בנות צריכה עצה ועזרה דחוףףףףףף!!!!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בנות אני חייבת את עצתכן
    גיסתי ה"יקרה" המציאה עלי לפני כחודש שאני מטרידה את הבת שלה בפייס אני לא מדברת לא איתה ולא עם הבת שלה ואפילו לא עם אחי!! אחרי שנכנסתי בה בטלפון היא נרגעה אבל עד היום
    אתמול היא טענה לאמא שלי שאני כתבתי כך כיף שהם באים לחג מחכה לראות איזה אקשן יהיה
    עזבו אתכן שאני לא באה לחג לאמא שלי כי אז היא תראה שחור בעיניים מבעלי ונראה לי לא תבוא בחיים לאמא שלי יותר ואני לא הרבה בפייס וזה שהוא פתווח כי אין לי כח לסגור חלונות תמיד אז עכשיו אני רוצה להראות לה מאיפה משתין הדג
    חשבתי לפתוח פייס חדש ושם בעצם להיות פעילה כמובן של על שמי ואז לראות מה הטענה שלה כלפי ואח"כ לבוא ולהוכיח לה
    מה אתן אומרות ?
    אשמח אם יש לכן עצה יותר טובה
9 תגובות
עמוד 1
  • אני אומרת , תמחקי אותה כחברה שלך מהפייס, ותגדירי כך שרק חברים שלך יוכלו לראות מה את רושמת וכו .
    מה יש לה זאתי ?
  • איזה מפגרת...יאללה!!!
    מחקי..ולא רק תמחקי גם תחסמי טוטאלי אותה או את הבת שלה או וואט אבר מהפייסבוק שלך

• חשבתיעל זה אבל אז זה יראה כאילו שאני מודה באשמה והיא תהיה מרוצה
    ואני לא רוצה לתת לה את הסיםוק הזה
  • תעשי לה חסימה

שומרני אל מיצר רע
    הגן עלי מכל צרה
    שמור אהוביי ובני עמי,
    ושמור עלי גם מעצמי
  • בת כמה היא גיסתך???

• אני בכוונה לא מוחקת אותה כי אז זה כמו ניצחון בשבילה!!!!
    כשאמרתי שאני אפתח פייסבוק חדש התכוונתי לכך שאני אהיה בו במקום בשני ואזאם היא תפתח את הפה אז זה לא יהיה לוונטי כי אני כבר לא משתמשת בו הבנתן?
  • תקשיבי , היא מפגרת ולכן תתנהגי אליה בהתאם - תמחקי אותה- ודי ושתגיד מה שהיא רוצה
    מי שמדבר עליך ככה ומפיץ שקרים - הלכה ה"זכות" שלו להיות חבר שלך בפייס.
    נגמר .
  • אני מבינה שאת לא מעוניינת למחוק אותה אז פתחי פייס חדש וזהו
    שיהיו ימים טובים ושפע של בשורות טובות!

גל, מאי, טל, שי ומתן
    שה' ישמור עליכם מכל משמר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה