אני בדילמה רצינית.... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • חייבת את עצתכן!
    רשמתי כבר את שתי הבנות לפעוטון ולתינוקיה כי אני רוצה להתחיל לעבוד בספטמבר. אבל עכשיו יש לי נקיפות מצפון לגבי תהילה, היא תהיה בסה"כ בת 4 חודשים!! זה ממש קטן בשביל לא להיות עם אמא שלה עד 16:00 (ואם אני אעבוד אני אצטרך את השעות האלה.)
    ואני לא יכולה (או עדיף שלא) לחכות עוד כמה חודשים שתגדל, כי אני עובדת בהוראה ובאמצע השנה אין כ"כ עבודה, ומה שיש זה החלפת מורות שאני לא כ"כ אוהבת.... כבר התחילו לחזור אליי מבתי ספר, וקוראים לי לראיונות ואני עדיין לא סגורה על עצמי! מה אתן הייתן עושות??
    http://www.youtube.com/watch?v=ym27UQX5Pxc&feature=related
    [/center]
12 תגובות
עמוד 1
  • 2 הבנים שלי נכנסו למשפחתון בגיל 4 חודשים ולא נראה לי שהם סובלים במיוחד.
    להיפך הם מאוד נהנים מחברה של תינוקות/ילדים אחרים וזה עולם אחר.
    גם אני בהתחלה חששתי.

השאלה שצריכה להטריד אותך האם מבחינה כלכלית את יכולה להרשות לעצמך להיות איתה בבית והאם אח"כ יהיו לך משרות פנויות.

שיהיה בהצלחה
  • א. תהילה זה שם יפה!!
    ב. אני חושבת שכשאין ברירה אז מתגברים..
    אני לא דוגמא לכך- הודיה נכנסה למעון בגיל חצי שנה ושילה בגיל שנתיים.
    אבל אני מסתכל על גיסתי- כל הילדים שה נכנסו בגיל 3 חוד' למסגרת- משפחתון או מעון..
    כי כשאת בנאדם עובד באמת שאין ברירה! ומה לעשות היום חייבים לעבוד.
    אם יש אופציה של מסגרת טובה ואפשר לשלב עבודה וילדים- מעולה!!
    למה לא לנצל את זה?

עד עכשיו לא עבדת בכלל?
    אני חושבת שכדאי לך מאוד לקחת את העבודה ולא להישאר שנה שלמה בבית בגלל החשש..

בהצלחה!
  • איזה בעסה
    מייל:ortal_halag@walla.co.il
    מסנג'ר: ortaly10@hotmail.co.il
  • אם את עובדת בבית ספר אז יהיה לך הרבה חופשות עם הבנות עוד יום פנוי שאת יוכלה להוציא מוקדם
    אכן דילמה קשה אבל עם חושב לך הקריירה שפיתח לעצמך אז תלכי ותעבדי

שומרני אל מיצר רע
    הגן עלי מכל צרה
    שמור אהוביי ובני עמי,
    ושמור עלי גם מעצמי
  • בינינו - למורים תמיד יש עבודה.....
    מייל:ortal_halag@walla.co.il
    מסנג'ר: ortaly10@hotmail.co.il
  • אם זה המצב כמו שאת מתארת - הייתי נשארת עוד שנה.
    לא תצטערי על הזמן שאת איתה כי זה לא חוזר,
    היא באמת עדיין ממש קטנה לגן - זאת דעתי.
    אם יש אפשרות כלכלית - אז להישאר, אם אין זה סיפור אחר...

מיטל
  • ברור שזה קשה

• אם מבחינה כלכלית יש לך אפשרות להשאר בבית אז בהחלט הייתי מעדיפה להיות איתה, ובעוד שנה תחזרי לעבודה בלי נקיפות מצפון
  • אם יש אפשרות כלכלית ותמיכה ואת גם אוהבת להיות איתה בבית אז אין כאן דילמה בכלל...להשאר איתה עד גיל שנה לפחות ואז לחזור לעבודה ללא רגשות אשם וגם לה תהיה יותר הבנה ואז היא באמת תהנה מחברת הילדים.
  • אני את גאיה הכנסתי רק בגיל שנה למסגרת..אבל בינינו זה לא היה רק בגלל שכל כך רציתי וכל כך היה לי חבל להכניס אותה קטנה.
    מגיל חצי שנה כבר די רציתי שהיא תיכנס למסגרת אבל כל הזמן משכתי את זה כי הייתי חסרת בטחון לגבי מציאת עבודה
    עכשיו אחרי שיש לי עבודה שאני מאוד מרוצה ממנה וקיבלתי הארכת חוזה ושנה הבאה אני משובצת בתפקיד מעולה בכיתה טובה (אני גם מורה) אין סיכוי שאני נשארת מעבר לחופשת הלידה בבית.מקסימום אם להאריך אז גג חודש.
    אפשר גם להשאיר עם מישהי בבית. ככה היא לא תיחשף למחלות

• גם לי קשה לשחרר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה