היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
ישקף אלוקים ממעון קודשו ויך כל שונאי עמו כהרף עין הנה ה' קם וניצב על אנך ישקם לכוס רעל, אבל לא יין מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
היי, מנסיון אל תעשי את הטעות הזאת...גם אם היא מרטיבה אל תחזירי את הטיטול.. ככה הם לומדים!סיון ילדים שלי אמא !!!]]]]]
מה זה ככה הם לומדים ????
חוץ מזה שהיא יודעת שזה "טיטול אק בלילה"8/
את מכירה אותה הכי טוב.... לנו זה קרה ואני המכשתי...אחרי שבוע לא היה כלוםסיון ילדים שלי אמא !!!]]]]]
אני לחלוטין מסכימה שזאת טעות מיסודה וזה נורא מבלבל את הילדה....אם מורידים טיטול לא מחזרים גם אם יש "תקלות" , זוהי בדיוק מהות הלמידה ובנית הבטחון לילד ה,זה שתחזירי לה טיטול זה כאילו לומר לה שאת לא סומכת עליה..תחשבי על זה
היי, הביאוס בהחלט מובן. אצלנו יש משמעת מים בערך שעה- חצי שעה לפני שעת השינה.. אני באמת- לא מרשה להם לשתות הרבה, כמובן- אם אני יודעת שהם שתו במהלך היום, כשהם היו בבית.. ואני בטוחה שהם לא הולכים להתייבש במהלך הלילה. אני מקפידה שישתו כשהם חוזרים מהגן, כשאנחנו בגינה או בבית, אבל הם כבר יודעים- שלפני שהולכים לישון, אם שותים, זה ממש טיפה. וגם אנחנו לוקחים באמצע הלילה לשירותים.
בהצלחה!!
פיתוש....
ברור שהם לא התייבשו בלילה... אבל לפעמים אלירן ישן... ויעל ישנה באוטו חדר... הוא נרדם לפנייה והיא במיטה ואז מתחילה לצעוק לי "אמא- מיים"... כמה פעמים.. ואם אני אומרת לה שלא... כי היא תעשה פיפי בלילה... ומסבירה לה שאין מיים עכשיו... עכשיו הולכים לישון... היא פשוט בוכה.... ולא רוצה לתעיר את אלירן...
בקיצור... היא מאוד מפותחת... וגם מבינה שטיטול זה אק בלילה... בעיקר... היא רק בת שנתיים ו וקצת.... עוד חודש לכאן או לכאן... יהיה רק לטובתה. ! לא ?
גל מפסח גמולה רק ביום. בצהרים וובלילה שמים לה חיתול. ארחי שנ"צ היא תמיד מתעוררת יבשה אבל בבקרים החיתול מפוצץ, בעיקר אם היא אכלה קינוח בארוחת הערב אבטיח