חייבת לחלוק איתכם - מתופעות הלוואי של ההריון - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בסופ"ש הזה התחלתי לראות את העונה השנייה של האנטומיה של גריי (אחת הסדרות היותר טובות שראיתי) ופשוט אני רואה ובוכה (ראיתי כבר איזה 15 פרקים רק בסופ"ש
13 תגובות
עמוד 1
  • ממי
    את לא מבינה מאיזה שטויות אני בוכה .
    ומה זה בוכה ! כאילו סוף העולם !
    אבל טפו טפו , שנבכה ויהיה מה שיהיה רק שיהיה לנו הריון תקין .!
    למה מרפאה למניעת לידה מוקדמת? אמנם את יונתן ילדת מעט קודם אבל ....
    למליון בנות יש צירים מוקדמים וכו ...
    איפה זה ? ומי הפנה אותך?
  • באמת אחת הסידרות הגדולות שיש
    אני לא מפסידה אף פרק אני עוקבת אחרי הפרקים בחול

שומרני אל מיצר רע
    הגן עלי מכל צרה
    שמור אהוביי ובני עמי,
    ושמור עלי גם מעצמי
  • הקריטריון שלהם זה נשים שילדו לפני שבוע 36 או שהוגדרו כהריון בסיכון או בעלות מום בצוואר הרחם או ברחם.
    אז אני ילדתי לפני שבוע 36, ברור לי שאני מקרה "קל" יחסית (כי ילדתי ב34+2) אבל בהריון הזה אני רוצה לסחוב עד שבוע 41 אז אני עושה כל מה שביכלתי כדי שזה יקרה.

http://www.tasmc.org.il/2181/
    יעל, אמא של יונתן
  • עד 41
    אני מסתפקת ב39

שיהיה בהצלחה
  • קודם כל - מה את נורמלית? מי רואה דברים כאלו בהריון?????
    מייל:ortal_halag@walla.co.il
    מסנג'ר: ortaly10@hotmail.co.il
  • קורה קורה..

• הייתי במעקב הריון בסיכון בגלל ההריון של מעין שמהר מאוד הפך להיות הריון בסיכון בגלל הסכרת
  • את רק בעונה השניה של האנטומיה???
  • ממה שקראתי במרפאה הזאת גם עוקבים, אבל גם נותנים זריקות של פרוגסטרון ומחליטים אם רוצים לעשות תפר בצוואר הרחם.
    אני קצת חוששת מהזריקות (אולי זה יכול לעשות משהו רע גם?).

ד"א, ענבר, בהריון השני לא היית ב"שמירה"?

יעל, אמא של יונתן
  • הייתי בשמירה של מתוקים

• קודם הרבההההההה הרבה מזל טוב יקירתי

• הגיע הזמן מותק זאת הסידרה הכי טובה שיש ואם אהבת אותה אז כשתסיימי יש את הסדרת בת "מרפאה פרטית" זה עם אדיסון המדהימה
    בקיצור סדרה מעניינת ביותר ואכן עצובה אני עכשיו רואה את העונה הנוכחית גם שלה וגם של מרפאה פרטית וגם בעלי צוחק עלי שאני בוכה כל פרק
    לדעתי אפילו במרפאה פרטית קצת הגזימו יש שם מקרים כל כך קשים פשוט שלא נדע אבל עדיין סדרה מעולה
    בהצלחה במרפאה למה את הולכת לשם בכלל? יש חשש ללידה מוקדמת?

[
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה