) (יש לכם את סיר הסירים?)
    ותגידי לו "לא נורא, פעם הבאה נעשה ישר באסלה"
  • אני מושיבה את בייבי בבוקר בשביל קקי, שמתי לב שאם היא יושבת מספיק זמן אז יוצא...
  • לגבי הקקי אין לי שמץ כי לירין לקח מלאאאאאאאאאאאאא זמן
    ואיך זה נפתר- אין לי מושג. יום אחד זה נפתר ודי
    לגבי הדוש-
    תנסו לקלח בובה בדוש
    אוי נשפך על הבובה - בוא נקלח אותה ביחד
    שימו באמבט- פתחי דוש אבל זרם חלש ו"איזה מצחיק" איזה כיף לה - זה מדגדג לה
    תראה איך היא נקיה ..
    תנסי . מקוה שיעזור
    אפילו כמה פעמים .
    אויש עכשיו הברווז התלכלך ? מה נעשה ? נקלח ? נכון ! הברווז צריך דוש...
    בוא תשים לו סבון ועכשיו קצת מים ...
    עד שיפנים את הקטע
  • 1. אוריקי שלי גם לא מוכנה לדוש - היא צורחת ומפחדת מזה כמו מג'וק - היא מתקלחת באמבטיה
    מייל:ortal_halag@walla.co.il
    מסנג'ר: ortaly10@hotmail.co.il
  • אנחנו כל הזמן כשה"חבילה" לא מרוחה בטיטול הולכים לשירותים וזורקים אותה ואז אריאל מבקש להוריד את המיים ואומר ביי ביי קקי
  • לגבי קקי זה מאוד משתנה מילד לילד, אני חושבת ששיחרור וללא לחץ ומה שיהיה יהיה מאביר להם שוב ביטחון וחוסר לחץ סביב הנושא הם פחות מתעסקים בזה ואז יותר טיבעי

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה