אוף איך התעצבנתי היום בערב - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שתבינו ואני עוד רעה עצבנית וממש לא נעים להיות איתי.
    מחר יש אירוע בר מצווה שאחיין של בעלי והחמים שלי גיסתי וסבתא של בעלי באו.
    הם השאירו לי את הסבתא כי היא לא רצתה לנסוע לישון אצל גיסתי השניה ברחובות. בקיצר היא ישבה ושיחקה עם ליאל שאלה אותו כזה איזה צבע זה איזה צבע זה...
    וליאל לפעמים מתבלבל על ירוק אומר כחול ועל כחול אומר ירוק. אז היא אומרת לי אוי טני ההילד עיוור צבעים אמרתי לה למה ? היא אומרת לי הוא כמו בעלי(סבא של בעלי ז"ל)היה עיוור צבעים מתבלבל בין כחול וירוק. אז התעצבנתי אמרתי לה בכעס תעשי טובה תפסיקי הוא לא עיוור צבעים לא כלום. הוא ילד קטן ומותר לו להתבלבל. הוא לא גדול ומבוגר שאפשר לקבוע בוודאות. אז היא אמרה את ממש לא נעים להיות איתך. אני תיכף אתקשר אגיד שיבואו לקחת אותי.ואני מנסה להסביר שלי לא נעים לשמוע דברים כאלה ובמיוחד ממך שאת סבתא רבתא שלו. והוא עוד קטן וזה
    איך אתן הייתן מגיבות?

6 תגובות
עמוד 1
  • תאמת

אני לא היתי נכנסת לויכוח
    בכל זאת סבתא רבה קצת כבוד לא משנה מה היא אומרת ואיך היא אומרת
    מחליקים
    אבל זאת אני

לי יש כבוד למבוגרים ואם מישהו היה אומר לי ככה ביתי מראה לה בעדינות שהילד כן יודע ורק לפעמים מתבלבל

שומרני אל מיצר רע
    הגן עלי מכל צרה
    שמור אהוביי ובני עמי,
    ושמור עלי גם מעצמי
  • מסכימה עם איפי
    לא הייתי עונה..מקסימום מהנהנת עם הראש
    בכל זאת לכבד אותה

כי אין בעולם אהבה כמו אהבה של אמא

נשיקות לירון וגאיה

[center]

[center]

• וואו אני בדילמה רצינית
  • אני צריכה להיות שם שזה קורה...
  • סביר להניח שגם אני הייתי מתעצבנת
    אבל גם סביר להניח שלא הייתי עונה לה...
  • אז זהו שניסיתי להסביר לה בצורה עדינה שהוא קטן ומותר לו להתבלבל אבל היא פשוט לא נתנה לי להוציא הגה מהפה והמשיכה לדבר.
    ועוד יותר כואב שזה מגיע מאדם קרוב ולא משנה בן כמה הוא.
    מילא אם זה מישהו סתם אז הייתי שמה...

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה