-
את האמת אפשר להבין את הכעס שלה....חברות זה לא רק כשרע.זה גם כשהצד השני צריך אותך. ואת בבקרים הרי פנויה את יכולה להרים לה טלפון כשהיא בעבודה או לסמס לה משהו נחמד.
כי אין בעולם אהבה כמו אהבה של אמא
נשיקות לירון וגאיה
[center]
[center]
-
שלחי לה פרחים

דברי איתה ותקבעו

-
תתקשרי אלייה...
חבל לפספס חברה אמיתית שכזו...
גאיה וקורן שלנו
[]
[]
-
מה את מופתעת?

-
ישקף אלוקים ממעון קודשו
ויך כל שונאי עמו כהרף עין
הנה ה' קם וניצב על אנך
ישקם לכוס רעל, אבל לא יין
מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
-
אני חושבת שתדברי איתה!!!
גם לי זה קרה כעסתי על חברה שאנחנו כמו אחיות!!! הרגשתי כשרע לה היא יוצרת קשר! דיברנו השלמנו
]
אנרגיות חיוביות
ויהי מה
אלישבע
-
אם היא מודעת לעובדה ששני בנים ממלאים זמן של 27שעות ביממה היא תבין אותך.. יש לה ילדים?
חוצמזה אולי נפגש אני ואת ??? גם אדווה תבוא ..נכוון אדווה???
גם דניס .....
-
זהו שאין לה ילדים אז היא לא מבינה..ניסיתי להסביר לה והיא טוענת שזה תירוץ
-
אפשר להבין אותה (אבל די בקושי), אבל מצד שני לחתוך איתך את הקשר, קצת מוגזם לטעמי.
ובכלל, בכל מה שקשור לחברות טובות שלי, אני לא מחכה ל"תשלום" מאף אחת בכל מה שקשור לעזרה ותמיכה שהן מקבלות ממני
[[[
-
עדידה נסי לדבר איתה כמו שכתבו לך תנסי שוב להסביר לה את המצב שהיא עובדת בוקר ואומנם את חופשיה בבוקר אבל........................ שהיא מסיימת לעבוד את עם הילדים נסי לקבוע איתה יום אחד אחר הצהריים שתיהיה איתכם תבלה איתכם לא מזיק
זה מה שאני עושה עם חברה שלי מן העבודה (זו שקנתה לדנדוש הרבה מתנות וביקשתי שתפסיק כי זה היה מוגזם בעיניי והיא הפסיקה)
ואם החברה באמת טובה ואת חשובה לה כמו שאת אומרת שהיא חובה לך היא תתרצה ותתפשר חוץ מזה כמו שנטלי כתבה לך חברה שהיא חברה טובה ועוזרת לא צריכה לדרוש בחזרה העזרה צריכה לבוא מכל הלב ומבפנים וברצון האמיתי לעזור ולתמוך בשעת הצורך
ועוד משהו? בת כמה היא שהיא עושה לך ברוגז?מה היא ילדה קטנה?
את המתנות הכי שוות בחיים מעניקים לנו הורינו - את חיינו
וילדינו - את חייהם והזכות לגדלם
-
מצטערת שאני בוטה אז החברה הזאת היא לא חברה!
חברות לא נמדדת בכמה פעמים דיברתי?התקשרתי? וכו'
יש חברויות שגם אם לא דיברת שבועיים ויותר ברגע שמדברים ממשיכים מאותה נקודה כאילו לא הפסקתם לדבר.
ולכל מטבע 2 צדדים- למה היא לא מתקשרת ???? היא ידעה רק להתקשר להגיד שאת לא בסדר- לא יפה
-
הכי טוב כנות...
האמת שהיא היחידה שהיתה מתקשרת
-
eli מובן בהחלט
-
עידכון- היא מסננת אותי
-
אויש זה קרה לי ממש לפני 3 חודשים עם חברת ילדות !
היא עוד לא נשואה ,כל היום מועדונים ודייטים ואני בערבים גמורה
אין לי ראש לשיחות ב11 בלילה כי אני בשעות האלו מנקרת .
בשבתות , כשמתאים לה להפגש ולמרוח את כלללללללללללללל היום ביחד
זה לא כזה מתאים לי כי זה זמן של המשפחה סוף סוף אחרי כל השבוע
אז גם היא התעצבנה עלי
ולא הבינה בכלל את הצד שלי
-
תסמסי לה...
-
אני אסמס לה