קרוקס? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מתלבטת אם לקנות לקטנצ'יק שלי (בן שלוש) קרוקס,
    האמת שאף פעם לא היה לי כי לדעתי זה מכוער,
    לכן אני לא יודעת אם זה נח? כדאי לקנות לו? נראה לי נחמד לגן ולבריכה...מה אתן אומרות?
10 תגובות
עמוד 1
  • יש לנו ועידן ממש אוהב ללכת איתם אפילו לגן

• אצלי הוא נועל רק קרוקס

מיטל
  • אם זה תלוי בליאבי הוא לכל מקום רוצה רק את הקרוקס
  • בעלי פאנאט קרוקס

[img
    ]http://www.tickerclub.com/cache/ace0223729.png

• אצלנו לגן הגננת לא מרשה לבוא עם קרוקס או כפכפים.
    סמדר הרבה נופלת עם הקרוקס לכן אני כבר לא נועלת לה אותם בכלל.
  • איזו המצאה זאת הקרוקס האלו

• אחלה המצאה קרוקס

• המאת שאני רציתי לקנות לאופיר ואפילו הלכנו לחנות למדוד מה שבעייתי אצלהם זה המידות אין 22 או 23 זה בא יחד 22-23ואופירי מידה 22 בסנדלים אז רציתי לקנות לה 23 שיהיה קצת ספייס בקיצור הם בדיוק עליה ומדדתי לה את ה 24-25 הן ענקיות עליה
  • אופק היה הולך הרבה עם קרוקס עש ששחק אותן ולא בא לי לקנות לו כי גם רום ירצה....
    ורום- גם לו היו אבל הגננת לא מרשה לבוא לגן כי הוא נופל איתן. והוא רוצה לכל מקום קרוקס ויתהפך העולם. לכן הקרוקס שלו בבוידעם וככה יוצא שלאף אחד מהם אין קרוקס....
    רק לאמא ואבא....וגם אני מחליקה בעבודה, חייבת להפסיק עם זה, זה מסוכן....
  • לא כולם מכוערות... לטל/שחר יש סקובי -דו..
    מעולה לבריכה ..לים..
    לגנים סנדל אחר...
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה