רוצה להתייעץ - לא קשור לדנדוש אלא בעקיפין - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • חזרתי לאחד האקסים אנחנו יוצאים אבל האמת לא שלמה עם זה עדין
    לא מרגישה עדין כלום כלפי אותו אחד
    דנדוש כבר קוראת לו בשמו (אני גם חברה של אחותו ונפגשו עם הילדים שלה דנדוש היא ואני והוא כמה פעמים) ומחבקת אותו.
    היום לקח אותי איתו להופעה של אייל גולן ואלי יאצפן (האמת גיליתי כמה אני "מכירה" את השירים ומעורה בהם)
    ביקשתי ממנו שיגיע לאסוף אותי לקראת שמונה וחצי רבע לתשע שאז ההורים שלי חוזרים הביתה והילדה כבר במיטה אחרי א. ערב ומקלחת
    הוא הגיע משום מה בשעה שש וחצי שבדיוק טיפלתי בדנדוש ישבנו במקלחת שיחקנו במיים בכייף (זמן אמא בת - למרות שיש המון) השארתי אותו בתור עונש עד שעה שבע ורבע לערך בחוץ למטה בסוף ריחמתי עליו ושלחתי לו אס אמ אס שיעלה ואז דנדוש כבר הפסיקה את א. הערב שלה סירבה לסיים
    שבע וחצי שמתי אותה במיטה וסירבה לישון
    בין לבין אמר וטען מספר פעמים שהזוגיות אמורה להיות יותר חשובה ואחר כך הילדה דבר שהעלה לי פיוזים ברמות שלא יודעת איך שלטתי על עצמי ואז התחיל לקבוע ולהציב לי כאילו עובדות שבעוד חודש וחצי הוא הולך עם הבעל של בת דוד שלו לסגור אולם לחתונה התרגזתי עליו
    כן אני רוצה עוד ילדים אני רוצה אבא לדנדוש אבל לא ממהרת עדין ואמרתי לו שאף אחד לא יקבע לי כרגע הכל יהיה ויזרום לפי הקצב שלי כי מי שחשובה עכשיו זו הילדה שלא תיפגע הוא טוען שהוא רוצה שאיהיה כמו שהייתי פעם לפני שבע שנים או שמונה אבל זה לא יקרה מצטערת אני לא אותה שלי
    אני חייבת לדעת ולוודא קודם שדנדוש לא תיפגע ולא נראה לי בכלל שהוא מתאים להיות אבא לדנדוש כן הוא בונה על משהו שאני לא כל כך רוצה רק רוצה קצת לצאת לבלות להנות
    זה דבר נורא כל כך? וגם אם זה על חשבון אותו אחד
    צריכה רק עצות וחיבוק ברור לי שברגע שאכיר מישהו רציני יותר אני אעיף אותו השאלה היא אם דנדוש לא נפגעת מזה?
8 תגובות
עמוד 1
  • אני אישית חושבת שמה שטוב לך טוב לילדייך ואם טוב לך ואת מאושרת אני מאמינה שגם לדנדוש יהיה טוב,
    חוץ,שמזה שהתחלת לצאת עם מישהו ועד לחתונה זה .......................
    קודם כל הילדים

• א. אני שמחה בשבילך שאת חוזרת לשיגרה
  • אז ככה -
    כל הכבוד שהתחלת שוב לצאת.
    נראה לי שההגדרות שלך קצת גדולות - את לא תמצאי אבא לדניאלה.
    בע"ה תמצאי בן זוג שייגדל איתך את דניאלה בשותפות ובעיקר באהבה גדולה.
    אם נכון לעכשיו את מתכוונת רק לצאת איתו - וזה בהחלט חשוב וטוב - אני לא רואה שום סיבה בעולם שדניאלה תכיר אותו. אם וכאשר יהיה מדובר על קשר רציני ולא רק לשם בילוי - זה יהיה הזמן להתחיל ליצור גם ביניהם מערכת יחסים.

מותר ורצוי לרצות רק לבלות ולהנות! את עובדת קשה, את מגדלת לבד ילדה, עברו עלייך שנים לא קלות - בהחלט מותר לך קצת לחיות ולהנות לפני שמישהו מחליט לכבול אותך אליו ללא רצונך המלא.
    אני לא אוהבת אנשים שמציבים עובדות - עוד חודש וחצי הולך לסגור אולם, מגיע המון זמן לפני הפגישה (למרות שיודע שאת אמא וזה הזמן שלך עם בתך וכד') אבל אם נעים לך וטוב לך איתו - סבבה, רק ליצור בנתיים חיץ בינו לבין הילדה...
    וכדאי מאוד להבהיר לו כבר מעכשיו - דניאלה במקום הראשון! תמיד ולעולם! אפשר להצטרף אליכן לא להפריד ביניכן. את האמא שלה ואת תחליטי מה הטוב ביותר עבורה. נראה שהוא מנסה להדחף בכח ובמהירות למקום שלך ולהשליט סוג של כוחניות.
    שלי - כבר היית שם. תיזהרי בבקשה מאנשים כמותו.......

