אסטמה של העור - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • במה זה מתאפיין? פריחה? כתמים?
    לגאיה כבר שבוע יש על המרפק חררה. בהתחלה חשבתי שזו עקיצה ושמתי פיסנטיל אבל היא גירדה וגירדה וזה נראה כמו איזה כתמם ענקי של פטריה.
    עכשיו פטריה זה כנראה לא כי הבוקר היא קמה עם אותה החררה בלחיים וגם הכתמים ברגליים ובירכיים.
    קבענו תור לאחהצ לרופאה....הגיוני שאם יש לה אסטמה רגילה זה יהיה גם בגור או שאין קשר?
    ולמי שיש לילדים שלה..איך הרופא מטפל בזה?
    תודה ושבוע טוב

9 תגובות
עמוד 1
  • מקפיצה

• אסטמה של העור זה ממש פצעים על כמעט כל הגוף לפי מה שאני זוכרת. זה לא חררה של פצעונים קטנים.
  • אצל אמילי זה היה יובש נוראי ואדמומיות
    בהחלט יש קשר בין אסטמה לאסטמה של העור
    אנחנו קיבלנו רק קרם טיפולי שהעור יישאר לח כל הזמן והנחיה לעשות מקלחות קצרות

[img
    ]http://www.tickerclub.com/cache/ace0223729.png

• את בטח לא תאהבי את זה שאני אגיב לך, אבל במה שקשור לילדים אני תמיד שמחה לעזור
  • תרשו לי להמליץ על פתרון ממש מדהים לתופעה.
    הילד שלנו גם סובל מאסטמה של העור. זה ממש סבל.
    מצאנו סבון שנקרא desert spa, זה סבון טבעי. יש להם כמה סוגים אז תקחו את המנטה הוא מיועד לזה..
    אתם פשוט מסבנים את העור של הילד במקלחת, נותנים לו כמה שניות לעבוד ושוטפים, והתוצאה מדהימה.
    זה זול ופשוט עושה את העבודה.
  • אצלנו אין קשר ב"ה לאסטמה רגילה, מה שכן זה תורשתי, הכי טוב תבדקי אצל רופא עור.
    אנחנו שמים כל יום אדרמה פעמיים ביום ואם זה מצב לא טוב- קורטיזון,
    ובאמבטיה רק אמול ובלנאום ואמבטיה קצרה.
    מקוה בשבילך שזה לא זה

]
  • שדניאל היה קטן גם לו היה אסטמה של העור,יחסית קלה, זה התבטא בקטמים אדומים על הגוף (בעיקר בפנים), אנחנו השתמשנו במוצרים של א-דרמה (במיוחד בקרם המרוכז, זה מגיע בשפורפרת אדומה) וזה מאוד עזר (זה יקר אבל נקנה בחצי מחיר בבית מרקחת של מכבי, ללא מרשם) ורוחצים רק עם סבון עם שיבולת שועל (יש לד"ר פישר).
    שדניאל היה קטן היה לו גם חררה (נקודות קטנות אדומות) בהתחלה היה מעט ונאמר לי ע"י רופאת הילדים שזה לא בגלל אסטמה של העור ושלהרבה ילדים יש וזה בגלל הזיעה בקיץ. שזה התפשט לעוד אזורים בגוף הלכתי לרופא עור ונתן לי משחה (אומנם עם קורטוזונים, מצטערת לא זוכרת את השם) ועזר מיד.

בהצלחה
  • לעידן גם בקיץ שעבר וגם בקיץ הזה מופיעים מדי פעם פצעונים קטנטנים כאלה בגב
    שנה שעברה כשהלכנו לרופאה היא אמרה שזה מזיעה
    והמליצה על אמבטיות פושרות עם קמח תפו"א בפנים... זה עבד
  • זו לא חייבת להיות אסטמה של העור. יכול מאוד להיות שמדובר על אלרגיה למשהו.
    רופא העור יאבחן את זה בשניות.
    לאורי היה כשהיה קטן, אנחנו עברנו כמו שיר לתחליב רחצה טיפולי שיבולת שועל של ד"ר פישר וזה עבר ומאז ב"ה לא חזר.
    בקשר לשאלתך, אכן אסטמה של העור קשורה באסטמה רגילה והיא המון פעמים מופיעה כמחלה תורשתית.

שתרגיש טוב בע"ה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה