צריכה עזרה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בנות כתבתי כאן על העניין הזה בעבר והדיעות היו חלוקות.
    עכשיו אני ממש מיואשת לא יודעת מה לעשות.
    אחותי בת 23 נאנסה לפני כשנה וחצי
    זה מקרה מורכב כי לא מדובר באונס "קלאסי" שבחורה הולכת ברחוב וגבר מושך אותה בשיער ותוקף חס וחלילה. מה שקרה זה שהיה לה ידיד מהצבא ועוד קצין
    אז היא היתה גרה לבד והיא הזמינה אליה את הידיד הזה ,הם שכבו פעם ראשונה מרצונה, אחרי שהיא התלבשה והבינה שהיא עשתה טעות ולא רצתה לשכב פעם שנייה הוא אנס אותה
    אחותי לא מרבה לדבר על זה איתי אבל מחלקי סיפורים שלה הבנתי שהוא תקף אותה באכזריות ממש כולל מכות, אני פוחדת לשאול אותה אבל יכול להיות שהיה גם מין אנאלי.
    כשכתבתי כאן על זה חלק מהבנות כתבו שזה לא ממש אונס כי פעם ראשונה היא רצתה והיא הזמינה אותו אליה הביתה, אם היא תתלונן במשטרה וזה יגיע לבית משפט , העו"ד שלו יצלוב אותה כי היא הזמינה אותו והיא שכבה איתו מרצונה. וגם לפתוח את הפצע הזה שוב יעשה לה ממש רע, בקושי איתי היא מצליחה לדבר על זה.
    להתלונן במשטרה לא בא בחשבון מבחינתה.
    לא משנה עם זה לגמרי אונס או לא לגמרי אונס -העובדה היא שמבחינתה היא נאנסה.
    אני לא מבינה את ההורים שלי איך הם מצליחים לישון בלילה עם כל מה שקרה לבת שלהם? אם חס וחלילה זה היה קורה לבת שלי ,אני הייתי רוצחת את הנבלה ויושבת במאסר עולם, רק כך היה לי שקט נפשי ואני לא צוחקת!
    לפני המקרה היא היתה בחורה מוצלחת מאוד סיימה בגרויות, חיילת מצטיינת, נראית מעולה ומאז המקרה היא שבר כלי ממש, יש לה התקפי חרדה לעיתים קרובות שזה כולל רעידות בכל הגוף, בחילה ובכי. היא מטופלת ע"י פסיכולוגית וגם ע"י פסיכיאטרית ומקבלת טיפול תרופתי שלא ממש עוזר, אני מאמינה שיחליפו לה כדור ויהיה יותר טוב
    בעקבות התקפי החרדה היא לא מצליחה להתמיד במקומות עבודה, היא כבר עזבה מס' מקומות עבודה אחרי שבוע- שבועיים. בקיצור נהרסו לה החיים בגללו והכי כואב לי שהוא
    עדיין קצין מצליח וממשיך כרגיל בחייו
    אם היא רק היתה נותנת לי את הפרטים שלו כבר הייתי הולכת בעצמי למפקד שלו ומספרת לו הכל ועוד הייתי עושה לו כזה בלגן בחיים ומפיצה את הסיפור למשפחה שלו, למפקדים שלו בצבא שהוא לא היה מבין מאיפה זה בא לו. הבעיה שהיא לא רוצה לתת לי את הפרטים שלו.
    כואב לי שיש חלאה כזאת שהרס לאחותי את החיים ומסתובב חופשי ומאושר.
    אני ממש לא יודעת מה לעשות עם החלאה הזה וגם לא יודעת איך לעזור לאחותי.
17 תגובות
עמוד 1
  • (אם את לא נועה...)
    אני לא זוכרת שמישהי כאן שיתפה אותנו בעבר על מקרה כזה

ישקף אלוקים ממעון קודשו
    ויך כל שונאי עמו כהרף עין
    הנה ה' קם וניצב על אנך
    ישקם לכוס רעל, אבל לא יין
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
  • קודם כל זה בהחלט אונס הבעיה היא שבאמת הוא יכול להכחיש ולהגיד שזה היה מרצון גם בפעם השניה.
    זה כואב מאוד ומאוד קשה להתמודד עם המצב הזה אבל הכי חשוב לתת לאחותך את כל התמיכה האפשרית ולתת לה כוחות ולעזור לה להתמודד בכל דרך. זה שהיא מטופלת אצל פסיכולוג זה מעולה אני מקווה שזה גם יחזק אותה .
    מאוד קשה לי כרגע לתת עוד עצות כי אני כולי רועדת אבל מקווה בשבילכם שתתחזקו ותסתכלו אחורה בתור סיוט שעבר ותצאו רק מחוזקים
    שולחת המון
    מיכל.
  • תודה לכן
    מילנה אני לא נועה

• ישקף אלוקים ממעון קודשו
    ויך כל שונאי עמו כהרף עין
    הנה ה' קם וניצב על אנך
    ישקם לכוס רעל, אבל לא יין
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
  • תנסי לחזק את אחותך ולהגיד לה שבגלל הזבל הזה שלא תהרוס לעצמה את החיים שתנסה לנוח קצת מחיפוש העבודה אבל שלא תשקע בזה יותר שתצא לקניות או סתם לצאת עם חברה בלי לחשוב על מה שקרה אלא לצאת במטרה לשנות אווירה בלי לדבר על מה שקרה.
    אחרי שתתחיל לצאת לנסות לתת שוב אמון באנשים למרות שזה קשה היא צריכה מישהו קרוב שיעזור לה לחפש עבודה ולנסות להשאיר את זה מאחור בתור סיוט שנגמר.אני גם עברתי אונס בעברי והיה לי מאוד קשה לתת שוב אמון באנשים אבל החברה הקרובה שלי עזרה לי למרות שבודדים מהם ידעו. בהתחלה לא הייתי מסוגלת שידברו איתי על זה וגם היום אני לא ממש מסוגלת לדבר על הפרטים אבל אני כן מסתכלת על זה בתור סיוט .
    זהו בנתיים אם תרצי לדבר או לשאול משהו את יכולה לפנות אלי במייל michal_to@walla.co.il ואני אשמח לנסות לעזור...
    שולחת המון
    מיכל.
  • אונס לכל דבר ומצד שני מילה שלה נגד מילה שלו.
    אם היא בטוחה שהיא נאנסה למה היא לא מתלוננת עליו?
    בלי רע לא היינו מעריכים את הטוב!
    שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!

באהבה, ליאת.
  • שולחת לך המון
  • אני זוכרת שכתבת על זה פעם......ממש הזדעזעתי. אז כמו עכשיו.

כואב לי על אחותך שלא מצליחה לאסוף את השברים שטבע בה הנבלה
    מייל:ortal_halag@walla.co.il
    מסנג'ר: ortaly10@hotmail.co.il
  • תגובתי פה תתחלק ל-2, ואשמח אם תקראי עד הסוף:
    1. אם המקרה אכן התרחש כמו שסיפרת, זה מקומם ומגעיל, ובלי ספק אונס לכל דבר!! לא הייתי מוותרת לו ועושה הכל כדי להרוס לו את החיים. גם אם לא יצא כלום מהתלונה, זה יערער את המעמד שלו ואת הסביבה שהוא חי בה.
    2. לפני כמה שנים מכר שלנו עבר סיפור דומה, על בחורה שיצא איתה וטענה שהוא "אנס" אותה. האמת היתה שהם שכבו והוא התנדף אחרי כמה ימים, הבחורה לא היתה שלמה עם מה שעשתה והרגישה מושפלת, והחליטה "לנקום את נקמתה".
    מישהו חכם ייעץ לבחור לשלוח מישהו לדבר איתה ולהגיד שהוא הסריט את האקט כי הוא אוהב לצפות בזה אח"כ, ושהוא מתכוון למסור את ההסרטה למשטרה ואז האמת תצא לאור. כמו שאת מבינה שעה אחרי היא ביטלה את התלונה. לא היתה הסרטה ולא אונס, הבחורה פשוט הרגישה מושפלת והחליטה לקום בו כדי להתמודד עם ההשפלה. הבחור בלי ספק מניאק אבל מפה לאונס הסיפור רחוק.
    בהתחלה הטלתי ספק קטן בו, אבל היה לי קשה להאמין שיעשה כזה דבר.

מה שאני מנסה להגיד הוא שאף אחד לא יודע מה קורה בין בני זוג,
    ולא חסרות בנות שמתחרטות אחרי מעשה.
    אני חס וחלילה לא שופטת או אומרת שזה המקרה!!! אבל אין ספק שזה אירוע בעייתי מבחינה משפטית, והזמן שעבר לא עובד לטובתה. אם היא היתה מתלוננת מיד אולי היו עליה סימני חבלה, עדים לצעקות, ראיות במקום, לא יודעת מה עוד.