• אני חושבת שזה בסדר גמור לצאת לבלות, אפילו ביחד עם הילדה (אפשר להסביר שהוא חבר של אמא...)

אבל

יש כמה דברים צורמים בסיפור:
    שהוא אומר שהילדה פחות חשובה
    שהוא סוגר אולם לחתונה
  • טוב....אני רואה שכבר אמרו לך את כל מה שרציתי.....

ואני יכולה לומר, כי כבר נפגשנו לא פעם, שאת רגישה מאד. אפילו סופר רגישה, וגם פגיעה. אל תתני לאחרים לנצל את זה.

תבואי ממקום של ביטחון, שאת יודעת מה את שווה, ואת יודעת מה מגיע לך.

אל תקפצי לתוך מערכת יחסים כל כך מהר - אפילו שאת כמהה לאהבה.

בייחוד עכשיו, כשיש לך את דנדוש - זה אומר המון, זה אומר שצריך לחשוב בעיקר על טובת הילדה, ואנחנו, כאימהות, עושות זאת כל הזמן. הרבה פעמים הילדים קודמים לכל, ולפעמים זה קצת על חשבוננו. אז אולי לא תמצאי כל כך מהר אהבה חדשה - אבל לפחות תהיי בטוחה שטובת הילדה נשמרת
    מייל:ortal_halag@walla.co.il
    מסנג'ר: ortaly10@hotmail.co.il
  • את האמת משהו בו לא נשמע לי בכלל
    1. מה זה שהוא בכלל חושב על דירוג שלו לעומת הילדה ?!?!
    2. מתכנן חתונה חחחחחחחחח שמע פעם על טבעת, רומנטיקה, להציע, לשאול, להתעניין?!?!?

בקיצור הוא נשמע לי לחוץ משום מה ואני ממש לא אוהבת אנשים לחוצים!!!

באהבה, סיון

הפייסבוק שלי: sivan werner
    המייל שלי: siv_sh@walla.com
    המסנג'ר שלי: sivan_we@windowslive.com
    הטלפון שלי: (%@@)**^(# - נו באמת חשבתן
  • הי
    את כותבת שברור לך שכשתכירי גבר אחר אז תעיפי אותו...
    בעיקרון את איתו כדי לצאת מהבית להנות ולבלות וזהו ,הוא לעומת זאת בונה הרים וגבהות ורוצה כבר להתחתן.
    אני חושבת שאת קצת מוליכה שולל את הבחור ,אם באמת אין סיכוי לחתונה בעתיד תגידי לו "אני מאוד נהנית לבלות איתך ,אבל עד כאן! להתחתן איתך אני לא מוכנה".
    דבר שני כשהוא אמר שהוא צריך להיות במקום הראשון עוד לפני דנדו'ש ,אותי אישית זה היה מקומם מאוד ומדליק אצלי נורה אדומה.
    ועצם זה שהוא מחליט על חתונה בלי לשאול אותך בכלל ומציב לך עובדה ,מראה שהוא שתלטן ולא מתחשב.
    את צריכה להעמיד אותו במקום ולהבהיר לו שהוא איתך למטרת בילוי בלבד,ודנדו'ש היא בראש סדר העדיפויות שלך.

• טוב כבר הבהרתי לו את זה אתמול שדנדוש קודמת להכל כולל והכי בטוח כולל אליו וגם כולל לפני כל מי שאכיר כן נכון להיום אני יוצאת רק כדי לבלות ולהעביר את הזמן קצת אחרי כל מה שעברתי ושלא יצאתי בכלל גם שהייתי נשואה אז מגיע לי קצת ושוב לא על חשבון דנדוש
    היא קודמת להכל ורק שנרדמת ע"פ רוב אני יוצאת קצת כמובן לא בא לי על פרטיות איתו ולכן גם לא נוסעת אליו (אחותו קנתה את הבית את החלק שלו בירושה של סבתא שלהם והוא גר אצלה)
    הוא בלי רישיון עכשיו טוען שאני זו שצריכה להוציא וששאלתי אותו מה איתו אמר לי מה אין לי כסף לאוטו
    למרות התואר הוא לא כל כך יציב בעבודה ומרוויח מינימום ומטה וכבר מעכשיו מדבר איתי על ילדים
    שואל עד מתי אני איהיה פוריה ובכלל כל מיני שאלות שגבר צריך לדעת ללא חקירות שתי וערב
    אתמול אף שלח אס אמ אס לבזק של ההורים שלי בשעה 01:00 בלילה וטען שזה בטעות
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה