בנות.. אזהרה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • משתפת במקרה שקרה לנו..
    בבדיקה שגרתית של חשבון הסלקום שלי לפני כמה ימים, ראיתי חיובים של ספקי תוכן חיצוניים שאני לא מכירה, וכמובן שלא נרשמתי לשום דבר כזה. ישר בדקתי חשבוניות קודמות והסתבר שהסכום הכולל מגיע ל 250 ש"ח!
    ישר התקשרנו לסלקום שהפנו אותנו לחברה החיצונית- יוניסל, שכמובן לא עונים אף פעם בטלפון, אז נציג מאוד נחמד מסלקום דאג לנו ושלח מיילים והתקשר בעצמו כדי שנוכל לדבר איתם, ובמקביל אישר לנו זיכוי מסלקום בסך 150 ש"ח. בנתיים מנסים להוציא מהחברה הזאת גם זיכוי על הסכום המלא מצידי.
    כנראה שמישהו סתם רשם את הטלפון שלי באיזשהו אתר טריוויה, וכל חודש הם מחייבים אותי על השתתפות במשחקים, מה שבחיים לא שמעתי ולא השתתפתי
    בקיצור, תיזהרו מרמאויות כאלה.. למדתי תמיד לבדוק כל שורה בחשבוניות
5 תגובות
עמוד 1
  • החיובים האלה של יוניסל הם נוראיים, אפילו אם פעם נרשמת לאיזה אתר כלשהו של עדכונים דרך הפלאפון הם ממשיכים לחייב כל חודש, ו"מחכים" שאת תתקשרי לבטל את הרישום שאת בכלל שוכחת ממנו

הילדים האהובים שלי, שחר נולדה ב-6.2.2007 אורי נולד ב-31.5.2009
  • זאת הסיבה שאני לא שולחת SMS לתוכניות, וגם לא לתרומות כי אני לא יודעת מי יחגוג לי על החשבון אחר כך.

טוב שהיית עירנית ושתקבלי זיכוי וחוץ מזה אני לא בטוחה אם בירכתי אותך על הסרגל החדש אז מזל טוב ושימשיך בשיעמום קל וכמובן תקין
  • תודה רבה!
  • אוי גנבים כולם
    ואנחנו שמנו לב שמחייבים לנו את הכבלים פעמיים.גם בהוראת קבע וגם באשראי...חולרות!

כי אין בעולם אהבה כמו אהבה של אמא

נשיקות לירון וגאיה

[center]

[center]

• גם אני היה לי את אותו סיפור והתקשרתי לסלקום והם אמרו לי להתקשר לחברה הדפוקה הזאת שלא עונה לטלפונים של אף אחד.
    ואני בקשתי חסימה שהם לא יוכלו לחייב לי את החשבון ממש חוצפה מי מבקש מהם בכלל.

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה