היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
קודם כל הקנדיים האלו אני חייבת להגיד פשוט מדהימים אותי כל פעם מחדש וכל יום משהו חדש מפתיע אותי החוקים בגן מדהימים ולכן האיכות של הגנים פה לעומת הארץ הם שמיים וארץ הניקיון ההגיינה הכל כל כך מחוקק ויש כל כך הרבה חוקים שלפעמים מציקים אבל עובדה שהם עובדים ועמיתוש מאז שאנחנו כאן חלה אולי פעם אחת וגם זה לא היה עם חום (חמסה חמסה טפו טפו טפו
18 תגובות
עמוד 1
ככה צריך להיות *************************
שומרני אל מיצר רע הגן עלי מכל צרה שמור אהוביי ובני עמי, ושמור עלי גם מעצמי
כל הכבוד לגננות וגם להורים..זו אחריות אמיתית...נשמע כמו חינוך נפלא!אני מקנא בך עכשיו במזג האויר ככ חם פה...שש וחצי וכבר הפעלתי מזגן..
בן דוד שלי גם בארה"ב והוא אמר שהבת הגדולה שלו בבית ספר ואם למישהו יש כינים אסור לו לבוא לבית ספר שבועיים !!!
איזה יופי
טוב, אני עוברת לקנדה
[[[
איזה כייף לשמוע!! הלוואי וגם כאן היה ככה
מיטל
איזה שקט נפשי זה לדעת שמקפידים כל כך על היגיינה לא רק בעניין הכינים (שזה גם מאוד חשוב) אלא בכלל נקיון הגן והצעצועים ולא לקבל ילדים חולים... הלוואי שגם אצלנו היה ככה...
ממש ככה בנות הלוואי שבארץ הייתה כזאת מודעת להגיינה ולחיטוי ואז אולי הילדים לא היו כל כך חולים אורטלי לא יודעת איך זה אצלך אולי הגן שלכם מיוחד חחח אבל אני לא מכירה הרבה גנים שהיו עושים את זה ועם החול וכו... נורא קשה למנוע הדבקה
כל הכבוד לגן שלכם
כל הכבוד לגן שלכם גם
מירית- אתם עברתם לקנדה לצמיתות, או רק לתקופה מסויימת (בענייני עבודה, אולי?)
ישקף אלוקים ממעון קודשו ויך כל שונאי עמו כהרף עין הנה ה' קם וניצב על אנך ישקם לכוס רעל, אבל לא יין מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
היי מותק אנחנו כאן מהעבודה של בעלי בנתיים החוזה הוא ל3 שנים עברה שנה מבלי להרגיש אחכ נוכל להחליט אם בא לנו לחתום לעוד שנתיים אם אנחנו רוצים אנחנו יכולים להתחיל בתהליך של PR שזה מה שעשו חברים שלך שזה קבלת אזרחות כאן ולא תהיה לנו בעיה לקבל את זה אני פשוט יודעת שוודאות שלחזור לישראל אני אחזור בטוח מתישהו מתי אני לא יודעת להגיד לך כרגע גם אנחנו מוקסמים וכיף לנו כאן והרמת חיים בכלל אין מה לדבר החופשת לידה של שנה שאני אקבל עכשיו בכלל קוסמת לי בקיצור ממש טוב לנו כאן אבל מצד שני עכשיו אני מתמודדת על הגעגועים אבל לנצח אין מצב שאני אהיה בלי המשפחה בקיצור רק אם נחליט להשאר לעוד שנתיים שווה לנו להתחיל את התהליך של האזרחות אם לא אין טעם כי קודם מקבלים אזרחות שמנים ורק אחרי כמה שנים קבועה ואם לא נשאר לעוד שנתיים לא תהיה לנו בסופו של דבר אזרחות קבועה ולכן הכל תלוי בהחלטה שלנו לגבי ההמשך מה שבטוח הוא שהבייבי שיש לי בבטן עכשיו יקבל אזרחות קנדית
עכשיו אני מקנאה גם בכם
ישקף אלוקים ממעון קודשו ויך כל שונאי עמו כהרף עין הנה ה' קם וניצב על אנך ישקם לכוס רעל, אבל לא יין מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!