היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
שלום לכולן יש לי כמה שאלות בנושא הביוץ ואשמח אם תוכלו לעזור לי... בקשר לשיטה של קיום יחסים יום כן יום לא- אם הביוץ מתרחש דווקא ביום שלא קיימנו יחסים האם זה יתפוס? כמה זמן מתרחש הביוץ?
האם הפרשה מעט צמיגית מעידה שזה יום הביוץ?
מתי מתחילים לספור בכדי לדעת מתי הביוץ- יום המחזור הראשון נחשב יום ראשון? כי אם המחזור לא סדיר אז זה בעייתי לדעת בוודאות מתי הוא יום הביוץ ואז אני לא בטוחה שהיום שאני כן מקיימת יחסים הוא היום והבנתי שעדיף לא לקיים יחסים כל יום בכדי לשמור על הזרע...
בד"כ יום הביוץ מתרחש 14 ימים אחרי היום הראשון של הוסת. אכן היום שאת מקבלת בו את הוסת- זהו היום הראשון. בשביל לכסות את כל האפשרויות, כדאי להתחיל לקיים יחסים 10 ימים אחרי תחילת הוסת, יום כן, יום לא, במשך 10 ימים בערך (אם אתם רוצים יותר, אז כדאי, כדי לכסות כמה שיותר ימים, כדי לא לפספס את הביוץ). הביוץ מתרחש במשך 24 שעות, אך הזרע חי בגוף האישה כ48 שעות, כך שגם אם הביוץ נופל ביום, בו לא קיימתם יחסים, עדיין יש סיכוי טוב להיקלט. עושים יום כן, יום לא, כדי שהזרע יהיה מספיק חזק ולא מדולל מידי
ישקף אלוקים ממעון קודשו ויך כל שונאי עמו כהרף עין הנה ה' קם וניצב על אנך ישקם לכוס רעל, אבל לא יין מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
תודב רבה לך מילנה
זה אומר שאם המחזור שלי מגיע כל 26 ימים אז ביום ה-12 זה יום הביוץ, כאשר היום הראשון למחזור הוא היום ראשון נכון?
יש לי עוד שאלה אם תוכלי לעזור לי- במשך 3 חודשים כל 26 ימים הגיע המחזור במדוייק ובחודש האחרון הוא פתאום הגיע אחרי 29 ימים (נראה לי מלחץ שלא רציתי שיגיע) ככה שאני לא יודעת אם לעשות ממוצע או לחשב לפי 26 ימים?... כי ממוצע יוצא 27-14 ולפי 26 ימים יוצא 26-14 ככה שאני לא יודעת אם ביום ה-12 או ביום ה-13 הביוץ...
סליחה על הבלאגן ושוב תודה על העזרה...
זה לא מחייב שאם המחזור שלך הוא 26 יום הביוץ יהיה ביום ה12 לי היה מחזור של 25 יום והביוץ התרחש לי 3 פעמים ביום ה8. (יודעת בוודאות) אז אני ממליצה כבר מהיום ב7 למחזור לקיים יחסים יום כן יום לא
הפרשה מהסוג שתיארת בהחלט יכולה להעיד על ביוץ. אבל רק את מכירה את הגוף שלך ורק את תדעי בוודאות
וגם אם עשיתם יום כן יום לא ופספסת ביוץ עדיין יכול להיות שתיקלטי כי הזרע נשאר בגוף יומיים בערך.
בהצלחה
אני לא ממש מבינה בזה - אבל רק רציתי להיות שותפה למה שמילנה מתארת.....
אני מסכימה עם לירון. אי אפשר לדעת בוודאות מתי הביוץ, לכן עדיף "לכסות" כמה שיותר ימים. ואני אומרת לך בוודאות, שיש סיכוי טוב להיקלט להריון, גם אם לא תעשי ביום הביוץ עצמו, לכן חבל "לשבור ת'ראש"
ישקף אלוקים ממעון קודשו ויך כל שונאי עמו כהרף עין הנה ה' קם וניצב על אנך ישקם לכוס רעל, אבל לא יין מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
רק עצה קטנה אל תיהיה לחוצה ותזרמי עם זה ותהני
אני בעד ההמלצה של קושקושוני - תהני תזרמי עזבי אותך מחישובים, תתקתקו עניינים כל יום כמו שפנפנים - זה יבוא!!!!
כבר ענו לך, רק אאחל בהצלחה
נק' למחשבה לי למשל (מסתבר) יש ביוץ מאוד מאוחר (גיליתי בהריון השני) . בשני ההריונות הייתי בהלם