אני עדיין הייתי מציעה לה ללכת עם האמת שלה עד הסוף, ואם כך הדברים היו אז להיכנס בו בכל הכח, לא בהכרח בתלונה במשטרה, אפילו להרוס לו את החיים בדרכים שונות.
    תני לה את כל התמיכה בעולם ומעולה שהיא מטפלת בעצמה.
    סיפור לא פשוט בכלל

• לצערי המצב כואב ומכר לי
  • תתקשרי ל 1202 קו סיוע לנפגעות תקיפה מינית

המתנדבות מדברות גם עם אחיות / אמהות וכו', כי גם הקרובים לנאנסת צריכים סיוע. ידריכו אותך כיצד לסייע לאחותך.

אחותך לפי התיאור נמצאת במצב של פוסט-טראומה (התקפי חרדה, פלאשבקים, חוסר יכולת להתמיד בעבודה).
    טוב שהיא מטופלת, ועלייך לעודד אותה להמשיך בטיפול ולא להתייאש.

לגבי תלונה על הבן- @#$%
    זה צריך לבוא לאחר תהליך טיפולי שאחותך עוברת, ובייעוץ עם הפסיכולוגית שלה. ייתכן שאם התלונה תבוא בשלב לא מתאים, המצב של אחותך יחמיר. צריך מאד להיזהר עם זה, ולא לדחוף אותה להתלונן (למרות שהכי בוער זה להתנקם בזבל הזה ולדרוש צדק). היא צריכה להיות מספיק חזקה כדי לעבור את התהליך מבלי להתמוטט.

לגבי הורייך, את לא מצליחה להבין איך הם שותקים.
    יכול להיות שהם נאכלים מבפנים, אבל לא מוציאים את זה כלפיך.
    להפעיל עוד אלימות לא יעזור, כנראה שהם לא יודעים מה לעשות, ולא רוצים לדרדר את המצב.
    דברי איתם בגלוי, ונסו לתכנן ביחד איך לעזור לאחותך.

כל הכבוד לך שאת תומכת ככה באחותך, זה לא טריוויאלי.
    בהצלחה
  • איזה מקרה מזעזע כולי צמרמורות בכל הגוף,
    הזכיר לי משהו שהיה לי בעבר
  • וואווו איזה מצב, לא פשוט בכלל. מאוד מאוד עצוב לי בשביל אחותך

הילדים האהובים שלי, שחר נולדה ב-6.2.2007 אורי נולד ב-31.5.2009
  • אונס = רצח!!!!!!!!!!!!!! רצח הנפש.....
    ובאמת שלא ממש עקרוני אם הי אשכבה איתו בפעם הראשונה מרצונה מספיק שהיא אמרה שהיא לא מעוניינת והוא שם פס על דבריה זה אונס לכל דבר ועניין בעיקר כשעוד הוסיף אלימות. גם אני הייתי רוצה לירות בו, להתעלל בו, שכל חייו יהפכו לגיהנום כמו הגיהנום שלה. השאלה מה זה היה נותן לה ומה זה היה נותן לך פרט לתחושת הנקמה הריגעית....
    הייתי ממליצה בחום להוסיף לפסיכולוגית אליה היא הולכת (או במקום...) טיפול שמשלב גוף ונפש. הגוף זוכר הכל והדרך הטובה ביותר להתנקות מהזיכרונות הרעים לקבל אותם להשלים איתם ולסגור את המעגל היא דרך הגוף - כמובן שעם איש מקצוע מעולה ולא סתם מישהו שסיים לפני שנתיים אחד ממסלולי הלימודים האלו.
    אני בטוחה שקשה לך מאוד להגיע אליה, וקשה לך עם הצורך שלך לגונן ולהיות עבורה והיא לא מאפשרת לך זאת....
    1202 יכולים בהחלט לתת לך את העזרה הראשונית ע"מ שתוכלי לעזור לה איפה שהיא תאפשר.

הייתי מכבדת החלטתה לא להתלונן עליו. ייתכן והיא עדיין צריכה לעבור תהליך עם עצמה ע" מ להיות מסוגלת לעשות זאת וייתכן שהיא לעולם לא תרצה לעמוד מולו בבימ"ש ולפרט מה שעשה לה. אין טעם לדבר איתה על כך מאחר וזה ישר מכניס אותה למיגננה ולתחושות קשות נוספות - ובאמת שיש לה מספיק...
    המון

• לינבר לא הבנתי איזה טיפול משלב גוף ונפש? אני לא מכירה טיפול כזה תפרטי בבקשה.
    זיו, היא מטופלת שנה וחצי אצל פסיכאטרית וגם אצל פסיכולוגית במחלקת בריאות הנפש בבי"ח קרוב לאיזור מגוריה.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה