דחוף דחוף דחוף צריכה מתכון פשוט ללזניה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אבל משהו ממשששששששששששששששש פשוט להכנה
    קניתי עלי לזניה להכין לארוחת ערב ומשום מה נעלם לי המתכון הפשוט שנתנו לי ללזניה
    וכשאני אומרת פשוט אני מתכוונת פשוטטטטטטטטטטטטטטטטטטט לחלוטין!!!!

תודה
8 תגובות
עמוד 1
  • מגרדים לקערה גבינה צהובה, גבינה בולגרית וגבינה צפתית, מוסיפים קוטג' ומעט מים כך שהתערובת לא תהיה גושית מדי

בקערה נפרדת מגרדים בערך 10 עגבניות, מוסיפים בצל קצוץ, שום, בזיליקום,

מסדרים עלי לזניה בתבנית, שמים מעל זה שכבת גבינה ומעל זה עגבניות, שוב עלי לזניה, גבינה ועגבניות, בשכבה האחרונה שמים מלמעלה רק עגבניות בלי גבינה בכלל
    מכסים בנייר כסף ומכניסים לתנור בחום 180 מעלות בערך 40 דקות, מורידים את נייר הכסף ונותנים עוד 10 דקות אפיה

• יוווו תשאירי לי חולה על זה יום ראשון אני מכינה must
  • אני מכינה רוטב פשוט אבל טעיייייייים
    שמה רסק עגבניות מעורבב עם שמנת לבישול, שום, מלח ופלפל

• http://food.walla.co.il/?w=/903/639456

קל פשוט וטעים....
  • תודה לכן
    בסוף עשיתי רוטב פשוט, אבל גם הוספתי 2 עגבניות מקולפות חתוכות לריבועים וגם הרבהההההההההה אורגנו כמו שאני אוהבת.
    הרוטב יצא סוף הדרך, האוכל בתנור
    ומחכים ומחכים ומחכים
    והלזניה פשוט לא נהייתה
    ככל הנראה הלך לי התנור

אני בדיכאון נוראי כרגע
  • איזה באסה...

יש לך טוסטר אובן?
  • יש לי מתכונים יותר משוכללים אבל יש אחד ממש פשוט לעצלנים בלבד חחח
  • המתכון הכי פשוט בארץ
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה