היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
בהתחלה חשבתי שאסי כהן חי אבל עכשיו אני כבר לא בטוחה בכלום
8 תגובות
עמוד 1
אני רואה , ואני גם סקרנית .. גם אני חשבתי בהתחלה שהוא חי אבל מהר מאוד הבנתי שבעצם הערבים הכריחו את נמרוד להרביץ לו עד שהוא מת ואת זה הם מסתירים אבל בפרסומות הם אומרים שנהיה המומים אז אני גם במתח ... מה עוד יהיה שם?
אני רואה והאמת שכבר הפסקתי לנחש בלי רע לא היינו מעריכים את הטוב! שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!
באהבה, ליאת.
מחכה בקוצר רוח לראות איך תגמר הסידרה, מתה עליה
שימו לב שהיום זה ב- 21 (יותר מוקדם מהרגיל)
אני רואה, האמת הסידרה הצליחה לעצבן אותי כבר, אין רצף הגיוני, לא סוגרים שום פינה וקופצים מנושא לנושא
טוב שהיום הפרק האחרון.
רק תשימו לב שזה פרק אחרון לעונה *************************
שומרני אל מיצר רע הגן עלי מכל צרה שמור אהוביי ובני עמי, ושמור עלי גם מעצמי
אני חושבת שזו סדרה מצויינת!!!!!!! אני מחכה בקוצר רוח לראות את הפרק היום....
שרית, אמא של יואבי הנסיך ורותם הנסיכה!!!
יום נישואין
גם אני מתה לראות כבר!! גם אני חשבתי בהתחלה שהוא חי אבל לא נראה לי כי לא יכול להיות טעות בזיהוי הגופה, זה דווקא הם הראו די ברור שבדקו ב-DNA את השרידים. לדעתי זה סוד שקשור לחטיפה שלא היה ידוע לאף אחד חוץ מלחוטפים ולחטופים יש לי הרגשה שהולך להיות סוף מעפן עם כל הפרומואים האלה