היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
איך אתן עם בעלי חיים והילדים? אתן נותנות לילדים חופשי לגשת ללטף כלבים של שכנים/משפחה/מכרים?
אני נותנת ללהב יד חופשית לגשת לכלבים של השכנים ובטח של המשפחה וללטף ולשחק איתם. אתמול למשל כל השכנים היו עם הכלבים בחוץ ולהב השתוללה בטירוף וכל השכנים ישבו בצד בשוק כמה הילדה אוהבת כלבים ואיך היא משחקת איתם בלי טיפה פחד.
ואחרי המקרה של יונתן אני פתאום מפחדת שאני עושה טעות
אצלי ככה הוא לא כזה מיתקרב תלוי בגודל חתולים הוא מיתקרב
אורטל גם להורים שלי יש כלבה (זה לא כלבה זה בהמה ענקית מלאה בשיערות
אני נותנת ליונתן לשחק עם כלבים שאני "מכירה" ומכירה את המזג שלהם. כלבים שאני לא מכירה, אני שומרת עליו מאוד מקרוב, כי הוא עלול לתפוס אותם בצורה שתגרום להם לנשוך אותו.
יעל, אמא של יונתן
לנו יש כלב, חתול ותוכי. אנחנו גרים ביישוב, פה לכל אחד יש לפחות כלב אחד. אין סיכוי שהן יפחדו לשחק עם כלבים, או כל חיה אחרת. מהסוס שיש פה אצל מישהו הן טיפה נרתעות
אין מצב שהם מתקרבים לכלבים וחתולים! ראיתי מספיק ילדים במיון שאכלו להם את הפרצוף.
כלב פיצי כן יש מצב אבל כלב מהרחוב שאני לא מכירה או לחילופין כלב גדול אחר---אין מצב שהילד שלי יתקרב למרות שהוא מאד מעונין
אני מרשה להתקרב, היא בעצמה לא רוצה לגשת אפילו לא לחתול של גיסתי שהוא נוח והיא מכירה אותו...