למי יש עיצה בשבילי ?? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היום אני אמורה ללכת לחתונה של חברה שלי
7 תגובות
עמוד 1
  • תוותרי לה
  • בשביל זה לא מאיימים אם לא מסוגלים לבצע..... אבל עכשיו כבר מאוחר מדי..
    בקיצור - נור מספיק חכמה בשביל לדעת שאת לא מתכוונת, ועכשיו את במבחן. אם תקחי אותה לחתונה היא תבין שאין למילה שלך משקל, ואם תשאירי אותה בבית עם כל מה שכרוך בכך (עם כל הקושי), וגם אם היא תתחנן ללכת, תהיי בטוחה שבפעם הבאה היא תתייחס אחרת ל"איומים" שלך......
    http://www.youtube.com/watch?v=ym27UQX5Pxc&feature=related
    [/center]
  • תתחילי להיתארגן וכשהיא תיראה שהיא לא באה איתך היא תתחיל לבקש שתוותרי לה..
    ואז תגידי לה שאת תוותרי רק אם היא תתנהג יפה..
  • אני חושבת שאת צריכה להסביר לה שיש דברים שעושים אותך עצובה ולכן את נותנת עונש. תגידי לה נור את יודעת שעשית א.ב.ג וזה מאוד לא יפה ולא נעים ותשחקי עם המילים שהיא תבין את חומרת המעשה שלה.
    בכל מקרה נראה לי שתעדיפי לקחת את נור מאשר את לנה לחתונה כי היא גם תהנה וגם את.
    תהנו בחתונה
  • תודה בנות
  • אני הייתי לוקחת אותה

ותמצאי איזה מעשה טוב שהיא תעשה בזמן הקרוב

ותגידי לה נכון שלא התנהג יפה מקודם אבל עכשיו עשית את מה שעית ושימחת את אמא ואמא תיקח אותך

שומרני אל מיצר רע
    הגן עלי מכל צרה
    שמור אהוביי ובני עמי,
    ושמור עלי גם מעצמי
  • אני עם יפית (אנג'ל)

שהיא תראה שאת מתארגנת - היא בטח תקנא......ואז תשאלי אותה: רוצה ללכת עם אמא?

אז תתנהגי יפה
    מייל:ortal_halag@walla.co.il
    מסנג'ר: ortaly10@hotmail.co.il
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה