היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
תוכלנה להגיד לי מה ההיתה התוצאה של הבדיקה? 1 לכמה רשום לכן??? תודה
31 תגובות
עמוד 1
היה כמה תשובות
אחת לפי הבדיקת דם השניה השקלול של הבדיקת דם עם הגיל והבידקת של השקיפות עורפית ועוד בדיקה שבודקים שכחתי את השם שלה
מה רשמו לך
ויש עוד בדיקת דם שצריך לעשות גם נקראת חלבון עוברי חילקו אותה לשתיים
אני גם צריכה לעשות מחר את הבדיקת דם הזו...אני לא זוכרת שעשיתי אם אריאלוש...מה הבדיקה הזו נותנת?
קודם כל - מזל טוב (עוד לא יצא לי לברך אותך)
לפי בדיקת דם יצא לי 1:1100 דם + גיל 1:370
תאמת אני כבר חושבת על הנורא מכל...
זה עדיין לא אומר כלום
כמה יצא לך בשקיפות עצמה?? הכוונה ב US
גם את זה צריך לבדוק ביחד בדרך כלל זה רק נתונים השוואתיים ולא תמיד מעידים על בעיה כל שהיא
אני ממליצה לך להתייעץ עם הרופא
יצא תקין 1.7 אבל הדם לא טובה....
לפי בדיקת דם סיכון ע"פ גיל בלבד אצלי היה 1:500 סיכון משוכלל 1:10000
בבדיקת שקיפות אצל הרופא היה 1 מ"מ והסיכון לפי גיל האשה 1:451
לי לפי הבדיקה הזאת גם המליצו על מיי שפיר ולא עשיתי, חכי לחלבון ובלי לחץ אל תשכחי שזו בדיקת סקר ותו לא.
אני יכולה לספר לך שדווקא לפי החלבון עוברי הבדיקה של רואי הייתה פחות טובה לעומת מס' 3 מקווה שעודדתי אותך
תחשבי חייובי
את תראי שהכול בסדר
תעשי את המי שפיר ותראי שהכול יהיה בסדר
כמה יצא לך בדם? אני אסתכל בערב לראות כמה יצא לי
יעל, אמא של יונתן
תמי
אצלי השקלול של הבדיקה+גיל יצא 1:160
תקשיבי זה מוזר מה שאת מתארת כי מה שכתוב לי בתוצאה של הבדיקת דם זה ככה: גיל +שקיפות : שקלול של גיל , שקיפות ודם : אז השאלה אם הבנת נכון ...אולי התוצאה של השקיפות עם הגיל זה 370 ואז הבדיקת דם רק הטיבה איתך?
איפה עשית את השקיפות?? [url=http://www.glitterfly.com]
ליטלוש תתעודדי מותק "..מישהו צחק עלי ושלח אותך אלי, איך זה הפכת על פיו את עולמי.
לא יודעת את נפשי כי ליבי כבר לא חופשי, ככה נשביתי למה לא להודות..."
מחזיקה לך שיהיה תקין ב"ה
נגע הבנות מדהימות כנראה הרופאים באמת סתם מלחיצים
ב-2 ההריונות עשיתי שקיפות עורפית אבל בלי הבדיקות דם שנוספו לשקיפות..
מקווה שהכל יהיה בסדר ב"ה..!! תיהיי אופטימית ותחשבי חיובי...
אני גם עשיתי עם הבדיקת דם את השקיפות, התוצאה הייתה תקינה.. אבל יש מלא שיצא להן תוצאות מפחידות והכל יצא תקין! מאחלת לך המשך הריון תקין וקל! הכל יהיה בסדר בעזרת השם.
לא עשיתי עם גאיה וגם הפעם אני מתכוונת להסתפק רק בשקיפות ללא בדיקת הדם בדיוק בגלל הסיבה שכל בדיקות הסקר האלה מלחיצות ומכניסות לסרטים גם לי פעם שעברה יצאה תוצאה ממש דפוקה בחלבון והמליצו על מי שפיר. לא עשיתי!!!
כי אין בעולם אהבה כמו אהבה של אמא
נשיקות לירון וגאיה
[center]
[center]
מאמי אני כל כך מבינה את הלחץ ואת העצב שלך
ישקף אלוקים ממעון קודשו ויך כל שונאי עמו כהרף עין הנה ה' קם וניצב על אנך ישקם לכוס רעל, אבל לא יין מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
אגב, בהריון הבא אני לא מתכוונת לעשות את הבדיקה הזאת היא הכניסה אותי לסרט של החיים