אני בהתקף חרדה זקוקה לכן נואשות :( - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני לא מפסיקה לבכות, זה בחוסר שליטה ויש לי לחץ בחזה
    מאתמול אחה"צ התחיל להשתולל לי הסוכר באופן לא מוסבר ודווקא במצב של ירידה דרסטית =היפו.

לפנות בוקר התעוררתי כולי זיעה, קוצר נשימה, בכי הסטרי והבנתי שאני בהתקף חרדה מטורף.
    משהו העיר אותי ואני לא מצליחה להזכר מה? פתאום התחלתי להתגעגע לאמא שלי בטירוף ורצו לי תמונות של ניב בראש ופחד של איך מגדלים 3 ילדים במצב כלכלי ששווה לקרשים, ופחד האם התינוק שלי בסדר - שלא יוולד ענק מידי בגלל הסוכר שלי או שאני אלד לפני הזמן. ורגשות אשם הציפו אותי של למה לעזאזל יש לי סכרת.
    בנוסף לכל זה פחד מה-10 לחודש שהמינוס רק תופח ויש לי מנהל בנק חרא שאי אפשר לדבר איתו.
    ואם כל זה אני לא יכולה לבקש מאבא שלי עזרה כי הוא בעצמו בוכה לי כמה המצב אצלו על הפנים בלשון המעטה.

אז אני יודעת שהכל מתגמד מול הטרגדיה של ענת וצריכה להודות 3 פעמים ביום על מה שיש לי ועוד יותר עצוב לי שבעלי לא מצליח להבין אותי וחי נראה לי בלללנד
    אתה רואה שאשתך במצוקה וכל מה שמעניין אותך זה "תקחי את הילדים לגן".

מקווה להתאושש במשך היום, אני חוזרת למיטה לישון קצת
    תודה לכן שאתן כאן ולא אכפת לי שאני חושפת את עצמי בניק שלי במה שעובר עליי.

46 תגובות
עמוד 1

• כל הזכויות שמורות לאלינור

• מאמי שלי
    "...אם פעם אראה אתכם לרגע נעצבים,
    בכל כוחי אדאג שתהיו שוב מאושרים.
    ליבי מונח בידכם, אתם רק צריכים לקחת,
    מקצה עולם אגיע להיות איתכם ביחד..."

• תמוש מאמי קבלייייי
  • מאמי, תשמרי על עצמך

• מאמי שלי קבלי מליוני
  • היי חמודה,
    קודם כל את בהריון וההורמונים בהריון גורמים לנו לחשוב ולהתנהג בצורה אחרת מכרגיל.
    אנחנו מפחדות דואגות וזה לגמרי טבעי ונורמלי.
    מסכימה עם מלי לגמרי- כל אחד והבעיות שלו ונכון שהמוות של ניב מכניס הכל לפרופורציות, ושכולנו נהיה בריאים קודם כל, אבל זה לא עושה את הבעיות שלנו פחות בעיות.

קחי נשימות עמוקות, תרגיעי את עצמך בכוח, ולאט לאט זה יבוא בטבעיות,
    את בסדר, את אמא טובה, את אשה טובה, את יכולה לעשות את זה,
    את תעשי את זה!

אם את רוצה לדבר איתי בכיף אשמח לעזור!
    יהיה בסדר!

[/]/]

• יש ימים כאלה הפוכים,
    אני מקווה שהיום יאיר לך פנים יקירה!

שיהיה לך יום יפה
  • הי תמי קבלי המון המון

הילדים האהובים שלי, שחר נולדה ב-6.2.2007 אורי נולד ב-31.5.2009

• [[[
  • אוי מאמי עצוב לי לשמוע שקשה לך
  • מקוה שהתעודדת קצת
  • מאמי, אני חושבת שחלק מהעניין זה הרגשות שמציפים אותך לקראת האזכרה של אמך

• מצבי השתפר פלאים
    תודה לאורטל מתוקונת שבעזרת הפייסבוק שלחה לי הודעה שדייגו טורס זמר ארגנטינאי שאני מאוד אוהבת מגיע להופעה לארץ ב-5.7.10
    אז אומנם ישנתי ונחתי ובעלי צלצל לשאול מה שלומי ולוודא שאני בסדר, מסתבר שהוא מאוד נבהל ממה שקרה לי בבוקר והתנצל על התגובה שלו
    וככה הוא שואל אותי מה יעשה לך טוב וקצת נחת ואני מספרת לו על ההופעה שכל פעם אני מפספסת אומנים מארגנטינה בגלל המחירים המטורפים.
    ושיתפתי אותו בכל מה שאני מרגישה עם המצב הג'יפה , הלחץ והפחדים שלי
    לפני כמה דקות הוא מתקשר אליי ואומר לי שהוא קנה לי כרטיס להופעה
  • אני שמחה שאת מרגישה יותר טוב, אוהבת
  • אני שמחה שהשתפר

• מאמי אני לא רוצה לחזור על מה שכבר כולן אמרו לך רק רוצה

• בסופו של דבר הבעל לא כזה נורא

ישקף אלוקים ממעון קודשו
    ויך כל שונאי עמו כהרף עין
    הנה ה' קם וניצב על אנך
    ישקם לכוס רעל, אבל לא יין
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!

• יאאאאאאאאאא באמת?????????

אפשר לבוא גם????? כמה עלה לך?????

אני מתה עליווווו

לא ידעתי שהרגשת ככה בבוקר - שמחה ששיפרתי לך תמצברוח
    מייל:ortal_halag@walla.co.il
    מסנג'ר: ortaly10@hotmail.co.il
  • אתחיל מהסוף: לגדל ילד שלישי כבר יהיה קטן עלייך כי אומרים (אני עוד לא חוויתי

• קבלי

זה טבעי לגמרי להרגיש ככה. אני זוכרת שבהיריון השני מאוד חששתי איך אני אסתדר עם שניים כ"כ קטנים. אז עם שלושה....

אני בטוחה שלאט לאט את תראי שאת מתמודדת עם זה בצורה מדהימה

שיהיה לך המשך היריון קל וללא לחצים

תמר

תקליקו לי

http://www.tapuz.co.il/forums/apps/spCount.asp?spid=3766

http://www.tapuz.co.il/forums/apps/spCount.asp?spid=3719
    תמר

התחרות שלי
    http://www.tapuz.co.il/forums/apps/spCount.asp?spid=3719

כנסו ותראו תמונות עדכניות
    http://picasaweb.google.com/lioryb

הבלוג שלי

http://www.tapuz.co.il/blog/userBlog.asp?FolderName=myscraps
  • אני אגיד לך משהו ששחר אומר לי הרבה פעמים

בוק בוק בוק בואי קבלי חיבוק

אז בואי קבלי

שומרני אל מיצר רע
    הגן עלי מכל צרה
    שמור אהוביי ובני עמי,
    ושמור עלי גם מעצמי
  • טוב.. עכשיו אני עם דמעות של התרגשות מהעוצמתיות שיש כאן בפורום ותודה ענקית לכן

• בלי רע לא היינו מעריכים את הטוב!
    שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!

באהבה, ליאת.
  • שמחה שאת מרגישה יותר וב
    אבל תמיד אפשר לקבל עוד

• אני ממש שמחה שהתאוששת.
    חרדות מגיעות מידי פעם, ובמצב שלך ,יש כל כך הרבה מחשבות...וההורמונים...
    העיקר שעכשיו את בסדר.
    אני לא ממש מכירה אותך באופן אישי, גם פחות פעילה כאן בפורום מפעם, אבל באמת דאגתי לך.

מקווה שמעכשיו רק גלי אושר יציפו אותך
  • בע"ה

בוקר אור נשמה יקרה...
    אנחנו לא מכירות ונתקלתי במקרה בהודעה שלך אז נרשמתי לפורום כי לבי יצא אלייך ורציתי לעודד מקווה שה' יהיה בעזרי.
    בכל מקרה אנחנו בנות ישראל צריכות לדבוק זו בזו
    איני יודעת מה הרקע שלך..אבל הייתי רוצה שתקחי כמה רגעים של נשימות עמוקות תעצמי עיניים ותחשבי על זה: את זכית להיות אמא ל 3 נשמות מקסימות שממלאות את נשמתך באושר ושמחה בכל פעם שאת מביטה לתוך עיניהם התמימות... ובקרוב בע"ה יגיח לעולמכם עוד תינוק יקר שיביא את הברכה שנשלחה עמו ובמיוחד בשבילו ! ובאותו רגע מבורך שזה יקרה את לא תזכרי לא את המינוס ולא את המנהל וגם לא את היום הזה כי האור שיציף אותך יהיה כל עולמך.
    ואני יכולה להבטיח לך שיש מי ששומר עלייך בכל רגע ורגע ואם תתני לשלווה לשכון בתוכך אז תוכלי לראות את כל הטוב שמקיף אותך.כמובן שדאגותייך מובנות לחלוטין אבל יש דברים שהם פשוט לא בשליטתנו ואנו צריכים למצוא את הנקודה שבה אנו מקבלים גם את מה שלא מובן לנו. שאי ברכה ואני מאחלת לך שה' ישמע את רחשי ליבך ישמור וידאג לכל מחסורך ויתן לך אושר ושלווה.
  • בע"ה

בוקר אור נשמה יקרה...
    אנחנו לא מכירות ונתקלתי במקרה בהודעה שלך אז נרשמתי לפורום כי לבי יצא אלייך ורציתי לעודד מקווה שה' יהיה בעזרי.
    בכל מקרה אנחנו בנות ישראל צריכות לדבוק זו בזו
    איני יודעת מה הרקע שלך..אבל הייתי רוצה שתקחי כמה רגעים של נשימות עמוקות תעצמי עיניים ותחשבי על זה: את זכית להיות אמא ל 3 נשמות מקסימות שממלאות את נשמתך באושר ושמחה בכל פעם שאת מביטה לתוך עיניהם התמימות... ובקרוב בע"ה יגיח לעולמכם עוד תינוק יקר שיביא את הברכה שנשלחה עמו ובמיוחד בשבילו ! ובאותו רגע מבורך שזה יקרה את לא תזכרי לא את המינוס ולא את המנהל וגם לא את היום הזה כי האור שיציף אותך יהיה כל עולמך.
    ואני יכולה להבטיח לך שיש מי ששומר עלייך בכל רגע ורגע ואם תתני לשלווה לשכון בתוכך אז תוכלי לראות את כל הטוב שמקיף אותך.כמובן שדאגותייך מובנות לחלוטין אבל יש דברים שהם פשוט לא בשליטתנו ואנו צריכים למצוא את הנקודה שבה אנו מקבלים גם את מה שלא מובן לנו. שאי ברכה ואני מאחלת לך שה' ישמע את רחשי ליבך ישמור וידאג לכל מחסורך ויתן לך אושר ושלווה.
  • היי מאמי שלי,
    אני מקווה שהיום את מרגישה יותר טוב,
    אני שמחה שדיברנו אתמול, מקווה שהוקל לך אחרי השיחה!!!

אני אדבר איתך מאוחר יותר.....

שרית,
    אמא של יואבי הנסיך ורותם הנסיכה!!!

יום נישואין
  • תמי נשמתי..קודם כל את חייבת לקחת נשימה ארוכה ולנסות להרגע קצת..זה כל כך לא בריא מאמי לא לך ולא לתינוק

ה' ישמור אותך נסיך של אמא!
    "נושאת עיניי אליך למרומים..שלח נא ברכתך הו אלוקים..
    ברכני ותן לי כוח, לדעת להבליג וגם לסלוח עשה שלעולם לא אפול, לא אמעד ושיותר לא אשאר לבד..."
  • טלל29 קודם כל תודה

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה