חייבת לספר - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני כרגע בהריון שני לא מתכננת עוד הריון אני בנאדם לא בריא ואני רוצה את כול הכוחות לשני הילדים
    אבללללללללל ניראה לי בעלי היתבאס מזה הוא לא אמר אני רוצה לעשות קשירת חצוצרות כי בטבעת יש פשלות מה אתן אומרות
10 תגובות
עמוד 1
  • אני מבינה אותך

[[[
  • אני חושבת שזה תלוי בגיל שלך

ישקף אלוקים ממעון קודשו
    ויך כל שונאי עמו כהרף עין
    הנה ה' קם וניצב על אנך
    ישקם לכוס רעל, אבל לא יין
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
  • גלולות אני לא יכולה לקחת מבחינת בריאותי והתקן זה לא בטוח
    אבל תודה בנות אני יחשוב על זה עוד פעם

• [[[
  • אני בדיעה כמו שאר הבנות....
    קשירת חצוצרות זהו תהליך בלתי הפיך.... לא הייתי עושה את זה.
    את לא יכולה לדעת מה יוליד יום.... ואם תתחרטי?
    אתם ( ואני מדגישה - אתם ! את ובעלך...!) צריכים להיות שלמים עם ההחלטה - זו לא החלטה רק של אחד מכן...
  • חברה שלי עשתה קשירת חצוצרות כי היו לה 3 ילדים והיא סגרה את הבסטה מבחינתה, ואז קרה שהיא התגרשה והתחתנה שוב ובעלה החדש מאוד רוצה ילד (אין לו ילדים משלו), והיא גם מרגישה שהיא רוצה לעשות איתו ילד (הילדים שלה כבר גדולים יחסית), ומאוד מתחרטת על זה.
    אז קורים כל מיני דברים בחיים ודעות משתנות במשך החיים. לכן לדעתי, אם לא מסוכן לך הריון נוסף מהפן הבריאותי, אז לא הייתי עושה פעולה בלתי הפיכה

• קודם כל תלדי בשלום! מה את כבר מתכננת דברים כאלו?

קשירה בחיים לא הייתי עושה....מפחיד מדי וטוטאלי מדי
    מייל:ortal_halag@walla.co.il
    מסנג'ר: ortaly10@hotmail.co.il
  • כמו שהבנות כתבו, החיים מאוד דינמיים

[[[
  • אמא שלי ז"ל עשתה קשירת חצוצרות אחרי הלידה האחרונה שלה ואחרי שנתיים אחותי, התינוקת, נפטרה, ואמא שלי כל כך כל כך הצטערה על כך....

אני לא הייתי עושה משהו כל כך בלתי הפיך אם היתה לי ברירה אחרת...

• את צריכה להיות שלמה עם כל החלטה שתקבלי
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה