חייבת כמה עצותדחוף :( - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אתמול אחר הצהריים חזרנו אחרי אישפוז באותם לילות דנדוש ישנה עלי וצמודה אלי לא מוןכנה למיטה של בית חולים עכשיו גם בבית לא מוכנה למיטה שלה ולא מוכנה להירדם עכשיו כמעט 23:30 עדין ערה, אני קצת מתרגזת עליה ודורשת בתוקף שתירדם אבל לא עוזר איך לפעול כאן? אשמח לעצות
    וגם היום משום מה שוב הקיאה את הנשמה שלה ושוב התחילה להעלות חום (שוחררה שעדין יש דלקת ריאות אבל אתמול היתה בלי חום) במוקד אחיות שהתקשרתיי להתייעץ אמרו לי לא ללכת איתה לחכות למרות שידוע שעדין חולה ומכתב השיחרור כתוב לי לפנות בכל עלית חום לקבלת טיפול רפואי ואני פעלתי לפי הוראת והמלצת האחיות במוקד האם פעלתי נכון? אני לא אדע אלא רק מחר בבוקר

את המתנות הכי שוות בחיים מעניקים לנו הורינו - את חיינו
    וילדינו - את חייהם והזכות לגדלם

8 תגובות
עמוד 1
  • הילדה לא מרגישה טוב, יש לה דלקת ריאות והיא זקוקה לאמא שלה- למה את תקיפה איתה??? ככה היא תגיב ביותר אנטי ותהיה בטראומה יותר גדולה.
    חבקי אותה, נשקי אותה הכל מתגמד בחיים שתרדם עלייך, הרי מחר היא בטח לא תלך לגן.

חוץ מזה בהמשך לשרושר הקודם שלך - מצטערת אבל אני הייתי מחליפה רופאה
    מחפשת רפואה אלטרנטיבית, יש חדרי מלח היום שעושים פלאים לפי מה ששמעתי.

ואם את לא אוהבת את בי"ח איכילוב- למה לחזור למקום שאת יודעת שאת לא סומכת עליו??? עדיף לנסוע טיפה רחוק ואחת ולתמיד למצוא פתרונות לבעיה הזאת של דנדוש שלך- לא ייתכן שלושה שבועות של דלקת ריאות , צפצופים וכו' והילדה סובלת.

קבלי את זה באהבה
  • תמוש אני מקבלת הכל באהבה השיעול היה שלושה שבועות אבל לא נשמעו ציפצופים וחירחורים עד עכשיו ובטוח לא תלך מחר למעון וגם לא יום שני כל עוד שוב מתחיל החום אני אשאר כמה שצריך (גם ככה אני על סף פיטורים חודש אחרון שלי בעבודה) אז אם יאמרו עוד שבוע אשאר עוד שבוע לא יקרהכלום בעיקרון זו אחת הרופאות הטובות יותר כאן באיזור גם ואולי יש יותר מזה שקשור לא.א.ג ורק בתאריך 11 לחודש ישביקורת
    אני יודעת גם שדנדושחולה וסובלת וכואב לה ורוצה חום ופינוק ותאמיני אני נותנת לה הכל כי הכל כל החיים מתגמדים ליד אירועים שקורים ואני לא מוותרת על לתת לה ולפנק אותה
    וגם בית חולים לא אמור לשחרר עם דלקת ריאות שעדין יש אמורים לתת טיפול עד הסוף לא?
    ולנסוע איתה לבית חולים רחוק יותר אומר שהיא תבכה יותר בנסיעה דנדוש לא אוהבת לנסוע ותמיד בוכה בנסיעות ואני מעדיפה למנוע את זה

