עידכונים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מה קורה בנות?...אחרי שבוע של עליות וירידות במצב הרוח שלי אפשר לומר שהתאזנתי

18 תגובות
עמוד 1
  • איכככככככככככככככס אבל כל הכבוד - זה בהחלט צעד לעידן
    לגבי אהוד - אולי פוליפים? תעדכני ...
  • באמת איכס

• הוא מלךךךךךךךךךךךךךךךךך
  • ומאיפה היה לו כל כך הרבה קקי כדי למרוח בשרותים , בחדר ועל עצמו ?
  • אצלו כל חבילה זו חבילה רצינית

• חח נשמע ככה
    תקווי שבפעמים הבאות הוא יקלע
  • נראה לי שאני הייתי מתחרפנת אבל מזל טוב לעידן וכל הכבוד לך שקיבלת את זה בצחוק ואהבה
  • בדיוק מה שקרה לי אתמול עם אריאל
  • חחחחחחח
  • חחחחחחח מזכיר לי אותי שבוע שעבר......קקה בכל הבית בעעעעעעעעע
    מייל:ortal_halag@walla.co.il
    מסנג'ר: ortaly10@hotmail.co.il
  • הרבה בהצלחה

• תודה

• איזה יופי
    "..מישהו צחק עלי
    ושלח אותך אלי,
    איך זה הפכת
    על פיו את עולמי.

לא יודעת את נפשי
    כי ליבי כבר לא חופשי,
    ככה נשביתי
    למה לא להודות..."
  • יופי של אמונה

• הי עדי
    לגבי אהוד גם הבן שלי היה ככה ועשינו לו ניתוח פוליפים בגיל שנה וחצי והשינוי היה מדהים. כל כך הצטערתי שלא עשינו לו את זה קודם. בשבועות הראשונים אחרי הניתוח לא היה שינוי כל כך וחשבתי שעשינו את זה לחינם ופתאום אחרי שבועיים היה שינוי.
    לבי עידנוש כל הכבוד לו ולכם על הסבלנות
  • מה את אומרת אולי זה שווה..כי הוא ממש סובל מהנזלת אבל אני מקווה שלא נצטרך ושזה יעבור לבד

• את לא מבינה איזה הבדל. סתם דוגמא, כל פעם שהוא מתעטש היה יוצא לו נזלת בלי סוף ועכשיו כשהוא מתעטש אני מוכנה עם מגבון ו׳....כלום!
    חוץ מזה כשעושים ניתוח צריך לצום 8 שעות לפני או משהו כזה וככל שהילד קטן יותר מכניסים אותו בין הראשונים. אנחנו היינו שניים נהיה ילד בן 4 שבכה והיה רעב ואסור היה לו לאכול.
    אני לא הייתי מוכנה לחכות לגיל 3 וגם אם זה יחזור ננתח שוב, העיקר שהוא לא סובל עכשיו וזה מה שהכי חשוב לי כרגע.
    מקווה בשבילך שזה יעבור אבל נראה לי שאם עד עכשיו לא עבר כדאי לנתח.
    בהצלחה 
  • כל הכבוד לעידן !!!!!!!!!!!!!

לגבי הפפסקות נשימה... זה היה לי עם אלירן ועלו על זה בכך שהוא היה נוחר בלילה... וישן עם הפה תוח... ובגלל זה הגרון שלו היה יבש כל הזמן והוא היה ישן עם בקבוק מיים צמוד כל הלילה...

הוא קיבל ה]פנייה למכון שינה... דרך הרופא המטפל שלו - רופא ילדים....

הוא ישן מחובר בלילה לכל מיני כבלים שחיברו לו בחזה..
    עלו על זה שיש לו הספקות נשימה וללכת לרופא א.א.ג... הוא שלח אותו לעשות צילום פנים ושם גילו פוליפים !

מאז... הוא מקבל טיפות באף כל לילה... וזה כמעט נעלם לו... הרופא א.א.ג אמר שאפשר לחכות עם הניתוח של הפוליפים... הוא לא רואה צורך לנתח בגיל כזה קטן.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה