איכסה של התנהגות, בושה וחרפה... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • לפני כמה ימים נכנסתי לסופר-פארם, ועמדתי בתור לקופה אחרי אמא עם תינוק בן יומו. היה לה ביד בקבוק אוונט וקופסא של תחליף חלב אופטימיל. היא ביקשה "להחזיר" את המוצרים שקנתה, ולקבל זיכוי. לטענתה היא שכחה את הקבלה בבית. כשנשאלה היכן הקופסא של הבקבוק אוונט היא היתה

10 תגובות
עמוד 1
  • יווו אני ב
    ]
  • חשבת על למה היא עושה את זה?
    לא נראה לי שמבצע כסף..
    סכ"ה הזיכוי שיכלה לקבל הוא בסביבות ה80 ש"ח.. לא מתעשרים מזה
    אולי היא חייבת כסף כדי לקנות אוכל וחיתולים? אולי..
  • קודם כל בן אדם עני לא מחזיר אוכל כדי לקבל אוכל אחר... הוא יתבייש ויגיד תודה על מה שיש.... ונשמע לי גם לא הגיוני שהחזירה אוכל זול כדי לקחת תחליף חלב יקר יותר.......... חוצמזה היא הסתובבה עם בוגבו....
    בכל אופן כל הכבוד שאת מלמדת זכות.

היא קיבלה זיכוי על תחליף החלב. את הבקבוק לא החליפו לה.
  • אולי היא מניקה ולא צריכה את זה...
    למרות שלתרום זאת תמיד אופציה טובה
    אני אישית לא הייתי מתערבת
  • לא נראה לי הייתי מתערבת
  • זה שהמוכרת בסופר פארם הסכימה לקבל את האופטימיל הייתי מתערבת ואומרת לה "סליחה יש מדיניות של משרד הבריאות שלא מקבלים בחזרה מוצרי תמ"ל וכו'".
    זה בדיוק כמו שאין החזרת תרופות
  • למוכרת היה אסור לקבל אופטימיל, יש איסור חמור לקבל חזרה מזון תינוקות (ועוד כמה וכמה בלי פתק החלפה

[[[
  • לא הייתי מתערבת

ישקף אלוקים ממעון קודשו
    ויך כל שונאי עמו כהרף עין
    הנה ה' קם וניצב על אנך
    ישקם לכוס רעל, אבל לא יין
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
  • למה זה לא בסדר לקבל חזרה את התמ"ל?? אני בפירוש זוכרת שקראתי פה אחרי הלידה של שחר שאפשר לתת לסופר פארם את הקופסת סימילאק שיש באריזה של המזל טוב שלהם כל עוד היא סגורה. מה הבעיה בזה? אני גם זוכרת שבעלי החליף אותה. ומחר הוא יעשה את זה שוב.

ילד יפה של אמא
    תוספת מהממת למשפחה:
  • אני לא רואה בזה כזההההה פסול ,
    נכון שאם באמת זאת היתה מתנה אז היא ממזרה לא קטנה
    אבל אי אפשר באמת לשפוט ולדעת , אולי בעלה קנה בטעות כי אופטימיל יותר זול ? (בעלי היה קונה מיוזמתו דברים שאני לא רוצה / צריכה רק כי הם במבצע - ואין ספק שהייתי הולכת להחזיר... )
    והאמת גם לגבי בקבוקי אוונט , לא אחת בסופר פארם שלנו ברמת גן ,
    היו מלא בקבוקי אוונט בלי קופסא במן סטנד כזה במבצעים של 20 שח ..
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה