לבנות שהבעלולים שלהם חובבי כדורגל ......... - הריון ולידה
היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
מה אתן מתכוונות לעשות \ איך תעבירו את הזמן שלכן כאשר הבעלולים תקועים לנו מול הטלויזיה בתקופת המונדיאל המעפנה הזו
8 תגובות
עמוד 1
לראות ביחד איתו *************************
שומרני אל מיצר רע הגן עלי מכל צרה שמור אהוביי ובני עמי, ושמור עלי גם מעצמי
וואווווווווווווו בתקופות האלו אני מבינה איזה מזל גדול נפל בחלקי שבעלי לא מעריץ שרוף של כדורגל... אבא שלי לעומת זאת כן...בתקופה הזאת אסור להתקרב אליו בכלל...ברררררר
יפעתוש כל הכבוד לך אני לא מסוגלת לראות כדורגל ומה עוד שזה חודש
מורידה מלאאאאאאאא סרטים וסדרות (של בנות!!!) להעביר את הזמן שהם יראו כדורגל...
בעלי מתכוון לראות את המשחקים, אין לי בעיה עם זה בכלל, יש לי מלא דברים לעשות, וגם יש לי טלויזיה בחדר שינה בדיוק בשביל דברים כאילו, אז אחד מאיתנו בחדר..... לפעמים אני גם יושבת איתו, ושואלת מלא שאלות יום נישואין
יואו אין לי מושג...יש פה 4 מטורפי כדורגל ברמות!!! מה אני יעשה????? כמה משחקים יש כל יום ובאיזה שעות בערך?! חייבת תוכניות......
למזלי בעלי לא כזה שרוף
ישקף אלוקים ממעון קודשו ויך כל שונאי עמו כהרף עין הנה ה' קם וניצב על אנך ישקם לכוס רעל, אבל לא יין מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!