יש כאן מישהי מבינה בענייני קניית דירה? דחוף - הריון ולידה
היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
בנות, אנחנו נפגשים מחר עם מוכרת פוטנציאלית של הדירה שאנחנו רוצים.
10 תגובות
עמוד 1
אין לי מושג רציתי רק לאחל בהצלחה ובשעה טובה
אם את לא בנוכחות עו"ד לא הייתי חותמת על כלום בהצלחה
אנחנו עשינו זכרון דברים, זה מסמך שתכתבו בו את הכל וגשו איתו אח"כ לעו"ד. בהצלחה!!
אל תחתמו כלום בלי זכרון דברים . במקרה של קניית דירה לא מסכמים בכתב שם דבר בלי עו"ד המלווה . גם זיכרון דברים הוא רושם . נהוג גם לפני חתימת עך זכרון דברים שעו"ד יבצע בדיקה זריזה של ענייני הדירה . http://www.holdthatpic.com/
אני חושבת שעדיף שעו"ד ילווה אתכם מההתחלה שלא תחתמו על דברים שאח"כ תצטערו עליהם
קודם כל שיהיה בשעה טובה. דבר שני בעלי מתווך ואני יכולה להגיד לך שלא צריך עורך דין. לא לתת מקדמה ללא חוזה ולא לחתום על זכרון דברים. לא לשכוח שזוהי עדיין לא פגישת עסקים אלא פגישה חברית. כן אפשר לסכם בע"פ על פינוי משוער של המוכרים ועל שיטת חלוקת התשלום על מנת למנוע סחבת בעריכת החוזה וברגע שיש הסכמה של שני הצדדים להתקשר לעורכי הדין שייערכו את החוזה.
שיהיה בהצלחה. בלי רע לא היינו מעריכים את הטוב! שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!
באהבה, ליאת.
אין שום התחייבות כספית בשלב הזה. רק עו"ד יכול להיות עד לסכומים אלו או אחרים שמתקבלים ע"י הקונה לידי המוכר. דבר שני?....לקחת מתווך...למרות שבעקרון ..אם מישהו יבוא וייתן את כל הסכום או חלק ממנו זה כבר אבוד. לגשת לבנק עם פרטי בנכס - חשוב ביותר. הבנק לא ייתן משכנתא רק בגלל שאתם משפחה יפה
סכמו אך ורק בע"פ
1. לא לחתום על ז"ד - זה מחייב כמו חוזה! להתחיל מההתחלה עם עו"ד. 2. לבקש לסגור בע"פ על הנקודות הבאות: מחיר (כמובן), תאריך פינוי, מה נשאר / לא נשאר בדירה, מצב הזכויות בדירה = שיעבירו נסח טאבו לעו"ד שלך. 3. לסגור תאריך משוער שבו כל המסמכים יעברו לעו"ד ויתחיל הטיפול - נאמר, שבוע מהפגישה, כך שהמוכרת וגם אתם מחוייבים לתהליך.
בהצלחה!!! ובשעה טובה!!
כמו שאמרו לפני אל תחתמו על שום זכרון דברים!!!! סכמו בע"פ בלבד את הדברים היא תראה שאתם רציניים וזה אמור להספיק אחכ למצוא מיד עו"ד שיעשה בדיקה של הנכס ואז ישר חוזה סתם כדי לתת לך דוגמא אז אני מכירה מישהי שחתמה על זכרון דברים ובו אחד הסעיפים המקובלים אמר שאם אחד הצדדים מתחרט אז יש קנס של 15000 דולר במקרה של חברה שלי הייתה בעיה עם האישור של המשכנתא שלה ולכן היא רצתה לבטל את העיסקה אבל הייתה חייבת לשלם את הקנס הבעיה הייתה לא צפויה אז זאת סתם דוגמא אם תחתמי על זכרון דברים למשל ואז התברר שהנכס לא תקין זה בעייתי תהיי חייבת לשלם קנס כי סעיף מקובל בקיצור אל תחתמי על זכרון דברים וזהו ישר עו"ד זה מראה על רצינות מספקת בהצלחה בכל מקרה