• כתבתי אז ואכתוב שוב ... לא מובנים לי הרבה דברים בהתנהלות של רופאה שלכם . כמו שלא מבון לי עניין שלמה צילום ראות צריך לעשות במוקד או במיון ? בקופ"ח אין רנגן ? אם מחלות וירליות לא מטופלות אז בחלק מהמקרים זה הופך לדלקת ראות . כתבת לא פעם שרופאה לא אוהבת סטאורידים ? יש ךה איזה שהוא פטרון אחר שיעל באותה מידה ? היא שלחה אותכם לרופא אלטרנטיבי ?
    רופאה שלנו לדוגמא לא נונת אנטיביאוקה סתאם : רק במקרים של דלקת אוזניים חריפה, דלקט ראות שהובחנה אחרי צלום רנטגן (לצערי היתה לנו בינואר ) ואנגינה אבל רק אחרי משטח גרון . גם שלבני היתה דלקת עיניים בגיל חודש וטיפול של טיפות לא עזר היא לא עזבה את הטיפול בדרך במשפט אין מה לעשות אלט עשתה משטח מאפשרושות ראתה למה חיידקים עמידים ולמה לא , ואז נתנה טיפול שתוך יומיים עבר הכל אבל חיבה להמשיך אותו 10 ימים .
    אני לא משוויצה , יש לי ידע רב בתחום רפואה אבל עם כל הכבוד לדעות שלי אני מקפידה ב
    http://www.holdthatpic.com/
  • אני חושבת שתיקי צודקת והיא בעלת ניסיון בעניין עם הבן שלה.
    למה רק ב-11 לחודש יש לך תור?? אני הייתי מרימה את המרפאה על הרגליים.
    הבריאות של הילדים שלנו קודמת לכל ואם כל הכבוד שדנדוש לא אוהבת לנסוע ברכב- אין מה לעשות אם רוצים שהיא תהיה בריאה.

מקווה שעבר לכן לילה שקט ואני ממליצה בחום להתייצב עוד היום אצל רופא.
    איזה קופת חולים את? יש את דר' נתן שלמקוביץ שהוא א.א.ג באסף הרופא והוא מקבל באזור והוא תותח בתחום.http://www.rofe.co.il/doc_details.aspx?doc_id=524

רפואה שלמה
  • תמוש תודה יש לנו רופא א.א.ג תותח מקבל גם בתה"ש אבל עד עשירי לחודש הוא בחופש ולכן נתנו ליישר ליום אחרי שחוזר ובפוקס היה מקום כי בדרך כלל הוא מפוצץ באנשים והתורים אליו ארוכים
    בעיקרון גם נאמר לי כל פעם שדנדוש עם וירוס ולוירוס אין אנטיביוטיקה
    וטיקי אצלנו במכבי יש את מכבי השלום ורק שם נעשים הצילומים ושם המוקד

• הנסיון עם הבן שלי זה להקשיב למה שרופאה אומרת ולבצע הכל מהתחלה עד הסוף .אולי נגד וירוס אין תרופה אבל יש מספיק תרופות שמקלות על הסימפטומים שוירוס גורם . את האמת עם כל הנסיון עם בני , רק פעם אחת הוא תפס דחקת ראות וגם במקרה הזה טפלנו בזמן ובבית .
    את האמת אצלי התשובה וירוס ... במקרה שמחלה נמשכת יותר מ5 ימים בלי שיפור ממש לא תופס . במיא 21 עושים בדיקות דם , משתחי גרון בדיקות אחרות . יש י הרגשה שלפעמים רופאים לא שולחים לבדיקות כדי לחסוך בכסף של הקופה . ככה היה לי בחורף עם דלקת ראות של בעלי , שנשלח לרנטגן אחרי איזה שבוע . אבל הוא ילד גדול שיריב עם עצמו .
    אם ליליד שלי היתה דלקת ראות לא היתי ממתינה לשום רופא אף אוזן גרון שבמקרה כזה לא מטפל בנושא . עש רופאים שמתמקדים בראות וזה לא תחום שמשחקים בזה . יכול להיות שאנטיביאוטיקה הספציפית לא יעילה אז סוגים אחרים .
    http://www.holdthatpic.com/
  • אני הייתי מוותרת לה בעניין השינה לפחות עד שתרגיש טוב והכל יהיה מאחוריה...
    http://www.youtube.com/watch?v=ym27UQX5Pxc&feature=related
    [/center]
  • תודה בנות הרופאה בדקה היום את דנדוש מתברר שזו לא היתה דלקת ריאות ויראלית כי המשטח לוירולוגיה שעשו לה בדנה חזרה שלילית זאת אומרת שפשוט היתה זקוקה לאנטיביוטיקה יותר חזקה גם הסטרואידים לא היו עוזרים כי תפקידם להקל על סיפטום של אסטמה וקוצר נשימה עם שיעול חזק מאוד
    יום ג' אני מחזירה אותה למעון למרות שאפשר היה היום אך מחר יש לנו מעקב התפתחות הילד וקלינאית תיקשורת אז הרופאה האריכה בעוד יומיים גם לדנדוש וגם לי
    בקיצור עכשיו כבר הילדה בסדר תודה לאל אבל להבא כל שיעול הכי קטן שמתחיל נזלת וראש חם אני ישר ארוץ איתה לרופאה שתיבדוק שלא יהיו עוד סיבוכים אני אתחיל להיות נודניק עד הסוף

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה