חשוב ביותר- בהול -נהגות ונהגים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש

• לנוהגים בלילה - חשוב לקרוא על שיטה חדשה לפיגוע חבלני בנהגיםְ
    שיטה חדשה לפיגוע חבלני בנהגים
    הערב גם אני חוויתי!
    נסעתי עם חברתי בכביש ירושלים-ת"א לכוון ת"א כשלפתע דהרה אחרי משאית ולא הפסיקה לצפצף ולסנוור. הבחנתי דרך המראה שהמשאית צמודה אלי והאפשרות היחידה שהייתה לי היא להתנגש ברכב שלפני, שכבר התקרבתי אליו מאוד, או להתנגש בקיר שמימיני. חשוב לי לציין שזה קרה במסלול הימני. למזלנו הם פתחו בדהרה למסלול השמאלי והחלו לברוח. ניסיתי לרדוף אחריהם כדי שחברתי תוכל לרשום את המספר, אך הם היו מהירים יותר ופנו ביציאה של ראשל"צ. היה לנו ברור מעל כל צל של ספק שהנהג ניסה לגרום לי לאבד שליטה על הרכב. כשהם היו מאחורינו חברתי הצליחה לראות שישבו שלושה גברים שנראו ערבים. רק כשחזרתי לביתי דיווחתי למשטרה. השוטר הגיב בהתעניינות רבה אך התאכזב שלא דיווחתי על כך מייד כך שיתאפשר לשלוח אחריהם ניידת.

פיגוע חבלני – שיטה חדשה
    נא להפיץ לכל מי שאכפת לכם ממנו!!!!!!!!!!!!
    לרוב, כאשר נהג עובר למסלול הנגדי או יורד לשוליים בעת תאונה ולא שורד על מנת לספר מה היה, מחליטים הגורמים המקצועיים כי איבד את השליטה על ההגה, או נרדם, או שתשומת ליבו הוסטה.
    כנוסעת ששרדה תאונת דרכים דומה ברצוני ליידע אתכם כי
    המחבלים פיתחו שיטה חדשה לפיגועים חבלניים:
    בעת שהנהג נוסע, נצמד אליו רכב, מסנוור (לרוב בשעות החשכה) ופוגע מאחור בצורה מדויקת הגורמת לנהג לאבד את השליטה על הרכב, לסטות מן הכביש ולהתהפך.
    זה מה שקרה לי ולבתי. נסענו לכיוון כרכור ולפתע בתי שמה לב לכך, שנהג ברכב אמריקאי נצמד אל רכבה. לא חלפו שניות הוא הדליק אורות חזקים ונגח באוטו בחזקה. למרות כל ניסיונותיה להשתלט על הרכב, הידרדרנו לתעלה והתהפכנו.
    נותרנו בתעלה חבולות, כואבות והמומות. אזרחים טובים חילצו אותנו מן הרכב.
    הזעיקו אמבולנס שפינה אותנו לבית חולים הלל יפה בחדרה. תלונה הוגשה במשטרת חדרה.
    למותר לציין שהנהג הפוגע, המחבל, נמלט מן המקום ולא הותיר אפשרות לרשום את מספר הרכב.
    בשיחות עם חברים הסתבר ששמעו על אירועים דומים. דבר שמעלה את האפשרות שמדובר בשיטה חדשה של פיגועים חבלניים.
    יש להזהיר את ציבור הנהגים ואת אזרחי ישראל. לא התעלם מהדבר ולעשות בדיקה והצלבה עם אירועים דומים שקרו לאחרונה. במיוחד עם אירועים בהם הנהג והנוסעים נהרגו ולא יכלו לספר את אשר אירע באמת והתיק נסגר עם 'איבוד שליטה, הירדמות וכד''.
    נא להפיץ לכל מי שאתם חפצים ביקרו!!!!

בברכה,
    ארי גל
    נייד: 0523995678
    משרד: 035677843
8 תגובות
עמוד 1
  • וואייייי
    מייל:ortal_halag@walla.co.il
    מסנג'ר: ortaly10@hotmail.co.il
  • מפחיד
  • מפחיד

• קיבלתי את זה מזמן. כתבו על זה ב״ לא רלוונטי״

הנה הפרטים כפי שמופיעים באתר:

שיטה חדשה לפיגוע חבלני בנהיגה

http://irrelevant.org.il/2008/05/12/917

המלצה - לא להעביר

פורסם באתר לפני שנתיים, באמצע מאי (12-5-2008)

• מעניין מי בדק..
    לי כנוהגת המון..ואני על הכביש המון...
    אני נוסעת מהצפון לירושלים וחזרה...
    דרך כל מיני כבישים..
    והאמת..נתקלתי במצב דומה רק
    שלא טרחתי לקשר שיש סיכוי שזה ניסיון לפגוע ...
  • האמת זה הזכיר לי את הפיגועים עם הטרקטוקים בירושלים
  • את רואה?...סתם האתר לא רלוונטי...בחיי..לפעמים נכון אבל מה לעשות...
    לפעמים טועים..אנחנו בני אדם
  • אפשר להתקשר למספר שרשמת בהודעה....זה גם לא בדיוק אותם דברים....

אני חושבת שצריך להיזהר מהחארות האלו, יש יותר מדי צירופי מקרים דומים
    מייל:ortal_halag@walla.co.il
    מסנג'ר: ortaly10@hotmail.co.il
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה