מי יכולה להמליץ לי - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • על חופשה עם הילדים
    רצוי באזור הצפון
    לא מלון
    מקום שיש בו פעילות לילדים כמו פינת חי, משחקים, גן שעשועים, בריכה וכו'.

מיטל
8 תגובות
עמוד 1
  • יש איזה כפר נופש שאחי היה בו בפסח והם מאוד נהנו משהו בצפון אבל לא עלה לו זול

• היי
    קחו אותם לחופש בקיבוץ יש הרבה קיבוצים בצפון ויש שם פינת חי, גן שעשועים, בריכה והרבה הרבה מרחב אנחנו לקחו אותם כמה וכמה פעמים והילדים לא מפסיקים לדבר על הקיבוץ.

• איזה קיבוצים??
    אני ישמח להמלצה על מקומות שהייתן

מיטל
  • לא יודעת לגבי לינה (ההורים של בעלי מהגולן אז צימר יש לנו חינם...), אבל לגבי פעילויות בצפון יכולה להמליץ לך בשפע....

המקום הכי הכי הכי מומלץ הוא הנגריה של סבא יוסי בעין גב, מקום קסום שאפשר לבלות בו שעות...

הנה קישור:

http://www.kinderland.co.il/aindex/1104.php
  • כפר גלעדי - זה מקום נחמד
    יש שם בריכה, פינת חי של הקיבוץ
    הייתי שם לפני שנים והשאיר טעם של עוד
    תהנו
  • אשמח לשמוע עוד המלצות אם יש

מיטל
  • אנחנו היינו שנה שעברה במרום גולן - בקיבוץ
    החיסרון היחיד הוא שהנסיעה לשם די ארוכה (משהו כמו 3 שעות) - אבל עשינו שתי הפסקות באמצע.
    יש שם פינת חי שפתוחה כל היום, מתקני שעשועים והאוכל בחדר האוכל היה ממש בסדר - עם מבחר גדול.
    יער האיילים - מקום מקסים נמצא ממש במרחק של 20 דקות נסיעה (אולי פחות)
    אני די בטוחה שיש גם בריכה בקיבוץ - אנחנו היינו בחורף אז זה לא היה רלוונטי

תיהנו
  • היי מאמי
    מה קורה ?? שנים לא הייתי פה מה שלום הילדודסים?
    אייך נופר וההנקה(עדין מניקה?)
    ממליצה מאוד (למרות שעדין לא היינו שם אבל מתכננים לסוע לשם ) שמענו המלצות..
    נופר בקבוץ ניר דוד
    כנסי לקישור..http://www.nirtours.co.il/hebrew/
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה