היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
הייתי מחכה לפחות חצי שנה לעבוד במקום, כי אני מאמינה שהייתי רוצה לחזור לעבוד אחרי הלידה, אז גם צריך להיות הוגנים עם מקום העבודה, ככה אני מרגישה בכל אופן...
הייתי עושה עכשיו וזה מנסיון מר שלי שלא שווה לחכות ועבודה יכולים לפטר אותך ככה או ככה אז יאללה ... החיים שלך קודם
לכי עים תחושותייך
ברור שתלכי עם הלב רק רוצה לתרום לך מניסיוני אני נכנסתי להריון מייד שהתחלתי לעבוד. בפועל כשרציתי לחתום אבטלה - לא הייתי זכאית לדמי אבטלה כי היו חסרים לי ימים. (חודשיים בערך). לכן אם את מתכוונת לחתום אחר כך, הייתי ממליצה לך לחכות לפחות חודש חודשיים... "..מישהו צחק עלי ושלח אותך אלי, איך זה הפכת על פיו את עולמי.
לא יודעת את נפשי כי ליבי כבר לא חופשי, ככה נשביתי למה לא להודות..."
ברור שתלכי עם הלב רק רוצה לתרום לך מניסיוני אני נכנסתי להריון מייד שהתחלתי לעבוד. בפועל כשרציתי לחתום אבטלה - לא הייתי זכאית לדמי אבטלה כי היו חסרים לי ימים. (חודשיים בערך). לכן אם את מתכוונת לחתום אחר כך, הייתי ממליצה לך לחכות לפחות חודש חודשיים... "..מישהו צחק עלי ושלח אותך אלי, איך זה הפכת על פיו את עולמי.
לא יודעת את נפשי כי ליבי כבר לא חופשי, ככה נשביתי למה לא להודות..."
שלגייה כשגילית שאת בהריון אמרת למישהו או עד שיצאה הבטן( תזכירי לי באיזה שבוע בערך - כמובן שמשתנה מאחת לשניה) האם עבדת במקום גדול ואולי בגלל זה לא הפריע להם או שהיו תגובות שלא במקום
לא מתכוונת לחתום אחכ אני ירצה לשוב לעבודה
אני הייתי מחכה חודשיים-שלושה ומנסה. החיים שלי יותר חשובים לי מהעבודה שלי. מה שחשוב שלא יוכלו לפטר אותך כשתגלי שאת בהריון (נדמה לי אחרי חצי שנה בעבודה) אני מרגישה שיצאה לי הבטן ישר בהריון השני - כבר באיזה שבוע 9, אבל רוב האנשים טוענים שלא ראו, אז אני לא יודעת.