בדיחות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שני חברים שיצאו לדייג בנחל האהוב עליהם יושבים בסבלנות, ותוך כדי לגימות איטיות מבקבוקי הבירה הצוננת משגיחים בזהירות ובשקט על תגובות מצופי החכות שלהם.

בשקט, על מנת שלא להפחיד את הדגים, לוחש מיכאל לאפרים "אני חושב שאני הולך להתגרש מאשתי – היא לא מדברת איתי כבר למעלה מחודשיים".

אפרים ממשיך ללגום בשקט מבקבוק הבירה שלו ובנימה מהורהרת מסנן "מיקי, כדאי שתשקול שוב את ההחלטה שלך – היום קשה מאוד למצוא נשים כאלה...
    פולניה אחת עמדה במטבח ובישלה לכבוד החג, פתאום נכנס בעלה ואומר לה: אה, אשתי אשתי את פצצה במיטה ופצצה במטבח! הפולניה עונה לו: מה נפל עליך פתאום? איזה פצצה מה פצצה?
    הוא אומר לה: מה? כבר שכחת מה עשינו למעלה במיטה?
    היא עונה לו: איזה מיטה? מה מיטה? אני משש בוקר על הרגליים למטה במטבח!
    בעלה אומר לה: מה זאת אומרת? אז עם מי הייתי עכשיו למעלה?
    אשתו תופסת את הראש וצועקת: אוי ואבוי! אמא שלי באה אלינו לחג היא הגיעה עייפה אז אמרתי לה שתעלה לנוח!
    הבעל מחליף צבעים ושניהם טסים למעלה ורואים את האמא שוכבת המומה לגמרי עם עיניים מזוגגות ובגדיה מפוזרים בחדר.
    הבת שלה תופסת אותה וצועקת לה: אמא! אמא! הוא טעה! הוא חשבת שאת זו אני! אוי ואבוי לי, אבל היית אומרת לו משהו ! למה לו אמרת לו משהו??

האמא שלה עונה לה: מה? שאני אגיד לו משהו? 20 שנה אני לא מדברת איתו אז עכשיו אני אתחיל???

4 תגובות
עמוד 1

• [/]/]

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה