זהו.זה קורה-מתגרשים. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש

• אחרי 4 שנות נישואים.שמונה שנות חברות.זה קורה,הוחלט להתגרש,קצת מוזר לי הענייין שלוות נפש תהומית ירדה עליי,זה בטח שלב רגע לפני שלב ההכחשה וההשלמה . או שמא ידעתי שנגיע לרגע הזה??.לא, תמיד ראיתי אותנו מזדקנים ביחד.כנראה שלא.
    העצבות מתחילה לחלחל בי.אני עוד לא מעיזה לחשוב על איך אגור לבד עם הילדה המתוקה שלנו היא בת שנה וחצי.איך בכלל ישפיע עליה הרעיון הזה שאבא כבר לא יהיה איתה יותר כל יום בבית.כ"כ הרבה לחשוב עליו ולא מתחשק לי להתחיל.אני כותבת את זה כאן כדי לאמת את הנושא הכאוב כ"כ.לקרוא את זה לא נורא כ"כ לתת לזה לחלחל לתוכי כבר קשה מנשוא.
12 תגובות
עמוד 1

• הילדים האהובים שלי, שחר נולדה ב-6.2.2007 אורי נולד ב-31.5.2009

• את עושה את הדבר הנכון ,כמובן אם את שלמה עם זה.
    גם לי יש ילדה בת שנה וחצי ואם הייתי מתגרשת אני מאמינה שזה לא היה משפיע עליה
    לרעה כי גם ככה היא רואה את אבא שלה מעט מאוד זמן ,הוא חוזר כל יום מאוחר מהעבודה
    והכי חשוב שבגיל הזה אין לגמרי הבנה של הדברים.
    לעומת זאת הבת הגדולה שלי, עוד מעט בת 4 ואם היא לא תראה את אבא שלה רק יום אחד ,אז אוי ואבוי לחיים שלי היא תעשה לי את המוות וגירושים ...בכלל היא תתפרק.
    לכן עכשיו זה הזמן האידיאלי כי ככל שהילדה תגדל כך יהיה לה ולך יותר קשה.
    בהצלחה
  • לא מכירה את הסיפור והרקע, אבל בטוחה ששקלתם את ההחלטת בכובד ראש
    ומאחלת לך להתחיל חיים חדשים , טובים ובריאים.

לגבי הילדה הכי חשוב שמה שלא יקרה אל תשימו אותה באמצע כקלף מיקוח

• ישקף אלוקים ממעון קודשו
    ויך כל שונאי עמו כהרף עין
    הנה ה' קם וניצב על אנך
    ישקם לכוס רעל, אבל לא יין
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
  • לא מכירה את הסיפור
    אבל בתור אחת שהיתגרשה לא מזמן כשהיילדה הייתה בת שנה וחצי גם אשמח לדבר איתך לעזור ולהדריך
    דברי איתי בפייסבוק אני רשומה כך: יפית=jafit

• שיהיו ימים טובים ושפע של בשורות טובות!

גל, מאי, טל, שי ומתן
    שה' ישמור עליכם מכל משמר
  • קבלי מלא חיזוקים

• בלי רע לא היינו מעריכים את הטוב!
    שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!

באהבה, ליאת.

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה