מישהי מכירה את חברת בייבי מקרו?? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • המגבונים שלהם מעולים אני מתה עליהם. גם ריח טוב גם עדינים. חבל שיש את זה לא בכל מקום ומזל שהחמיםש לי גרים באילת וכל פעם שהם מגיעים הם מביאים לי סטוקים שמספיק לי להרבה זמן.
    היום חמים שלי הגיעו שוב והביאו לי חבילת טיטולים של החברה הזאת שאנ אנסה כי המחיר שלהם הוא מאוד זול 12 שקל לחבילה או 7 שקל במקרה שאם קונים 5 חבילות של מגבונים. קיצר המחיר הוא באמת זול השאלה פה היא האם הטיטולים האלה הם טובים מבחינת איכות הספיגה שלהם. כי תכלס הבטנה שלהם קצת עבה לעומת הטיטולי פמפרס והאגיס ולמרות שכתוב אותה מידה כמו בפמפרס הם בכל זאת קצת יותר גדולים.
    האם מישהי ניסתה את הטיטולים האלה?

1 תגובות
עמוד 1
  • תנסי ותדעי

אני לא שמעתי על זה בכלל

שומרני אל מיצר רע
    הגן עלי מכל צרה
    שמור אהוביי ובני עמי,
    ושמור עלי גם מעצמי
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה