סליחה , את האמת אני לא מבינה את הרופאה שלה ואחרי זה גם לא אותך . מה זה חשש לדלקת ראות ? אם יש חשש אז במיא 21 עושים צלים רנטגן בקופ"ח ומקבלים טיפול בהתאם , שזה ב99 אחוז אנטיביאוטיקה בנוסף לאינולציות של תרופות שונות .
בני שלי מגיל 8-9 חודשים סובל מהתקפי סדרידור ..... אחרי שבפעם ראושונה היתי חוסרת עונים עכשיו יש לנו תרגולת קבוע , קודמם כל זה קורה ב99 אחוז מהמקרים בלילה , אז אחרי 2 שיעולים ראשונים אם הוא יושן אז נותנת לו תוך שינה כדור של בנטיזול ובבוקר עד שמגיע טור לרופאה עושה לו כל 4 שעות אינולציות עם בודיקורט . עם לא ישן אז אינולציה . לא מזיז לי כל הסיפורי סטאורידים למנהם . רק ברור לי דבר אחת : שאם מתחילים טיםול בזמן אז כמות הסטאורידים ותרופות שהוא יקבל תהיה קטנה בהרבה מכמות התרופות אם אני אתחיל לתת לו בדילאי . שבעיה קבר קיימת שום דבר טבעי כבר לא יעזור , רק תרופות שמורידות את הנפיחות וגומרות להתקפים . שילד בריא אז אפשר לחשוב על טיפטול מנוע- יש אנשים שהומאופטיה עוזרת להם מאוד (לנו אישית לא עזר בכלל והינו אצל שני רופאים שונים ), דווקה תרופה נגד אלרגיות עזרה , , ברך לי השם , שמקבלים אותה פעם ביום כן מאו עוזרת ., לנו מאוד עזר חדר מלח , בהתחלה טיפול אנטנסיבי פעמיים בשבוע ואז "תחזוקה" פעם ב3-4 חודשים . העניין מחלות דרכי הנשימה לא נעים בכלל אבל ברוך השם שיש דרכים לטפל בהם די בעילות עם כן מקשיבים לרופאים ולוקחים תרופות אז ניתן לטיפול יעיל וטוב .
http://www.holdthatpic.com/